شیما2
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان2
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- علوم پزشکی تهران
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : دبیران المپیاد
.
.
میگم این جا که حال ُ احوال نمیپرسن تاپیک ِ مثلا!!!به نقل از شیمالو هستم....:دی :اولا سلام...چطوری؟!چند وقتیه ندیدمت دلم برات بسیار تنگ شده ...... :-[
دوما...بچه ی خوب حرفتو عکوکی میزنی بعد میگی خصوصی جواب بده؟!
سوما من اینجا مینوسیم بعدا خواستی بزنی منو درخدمتم!
چهارمن در مورد معلم...ببین من گفتم تاثیر نداره؟!گفتم انچنان تاثیری نداره...گفتم صرفا میتونه به ذهنیت تو در مورد المپیاد شکل بده....همین!
در مورد زنگ حل مسئله هم......تو کلاسای دیگتون چی کار میکنین پس؟! الان این یه فرقی داره ک جداش کردن دیگه....
در مورد هدف تاپیک هم......اساسا حرفم رو خوب نخوندی....گفتم فک کن یه شهرستانی اولین پست اینجارو بخونه.....چیزی ک احتمالا اتفاق میفته اینه ک با دیدن اسمای معلماتون اول جامیخوره...بعد ناراحت میشه(نه از این ک شما این معلما رو دارید...به دلیل مساوی نبودن شرایط...) و بعد از یه مدتی(مثل 2 -3 یا حتی یه هفته)میگه مهم نیست و از این حرفا........به نظرم سودش بسیار بیشتر از ضررشه.....
+میگم شما ترکیبت بده الان؟! (من چی محسوب میشم پس؟!!!!! )
ببخشید اگه زیاد حرف زدم... اگه یکم تند بود شاید...اگه و اگه.....
نه، آقای دانیال بابکی هر2مرکز دخترونه وپسرونه کلاس میره.به نقل از shnk :اقا این اقای بابکی که فکنم مدال نقره المپ زیست داره
فقط هاشمی نژاد 2درس میده؟
تو مدرسه ی ما دبیر المپیاد زیست اونه و یه خانم دیگه .اینجا کسی اقای شرافتیان واسه المپ زیست تو مدرسش تدریس میکنه؟
رضوان مدرسه ما هم میاد ولی مدال ندارهبه نقل از RilA :مدرسه ي ما معلماش توپن،
المپ فيزيك: سيد علي مدني - مدال طلا - با ي نفر ديگه كه نميدونم مدالش طلاس يا نقره ( اسمشم نميدونم )
المپ زيست : الان معلمش عوض شده تا دوماه پيش دونفر ديگه بودن : آقاي چناري و آقاي بديعي
آقاي چناري مدال طلا داشت و سنش هم خيلي كم بود اما داشت دكتري ميخوند...
المپ رياضي و كامپيوتر : آقايون زارع و احمدي - خعلي خوب درس ميدن ، اصن دوتا معلم فوق العاده ان ي نفر ديگه هم آقاي رضوان فك كنم اونم مدال داشته
المپ شيمي اسم معلمش يادم نيس
ما المپ ادبيات نداريم، ولي معلم پژوهش ادبياتمون مدال طلاي جهاني داره...
کدوم غفاری؟ اسم کوچیکشون حسینه؟به نقل از مَِهدی.ش :ریاضی :
جبر :احمدی تئوری اعداد: متوصل مسأله:ثقفیان/معین فر/کریمی هندسه :وکیلی ترکیبیات :علی پور
کامپیوتر:
گراف:غفاری الگوریتم: میر ابوطالبی/فروغمند ترکیبیات:فیروزی برنامه نویسی:صالح/ملکی حل مسأله: عابدی
فیزیک:
مکانیک : سلیمانی/یوسفی الخیارات(خودمم نمیدونم چیه!! ):شاه بختی الکتر مغناطیس:یکه/خدادادیان
و...
بازم هست بعدا اضافه میکنم
آره فک کنمبه نقل از فاطمه م. :کدوم غفاری؟ اسم کوچیکشون حسینه؟