خب میدونی انقد آدم کشته بوده که دیگه واسش خیلی عادی شده بودهبه نقل از نسترنّگار :به نظرم چیزی که این عکس رو خاص میکنه صحنه مرگه. ما داریم لحظه قبل از کشتن یک انسان توسط یک انسان دیگه رو میبینیم!
+ آمریکاییه خیلی خونسرده؛ انگار نه انگار داره زندگی یه نفر دیگه رو میگیره.
به نقل از Ham!D ShojaE :دقیقا صحنه مرگ خیلی خوب نمایان شده . ترس رو میشه از صورت اون مرد احساس کرد ! اما نکته ی جالب اینجاست که چطوری دوربین دیده نشده و عکاس زنده مونده ! به نظرتون چه چیزی باعث شده این عکس موندگار باشه ؟ فقط بیان خشونت علیه غیر نظامی ها و بشریت یا چیز دیگه ای ..!؟
به نقل از Nirman Irani :البته اون دوران رسانه ها وجود داشتن اما خب بیشتر در اختیار دولت های غرب بود نه آسیایی و کشور های مظلوم ! اما بازم مهم مردم غرب بودن که از ادامه ی کشتار جلوگیری کردن چون مردم ویتنام هرچقدر هم مخالفت میکردن بیشتر کشته میشدن!
اون یکی سربازه بسیار عصبانی شده و داره تفنگش رو در میاره !به نقل از نسترنّگار :این صحنه زیاد غیرمعمول نبوده در طول جنگ برای نظامیا اون یکی سربازه هم داره نگاه میکنه
به نقل از Pдгзд :سرباز پشتیه ویتنامیه . اون مرده که تفنگ دستشه هم قیافش و وجنات صورتش بیشتر به چشم بادومیا میخوره . آمریکایی کیه این وسط خب ! اون یکی سربازه بسیار عصبانی شده و داره تفنگش رو در میاره !
یه ذره به جزئیات توجه کنید !
به نقل از Pдгзд :سرباز پشتیه ویتنامیه . اون مرده که تفنگ دستشه هم قیافش و وجنات صورتش بیشتر به چشم بادومیا میخوره . آمریکایی کیه این وسط خب ! اون یکی سربازه بسیار عصبانی شده و داره تفنگش رو در میاره !
یه ذره به جزئیات توجه کنید !
جدی من میخواسم بگم! ولی دیدم همه میگن آمریکاییه آمریکاییه و از نظر عقلی باید آمریکایی میبودبه نقل از نسترنّگار :راس میگی هیچ کدوم آمریکایی نیستن. ژنراله هم ویتنامیه از اسمشم معلومه دیگه! Nguyễn Ngọc Loan نگویان ویتنامیه بیخیال!
× پیشنهاد میکنم یکی در میون عکس و نقاشی رو بررسی کنیم تا تنوعش هم حفظ بشه. الان میتونیم عکس پیشنهاد بدیم یا خودتون یک عکس مناسب رو انتخاب کردین؟
آخه بحثی نشد !به نقل از آیدا-ق :جدی من میخواسم بگم! ولی دیدم همه میگن آمریکاییه آمریکاییه و از نظر عقلی باید آمریکایی میبود
خب بحث باید تغییر کنه که! چی رو گاز بدیم بریم؟
نه شد کلی ولی محورش این بود که اون آمریکاییه و...به نقل از Pдгзд :آخه بحثی نشد !
جداً نگاه کن ! سربازه به قوت معلومه که یه حالت شوکه / ناراحت / متعجب / در حال انتقام / .. خلاصه یه حس بدی معلومه داره !
عکس حتی اگه توی جنگ ویتنام هم نباشه خیلی عکس مهمیه !به نقل از آیدا-ق :نه شد کلی ولی محورش این بود که اون آمریکاییه و...
اونی که داره شلیک میکنه خونسرده اون مهمه