بعد اینا دقیقا از کجا فهمیدن که هومواركتوس اولین انسان بوده؟!به نقل از ااــهــــه.م :
من الان این پست رو دیدمبه نقل از NEO :بین النهرین مهد تمدن بشریت و نقطه ی شروعی برای انسان بوده . پس دور از انتظار نیست که اولین انسان یا اولین گروه از انسان ها در این منطقه پا به حیات گذاشته باشند .
ضمن اینکه راجب به پست Blest Girl اگر تفسیری از این آیه هم میذاشتی بد نبود
به نقل از Sevda Gholami :منم یه سوال دارم:
آیا واقعا این نظریه که انسانها ازشامپانزه ها به وجود اومدن رد شده؟
اگه رد شده پس انسانها ازکجا اومدن؟
اگه رد نشده پس قضیه آدم وحوا چیه؟
به نقل از Blest Girl :من الان دمن الان این پست رو دیدم
اون قسمتای داخل پرانتز ،همه تفسیرن دیگه،ینی چی تفسیر میذاشتم؟
از یه قرانی نوشتم که تفسیر داشت تو ترجمه ش،اگه میخواید که از یه تفسیر جداگانه باشه باید بگم که خوندم ی تفسیر ولی مطالب کمی پراکنده بود،اگر بخواید و حوصله داشته باشید میذارم
به نقل از خاطه ره :تفسیر بخشی از ایه : در اين آيه و آيات بعد، مسألهى خلافت انسان در زمين مطرح مىشود كه نگرانى فرشتگان از فسادهاى بشر و توضيح و توجيه خداوند وسجدهى آنان در برابر نخستين انسان را بدنبال دارد.
فرشتگان، يا از طريق اخبار الهى ويا مشاهدهى انسانهاى قبل از حضرت آدم عليه السلام در عوالم ديگر يا در همين عالم ويا به خاطر پيشبينى صحيحى كه از انسان خاكى ومادّى وتزاحمهاى طبيعى آنها داشتند، خونريزى وفساد انسان راپيشبينى مىكردند.
دو تا فرضیه میتونیم بدیم؛
1. یکی اینکه قبل از حضرت آدم انسان هایی وجود داشتن ک اینجا باز سوال پیش میاد، منظور از عوالم ِ دیگه چیه؟ ینی آدم فضایی ها؟
2. فرضیه دوم اینکه ملائکه فقد پیش بینی میکردن که همچین اتفاقی بیفته و هیچ چیز معلوم نبوده.
به نظر من فرضیه اول دُرُس تر در میاد، چه به ایات نگاه کنیم چه به فرایضی که از طرف انسان ها گفته شده.
در مورد زمانُ مکان هم، که کسی زیاد راجع بهش حرف نزده تا الان ، فرضیه های مختلفی هس دوباره،
در مورد مکان، اگه نقاشیای قدیمی روی غارها رو مورد بررسی قرار بدیم، میبینیم قدیمی ترین ها تو افریقا،فرانسهُ ایتالیاو حتی یکیشونم تو ایران پیدا شده، (اسم این غارُ یادم نمیاد، فقد میدونم تو استان ِ گلستانه، یادم اومد ادیت میکنم)
در مورد زمان پیدایش هم حدودا 10000 سال پیش بوده، حالا دقیق ِ دقیقشُ نمیدونم.
یک اینکه ده ها نوع انسان داریم و نمیشه گفت آدم و حوا اولین کدوم بودن.پاسخ : زمان و مکان پیدایش اولین انسان
آیا این تعریفات با باور های اعتقادی ما و سایر ادیان درباره حضرت آدم در تضاد نیست ؟
طبق نظریه فرگشت اولین انسان اصلا وجود نداشته تکامل اونقدر تدریجی و اهسته بوده که تعیی اولین انسان غیر ممکنه . شما از نسل پدرومادرتونید و پدرو مادرتون هم از نسل پدرو مادرشون و اگه همینجوری یکی یکی پیش بریم هیچ تفاوتی احساس نمیشه اما اگه مثلا یهویی بریم به چند ملیون سال پیش و عکس اجدادمون ببینیم خیلی شبیه شامپانزه های امروزیه و اگه بریم به مثلا 185 ملیون سال پیش اجدادمون شاید یه ماهی غول پیکر تو دریا بوده!!!!!!!شما هیچوقت نمیتونین بگین مثلا دقیقا کی وارد نوجوانی یا جوانی شدین مثلا بگین از این ساعت و دقیقه و ثانیه من نوجوان بودم وبعدش شدم جوان !!!!! تغییرات اونقدر تدریجیه که اصلا متوجه هیچ چیز نمیشن نمیتونیم بگیم مثلا از جد صدهزارویکم میمون بودیم بعد از اون به بعدش شدیم انسان !!!!!! درضمن نظریه فرگشت نمیگه ما از جد شمپانزه هاییم بلکه میگه ما و اونا از یه جد مشترک به وجود اومدیم ...آیا بر اساس شواهد و مستندات علمی میشه زمان و مکان پیدایش اولین انسان رو به طور دقیق مشخص کرد ؟
اصلا شواهد علمی ای هم در این رابطه وجود داره ؟ یا فقط میشه با حدس و گمان جواب داد ؟
ما یک جفت ناندرتال نداشتیم که بچشون یهو هموساپینس شه! پس حرف زدن از اولین جفت انسان(ادم و حوا) کاملا بی معناست!یک اینکه ده ها نوع انسان داریم و نمیشه گفت آدم و حوا اولین کدوم بودن.
دوم این که سوالت یه کم گنگه.تعریفت از انسان چیه؟ دو پای شکارچی؟ عاقل متمدن؟ اول باید مشخص بشه.بعدشم این که شاید به جواب خیلی نزدیکی برسیم ولی نمیشه گفت درسته.چون ممکنه یه فسیل زیر زمین باشه که از قدیمی ترین فسیل یافت شده قدیمی تر باشه.