میهن پرستی و احساس مسئولیت

alireza1

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سمـــــــــــنان
پاسخ : میهن پرستی و احساس مسئولیت

آفرین!من هم همینو میگم منتها منظور منو اشتباه متوجه شدین...من میگم میرم میجنگم تا اون خط مشی و مبانی اسلام زنده بمونه مث امام حین تا یزیدیان اسلامو نابود نکنن.میرم تا انتقاممو از دشمنان اهل بیت بگیرم که هنوز هم زنده ان(وگرنه قاتلین ائمه که سالهاست از بین رفتن)...ما برای 1400سال پیش تلاش نمیکنیم...ما برای حفظ اندیشه های اسلامی میجنگم که هنوز هم زنده ان و در معرض خطر...
البته کسایی که از نام ائمه سواستفاده میکنن حسابشون با بقیه جداست...
مجددا عرض میکنم که میهن دوستی هم تو اسلام خیلی ارزش داره منتها میهن دوستی در پناه یک ایدئولوژی سالم...

Sevda Gholami

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 5
شهر
تهران

اگه دوس داری به تاپیک من یعنی فرهنگ آریایی مراجعه کن توی همین انجمن تابدونی هدفم چیه

zohreh.sh74

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
.....الا ماشاالله
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
هوشبری

این درسته که بعضی ها از اسم حسین و علی و .....سوءاستفاده می کنن ولی این درست نیس که بگیم هدف جوونا اینا نبوده.....
توی اسلام در باره ی جهاد و شهادت خیلی سفارش داریم ، کسایی هم که عشق و علاقه به اسلام دارن ، برای حفظ دینشون در مقابل دشمن می ایستند.....اینو برا این گفتم که اکثریت مردم کشور رو مسلمون تشکیل می ده ( جدا از عرق ملی ).
عرق ملی تو وجود همه ی ایرانیان هست ، ولی چیزی که این احساس مسئولیت رو بیشتر می کنه ، دین اسلامه ، یعنی انگیزه ی کسی که هم برای دینش و هم برای میهنش بجنگه ، خیلی بیشتر از کسیه که فقط برای میهنش بجنگه.....

Sevda Gholami

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 5
شهر
تهران

به نقل از zohreh.sh74 :
این درسته که بعضی ها از اسم حسین و علی و .....سوءاستفاده می کنن ولی این درست نیس که بگیم هدف جوونا اینا نبوده.....
توی اسلام در باره ی جهاد و شهادت خیلی سفارش داریم ، کسایی هم که عشق و علاقه به اسلام دارن ، برای حفظ دینشون در مقابل دشمن می ایستند.....اینو برا این گفتم که اکثریت مردم کشور رو مسلمون تشکیل می ده ( جدا از عرق ملی ).
عرق ملی تو وجود همه ی ایرانیان هست ، ولی چیزی که این احساس مسئولیت رو بیشتر می کنه ، دین اسلامه ، یعنی انگیزه ی کسی که هم برای دینش و هم برای میهنش بجنگه ، خیلی بیشتر از کسیه که فقط برای میهنش بجنگه.....

کاملا مخالفم....

ivan

کاربر فوق‌فعال
رشته دانشگاه
طب

میهن پرست نیستم.میهن خواهم . خاک یه ظرفه. محتواش مهمه تره.

نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94

خب وقتی همه چی گرون بشه مردم تو فکر این میوفتن که مال اندوزی کنن البته نظر منه.
ولی اگه جنگ بشه بیشتریا میرن چون حداقلش اینه که میخوان از کسایی که دوسشون دارن محافظت کنن.
ولی تو جامعه خوبه همیشه اتحاد هست ولی تو جامعه دومی هیچ اتحادی نیس.

s.sh.14

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان

اون چیزی که باعث میشه آدم از یه چیزی دفاع بکنه ایمان به اون چیزه.حالا وقتی هیچ ایمانی به خاکمون نداشته باشیم چطور می خوایم ازش دفاع کنیم و جونمون رو براش بدیم.اون اتفاقی که داره توی ایران می افته خیلی خیلی وحشتناکه.اگه از دهه 50 شروع کنیم و جلو بیایم میبینیم میزان وطن پرستی و اهمیت دادن به ایران داره کمتر و کمتر میشه.این موضوع فقط به حکومت یا ایمان یا ... بستگی نداره بلکه به نظرم به خونواده ها هم بستگی داره چون تا وقتی که توی خونواده از کشورت برات گفته نشه و ندونی که داری کجا زندگی می کنی و باید براش ارزش قایل باشی هیچ اتفاقی نمی افته و خوب قطعا همه دوست دارن تو بهترین جاها با بهترین شرایط زندگی کنن اما گاهی وقتا باید به خودمون یاد آوری کنیم بهتره به جای اینکه از ایران بریم اینجا بمونیم و تلاش کنیم که اون جایی رو که می خوایم بوحود بیاریم.

Tiny

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
زنجان

من کلا با قضیه میهن پرستی مشکل دارم.به نظر من این یه چیز تلقینیه و چون همه(واقعا همه) این عقیده رو دارن زیاد جلوه می کنه.واسه من اولویت آدم بودنه.یعنی اگه یه ایرانی و یه چینی به کمک احتیاج داشته باشن من به اونی کمک میکنم که لیاقت بیشتری داره.نه ایرانیه! مخصوصا الان هم که تکیه کلام مردم شده کورورش اینجوری بود کورورش اونجوری بود دیگه زیادی میهن پرستی شده!

بالا