baseri
F@|-|!mEh
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 6
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- مدال المپیاد
- نانو
- دانشگاه
- علوم پزشکی البرز
پاسخ : سمپاد و غرور
اعتماد به نفس که دارن ولی نه کاذب حالا من کلی دارم میگم کاری به بچه های جدید و قدیم ندارم ولی اونی که تو سمپاد به یه سری امکانات و شرایط متفادت درس میخونه حق هم داره اعتماد به نفس داشته باشه و خیلیخ وبه و باعث پیشرفتش میشه ولی بحث غرور فرق میکنه و در یک سری مواقع باعث آسیب رسیدن به خودش و اطرافینش میشه
به نظر من دارن توی یک سری شرایط اعتماد به نفس و پشتکار و ... چیزای دیگه ای که باعث رشدشون میشه رو به اسم غرور تغییر میدن! و چون این اسم رو تغییر دادن مفهومشون رو هم برا خودشون تغییر میدن و همین باعث طرز فکر اشتباهشون میشه (این نظر منه در این مورد )
به نقل از داماد مسعودی :من ترجیح میدم بگم اعتماد به نفس کاذب داریم
اعتماد به نفس که دارن ولی نه کاذب حالا من کلی دارم میگم کاری به بچه های جدید و قدیم ندارم ولی اونی که تو سمپاد به یه سری امکانات و شرایط متفادت درس میخونه حق هم داره اعتماد به نفس داشته باشه و خیلیخ وبه و باعث پیشرفتش میشه ولی بحث غرور فرق میکنه و در یک سری مواقع باعث آسیب رسیدن به خودش و اطرافینش میشه
به نقل از فرزاد ** :2سال پیش که رفته بودیم نیشابور برای گردهمایی فیزیک ،اولین داوری که اومد سر پروژمون قبل از این که سوالی بپرسه و در جواب سلام ما گفت : چرا اینقدر مغرورید؟؟؟؟!!!؟؟
ما دهنمون باز مونده بود که بابا ما که هنوز چیزی نگفتیم شما اینجوری برداشت میکنی!!!!
جو خیلی بدی بود برای ما . هر جا میگفتیم از دبیرستان علامه حلی اومدیم با یه نگاه خاصی به ما میگفتن چقدر غرور!!!!
انگار اسم علامه حلی دارای یه مفهوم غرور بود براشون ....
البته منم قبول دارم که اکثر بچه های سمپاد مغرورن ، چون این لازمه ی کار سمپادی کردنه و یه جورایی خوبه فکر کنم :)
به نظر من دارن توی یک سری شرایط اعتماد به نفس و پشتکار و ... چیزای دیگه ای که باعث رشدشون میشه رو به اسم غرور تغییر میدن! و چون این اسم رو تغییر دادن مفهومشون رو هم برا خودشون تغییر میدن و همین باعث طرز فکر اشتباهشون میشه (این نظر منه در این مورد )