- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد ۱
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی عمران/جامعهشناسی
پاسخ : انتقادات مسابقات خطاطی
داوران چه کسانی هستند؟
داوران چه کسانی هستند؟
فقط و فقط دکتر شریعتیبه نقل از Kinder :داوران چه کسانی هستند؟
با راه انداز مسابقه خطاطیبه نقل از علی ع. :الان این تصمیما رو کیا گرفتن؟ با کی هماهنگ کردید شما؟
نگفتن خودشون داوری میکنن.مسابقه توسط خانم اماموردی دارای مدرک فوق ممتاز از انجمن خوشنویسان ایران داوری خواهد شد و لایک ملاک داوری نیست.
خانم اماموردی بصورت آنلاین نظر میدن به همراه دکتر شریعتیبه نقل از علی ع. :احساس نمیکنید انجمن مدیر داره و این چیزای نیاز به هماهنگی با مدیر انجمن داره؟
البته خانوم دکتر شریعتی اینو گفتن:نگفتن خودشون داوری میکنن.
همه ی حرفتون درست...به نقل از Kinder :چند نقطه ی ابهام در مورد قوانین و نکات ذکر شده وجود داره:
1- ما تعریف دقیقی از خط تحریری در دست نداریم. یعنی مجموعه قواعدی که چیزی به نام خط تحریری رو آموزش بده، به صورت رسمی وجود نداره. توی هیچ موسسه ای هم خط تحریری آموزش نمیدن. در نزدیک ترین حالت، خط نستعلیق هست که خوشنویسی رسمی محسوب میشه. این که هی تکرار میکنند خط تحریری برای من مسخرست :د
2- خیلی از شرکت کننده ها، به خط شکسته، با قلم و روانویس و ادیت عکس و این ها توی مسابقه شرکت کردند. اگر هم ملاک خط تحریری باشه و همه ی آثاری که این آیتم ها رو در خودشون دارن حذف کنیم، عملاً چیزی از مسابقه باقی نمیمونه :د
3- واقعاً نیازی هست موضوع رو تا این اندازه بزرگ کنیم که خوشنویس حرفه ای بیاد نظر بده و برنده انتخاب کنه؟ جدا از اینکه اصلاً عاقلانه نیست که مثلاً خط نستعلیقی که با خودکار نوشته شده رو با خط تحریری که با مداد نوشته شده و خط شکسته ای که با قلم نوشته شده مقایسه کنیم!
4- بعد این جناب دکتر شریعتی مدرک دارند؟ خطشون خیلی زیباست؟ همه قبولشون دارن؟ روی چه حسابی داور شدن؟ :د
به نقل از Kinder :چند نقطه ی ابهام در مورد قوانین و نکات ذکر شده وجود داره:
1- ما تعریف دقیقی از خط تحریری در دست نداریم. یعنی مجموعه قواعدی که چیزی به نام خط تحریری رو آموزش بده، به صورت رسمی وجود نداره. توی هیچ موسسه ای هم خط تحریری آموزش نمیدن. در نزدیک ترین حالت، خط نستعلیق هست که خوشنویسی رسمی محسوب میشه. این که هی تکرار میکنند خط تحریری برای من مسخرست :د
2- خیلی از شرکت کننده ها، به خط شکسته، با قلم و روانویس و ادیت عکس و این ها توی مسابقه شرکت کردند. اگر هم ملاک خط تحریری باشه و همه ی آثاری که این آیتم ها رو در خودشون دارن حذف کنیم، عملاً چیزی از مسابقه باقی نمیمونه :د
3- واقعاً نیازی هست موضوع رو تا این اندازه بزرگ کنیم که خوشنویس حرفه ای بیاد نظر بده و برنده انتخاب کنه؟ جدا از اینکه اصلاً عاقلانه نیست که مثلاً خط نستعلیقی که با خودکار نوشته شده رو با خط تحریری که با مداد نوشته شده و خط شکسته ای که با قلم نوشته شده مقایسه کنیم!
4- بعد این جناب دکتر شریعتی مدرک دارند؟ خطشون خیلی زیباست؟ همه قبولشون دارن؟ روی چه حسابی داور شدن؟ :د
خیلی وقته با خانم زهرا.ج هماهنگ شده :)به نقل از علی ع. :احساس نمیکنید انجمن مدیر داره و این چیزای نیاز به هماهنگی با مدیر انجمن داره؟
البته خانوم دکتر شریعتی اینو گفتن:نگفتن خودشون داوری میکنن.
واسه تغییر فضا بودبه نقل از ~Dr.Shariati~ :خیلی وقته با خانم زهرا.ج هماهنگ شده :)
بنده مخاطب پستم شما نبودید٬ مخاطب خانوم نسرین بودن که گفتن توی داوری شرکت میکنن٬ وگرنه من هم از زهرا پرسیدم هم پست شما رو دیدم.به نقل از ~Dr.Shariati~ :خیلی وقته با خانم زهرا.ج هماهنگ شده :)
حتما :)به نقل از علی ع. :بنده مخاطب پستم شما نبودید٬ مخاطب خانوم نسرین بودن که گفتن توی داوری شرکت میکنن٬ وگرنه من هم از زهرا پرسیدم هم پست شما رو دیدم.
لطفا قبل از اعلام برندهها هم با من یا زهرا هماهنگ کنید و بعدش اعلام کنید.
امیر جان کلا از بچهها الان کسی داور نیست٬ قرار شد کارهای بچهها رو خانوم دکتر شریعتی به یکی از افرادی که مدرک دارن از انجمن خوشنویسان نشون بدن و ایشون داوری کنن.به نقل از ۩ امــیــر محــمــد ۩ :آقا منم داور
خو این چیه برا خودتون راه انداختید؟! هر کی از راه میرسه میگه من هم داور؟!
مگه کشکه؟؟؟
علی تو خودت نمیتونی به یکی از اساتید انجمن خوشنویسان نشون بدی؟؟؟
+ دوستان هم خودشونو الکی الکی داور نکنن چون از این خیلیا نیست.
به نقل از علی ع. :امیر جان کلا از بچهها الان کسی داور نیست٬ قرار شد کارهای بچهها رو خانوم دکتر شریعتی به یکی از افرادی که مدرک دارن از انجمن خوشنویسان نشون بدن و ایشون داوری کنن.
به نقل از ~Dr.Shariati~ :آقای امیر محمد خان مشکلی دارید شما الان آیا؟؟؟
نمیشه که مدرکه به این مهمیو گذاشت تو سایت میشه؟؟؟
اگه مطمین نیستید میتونید به انجمن خوشنویسان مراجعه کنید!!!
به نقل از jamesII :همه تون میدونید که از آقایان علیپور و ذوالریاستین بالاتر که نداریم تو مشهد داریم؟؟؟؟؟