- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- مدال المپیاد
- یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم
پاسخ : راه های مختلف برای ثبت خاطرات
فیلم و عکس که عالی!
ولی واسه نوشتن من نسبت به دفتر خاطرات اصلا حس خوبی ندارم
احتمال خونده شدنش خیلیه خاطرات هم نصف بیشترش شخصیه
به نظرم یه سری سایت ها که واسه این کار هست خوبه، draft هم چیز خوبیه
من خودم نسبت به حفظ خاطره خیلی حساسم تمام اس ام اس های گوشیم، عکس ها، history چت ها رو نگه میدارم، دیگه اینکه اگه توی کتاب یا دفتری واسه هم یادگاری نوشته باشیم یه چیز پوشیه مانند دارم کلی از این چیزا توشه
برنامه درسی ها مدرسه، برنامه امتحانامون از راهنمایی ، کارت هام ( مال تیزهوشان، مال کانون پرورش دوران طفولیت
)، نامه نگاری هامون تو مدرسه
یعنی فقط به خاطره نوشتن اکتفا نمیکنم هر جسم فیزیکی که بتونه یادآور گذشته باشه هم نگه میدارم
دلیل هم، صرفا خوشم میاد
حتی اون ناراحت کننده ها رو هم نگه میدارم هرچند ممکنه هیچوقت نرم سرشون ولی باز باید حتما باشن
فیلم و عکس که عالی!
ولی واسه نوشتن من نسبت به دفتر خاطرات اصلا حس خوبی ندارم
احتمال خونده شدنش خیلیه خاطرات هم نصف بیشترش شخصیه
به نظرم یه سری سایت ها که واسه این کار هست خوبه، draft هم چیز خوبیه

من خودم نسبت به حفظ خاطره خیلی حساسم تمام اس ام اس های گوشیم، عکس ها، history چت ها رو نگه میدارم، دیگه اینکه اگه توی کتاب یا دفتری واسه هم یادگاری نوشته باشیم یه چیز پوشیه مانند دارم کلی از این چیزا توشه
برنامه درسی ها مدرسه، برنامه امتحانامون از راهنمایی ، کارت هام ( مال تیزهوشان، مال کانون پرورش دوران طفولیت
)، نامه نگاری هامون تو مدرسه یعنی فقط به خاطره نوشتن اکتفا نمیکنم هر جسم فیزیکی که بتونه یادآور گذشته باشه هم نگه میدارم
دلیل هم، صرفا خوشم میاد
حتی اون ناراحت کننده ها رو هم نگه میدارم هرچند ممکنه هیچوقت نرم سرشون ولی باز باید حتما باشن