• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :
    ثبت نام عضویت

آموزش گلسازی

zohreh.sh74

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
356
امتیاز
1,080
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
.....الا ماشاالله
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
هوشبری
بچه ها بیاین هر کی هر چی بلده به دیگران هم یاد بده.
هر کی هر هنری داره بگه تا اگه کسی خواست بتونه ازش یاد بگیره.
فکر می کنم مفید باشه.
خب از خودم شروع می کنم
هر کی می خواد گلسازی بلندر یاد بگیره بسم الله.....
نظرتونو بگین
 
پاسخ : کی می خواد گلسازی یاد بگیره؟

خب من دو سه سال پیش سعی کردم یاد بگیرم اما سخت بود بعدشم ولش کردم!!! :D
از گلایی که درس میکردمم خوشم نمیومد...یه جور نا امیدی :-<
اینم یه کارمه نخندینا!! :-[

6d33021e640f.jpg
 
پاسخ : کی می خواد گلسازی یاد بگیره؟

نه بابا چرا بخندیم :D
خیلی هم خوبه
وای اگه بدونین من برا همین گلسازی چقد دستمو با اتو سوزوندم :((
ولی من عاشق کارای هنریم :D
 
پاسخ : کی می خواد گلسازی یاد بگیره؟

به نقل از zohreh.sh74 :
نه بابا چرا بخندیم :D
خیلی هم خوبه
وای اگه بدونین من برا همین گلسازی چقد دستمو با اتو سوزوندم :((
ولی من عاشق کارای هنریم :D
خب شما که این تاپیک رو زدید ، میشه چند تا از نمونه کاراتون ُ ببینیم ؟ :D شاید علاقه مند شدیم !
 
پاسخ : کی می خواد گلسازی یاد بگیره؟

چشم حتما :D
البته من که ازشون عکس ندارم :D
ولی در اولین فرصت سعی می کنم ازشون عکس تهیه کنم :)
 
پاسخ : آموزش گلسازی

کاش میومدید و تاپیکُ ادامه میدادید. (;
فعلاً به دلیل اینکه زننده ی تاپیک آموزشُ ادامه ندادن ، تاپیک قفل میشه.اگه کسی اطلاعی در این زمینه داره و مایل ِ تاپیکُ ادامه بده به من پ.خ بزنه.
 
پاسخ : آموزش گلسازی

خب. اینم آموزش ساخت خمیر گل چینی برای دوستانی که علاقه‌مند ن. ؛؛)

مواد لازم:
نشاسته ذرت ۱ پیمانه
چسب چوب نصف پیمانه
گلیسرین ۱ قاشق غذا خوری
آب ۳/۲ پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
وازلین برای چرب کردن ظرف

روش تهیه:
ابتدا نشاسته را بوسیله الک ریز چندین بار به خوبی الک نموده تا ذرات درشت آن جدا شود. سپس سایر مواد را (به جز وازلین) به آن افزوده و در ظرف مناسبی به خوبی مخلوط کرده تا خمیری صاف و یک دست بدست آید. اینک یک ظرف لعابی یا تفلون را بوسیله کمی وازلین چرب نموده و مواد را درون ظرف بریزید.
اکنون مایع بدست آمده برای پخت آماده است. روش پخت خمیر گل چینی به این صورت است که ظرف مورد نظر را با شعله ملایم به آرامی حرارت داده و مرتباً به هم می زنیم تا خمیر ته نگیرد و خمیر لطیفی به دست آید.
خمیر گل چینی هم اکنون آماده است. دستان خود را با وازلین کمی چرب نموده و خمیر را با دقت و حوصله ورز دهید. پس از خنک شدن، خمیر را در پارچه ای تمیز قرار داده و در کیسه نایلکس نگهداری نمایید.
در صورتی که نایلکس را در جعبه ای قرار دهید برای مدت طولانی تری می توانید خمیر را در یخچال نگهداری کنید.
 
Back
بالا