عینکیا باهوش‌ترن؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع نسترنگار
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : عینکیا باهوش‌ترن؟!

من تو فیلما دیدم آدمایی که یه ذره کم دارن عینکی هستن :))

عینکیا باهوش ترن کی کفته؟
من خودم عینکی نیستم :)
شاید بعضی وقت چشما برای درس خوندن زیاد ضعیف شه ولی دلیل نمیشه عینکیا باهوش ترن :)

این حرف یک کم مسخره است. ولی میتونه ربط داشته باشه .یکیش خودم :)

فكر كنم سوال رو اينجور مطرح كنيم بهتره:
خوب ببينيد عينكي ها دو دستن:
دسته ي اول عينكي هايي هستن كه به مرور زمان چشماشون ضعيف شده و به اصطلاح ضعفِ چشماشون نوعي صفت اكتسابيه.
اما دسته ي دوم عينكيايي هستن كه از اول و مادر زادي عينكي بودن و به اصطلاح ضعفِ چشماشون ارثيه.
اينطور به نظر مياد كه افراد عينكي(چه اكتسابي-چه ارثي)نسبت به بقيه افراد هوش بيشتري دارند.به نظر شما اين قضيه نسبت به هر يك از دسته هاي بالا،درسته يا غلط؟!و چرا؟!
الان من به تاپيك سر و سامان ندادم عايا؟! :-"
ممنون

عزیزان ، جواب ِ این تاپیک ، آره یا نه نیس .
اینجا انجمن ِ علمی ـه ُ باید با مدرک و منطقی حرف بزنین .
رعایت کنید لدفاً ، اسپم ـا پاک شد

مرسی که همکاری میکنین :د

• لایک
امتیازات: Shery

خب؛ « عینکی بودن » نمیتونه صرفا یه صفت باشه برای اینکه بگیم اون افراد باهوش ترن.
چون افراد در دو صورت عینکی میشن :
1- چشمـاشون از اول ضعیف بوده.
2- چشمـاشون بعدا ضعیف شده .

مورد اول که ربطی به هوش نداره؛ یعنی بگیم اونی که چشم هاش از اول ضعیف بوده؛ باهوش تره ;D
امـا مورد دوم؛ بازم دو حالت داره :

1-بر اثر اتفاق شده باشه.
2- بر اثر درس و یا زیاد تلویزیون نگـاه کردن و با کامپیوتر کار کردن.
اگه مورد اول باشه که بازم ربطی به هوش نداره.
در مورد حالت دوم هم ربطی به هوش نداره ;D بخـاطر زیاده روی در مطالعه و غیره چشم ضعیف شده .

یه چیزی که به ذهنم رسید اما شاید معنـا نداشته باشه.
عینکی ها قبل از اینکه عینک برنن؛ واضح نمی بینن؛ امـا وقتی عینک میزنن خوب و واضح میبینن. :-" این باعث میشه که وقتی عینک میزنن یک حس ِ تسلط روی ِ محیط داشته باشن! شاید برای همین میگن ذهن باز تری دارن :-?

این یعنی من باهوش نبودم بعد تو تابستون شق القمر شد من عینکی شدم بعد باهوش شدم؟ :o

:-?
شاید از این لحاظ میگه که مثلا باهوشا بیشتر مطالعه میکنن (برای اختراع چیزی، یا اصن برای تقویت هوششون) همینام باعث میشه عینکی شن ;D
یا مثلا خود ما!
مثلا باهوشیم ولی دائما چشممون تو کامپیوتر و ایناس. خب باعث میشه بعضیا عینکی شن دیگه ;D
(خودم عینکی نیستما)
اینم به قول دوستان "به نظر رسیدنه" همون.

:o :o :o
اخه چه ربطی داره . عینکی بودن یه بیماری ارثی هست و ربطی به مغز نداره
البته در یک شرایط ممکنه اینطور باشه
عینکی شدن از راه مطالعه ی زیاد که اونم باز ربط به هوش نداره ربط به پشتکار داره که انقدر خونده که چشمش عینکی شده

البته منم عینکیم و از حقوق عینکی ها دفاع میکنم که همشون باهوشن ولی دیگه ......

شاید بشه عینکی بودن رو به درس خون بودن ربط داد ولی 1 % نمیشه به باهوش بودن ربط داد !! :o
ضمن اینکه من خودم 1 راهنمایی عینکی شدم ولی 100 % ارثی بود دلیلش ! کلا خانواده پدرم شماره چشم کمتر از 3 افت داره براشون فکر کنم ! ;D :))
حالا بعضی از دوستان هم یا بخاطر درس یا بخاطر بی ملاحظگی هاشون عینکی میشن ...
ولی هوش رو من نمیدونم چطوری میشه ربطش داد به چشم و عینک ! :|

به نظر من که ربطی بین عینکی بودن وباهوش بودن نیست. فقط یه جوری ... نمی دونم... شاید درس خون تر به نظر بیان ! البته درس خون به نظر اومدن هم به نوع عینکی که طرف میزنه ربط داره !! بعضی عینکا طرف رو باهوش تر نشون میدن بعضی هاشون هم خنگ تر!!! :)

فک نکنم رابطه ای باشه!!
ملت فک میکنن حتما زیادی درس خوندن!!
نیس رابطه ای نیس عاقا!!
شاید بعضیاشون باشن

هوش نوانايي است كه به طور داتي و ازبدو تولد در وجود ادمي نهفته است اما خرخوني جرياني است كه پس از گذشت سال هاي
اوليه ابتدائي و نشست وبرخواست با يك سري انسان خرخون به دست مياد و به نظر منم بين اين دوتا از اينجا تا مريخ فاصله هس.
ولي به نظر عينيكيا دچار اعتماد به نفس ميشن چون تيپشون به ادماي باهوش شبيه ميشه و باهوش به نظر ميان
مام تا چند سال اينده با اين وضع اعتيادمون به نت و گوشي باهوش به نظر ميرسيم.خخخخ

ميدونم عقلانيش اينو اثبات نميکنه
اما حالا که فکرميکنم ميبينم درسته البته نه همشون اما اکثر باهوشا عينکيم هستن

خدا عقلتون بده :))
اونا واس اینکه مطالعه زیادی داشن اینطوریه :))

دو حالت داریم :
1. یا اون افراد از بس نمیفهمن یه مطلبی چی میگه و اونقدر میخوننش تا آخرش عینکی میشن ! که فک نکنم بشه به این گفت باهوش !!!!! ;D
2. از بس میخونن و بازم خسته نمیشن و بیشتر میخونن که آخرش پدر چشمای بیچاره درمیاد و عینکی میشن ! ;D
پس به طور قطع نمیشه گف عینکیا باهوش ترن ! [-(
ما که نمیدونیم جزو کدوم گروهیم ! =))

من خودم عینکیم...

درسمم خوبه...

باهوشم هستم...!

بقیه رو نمیدونم...

عینکی بودن به مقدار خیلی زیادی به ژن بستگی داره. اما میشه به خاطر مطالعه ی زیاد هم عینکی شد. این که بعضیاشون باهوشن، واقعاً 1 قضیه جداست. \:D/

کلا سه سری آدم عینکی داریم ی سریا از خرخونی عینکی میشن!(خب میشه گف پر تلاشن و تلاششون قابل تحسینه :)))ی سریای دیگه کلا ذاتا عینکین! B-)آخر سر هم ی سریا که عینکی نیستن ولی خب عینک دوس دارن خب چی کار کنن طفلکیا؟!!!! هی دستشونو تو چششون میکنن که عینکی شن ولی خب تاثیری نداره 8-}بعد هی تو مدرسه عینک دوستاشون میزنن که عینکی شن ولی باز چشاشون عین عقاب از فاصله 27 کیلومتری آرواره های کنار دهان ملخو هم تشخیص میده ;))بعد تهش دیگه نا امید میشن ~X( ~X( ~X( X_X
ولی خوب نمیدونم عینکیاشخصیت های متفاوتی دار که دید افراد مختلف هم بهشون متفاوته دیگه! :)

90% ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا