• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نقد و بررسی عکس های تاریخی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ادیبَک
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نقد و بررسی عکس های تاریخی 1

خوب اين عكس رو وقتي بچه بودم تو فرهنگ نامه ي كليد دانش ديدم و تا مدت ها تو كف بودم و به همه نشونش مي دادم :D
نكته ي جالبي كه به ذهنم مي رسه اينه كه آلماني ها قبل از گرفته شدن اين عكس جنگ جهاني اول رو داشتن .بعد دوران اوج اين ركود كه همون سال ١٩٢٣ بوده رو سپري كردن بعد در عرض شونزده سال خودشون رو براي جنگ جهاني دوم آماده كردن و با اون قدرت زياد اين جنگ رو شروع كردن ، يعني در عرض شونزده سال از تورم سي هزار درصدي به يك كشور قدرتمند از همه نظر تقريبا تبديل شدن ،بعدش تازه جنگ جهاني دوم رو شكست خوردن با كلي خسارت ولي مي بينيم كه الآن جزو بهترين اقتصاد هاي جهانن.شايد سخت كوشي آلمان ها و عرق به كشورشون باعث مي شه بتونن اينجوري پيشرفت كنن، به نظر منم كشور ما وضعيت اقتصاديش تورم چند هزار درصدي نيست و شايد زيرساخت هاي آلمان رو نداشته باشيم ، ولي اگه خودمون رو باور داشته باشيم و يك برنامه ريزي داشته باشيم مي شه مثل آلمان و ژاپن به اقتصاد هاي بزرگي تبديل شد.

• لایک
امتیازات: Zed
پاسخ : نقد و بررسی عکس های تاریخی

image.jpg

سفر محمد‌رضا پهلوی به دانمارک. استقبال ملکه اینگرید از وی در قصر فردنزبورگ. (عکاس: آلن موئه)
اين عكس چند وقت پيش از آرشيو خبر گزاري آلمان منتشر شده (با يه سري عكس ديگه)
ظاهرا (شنيدم)اون موقع تو اروپا مرسوم بوده كه براي احترام به زنا دستشون رو مي بوسيدن :| يعني مثلا يه رسم بوده

221403_952.jpg

ابراهام لینکلن در جنگ داخلی— "آبراهام لینکلن" رئیس‌جمهور آمریکا به همراه ژنرال "جورج بی. مکللان" و گروهی از سربازها در نزدیکی "آنتیتان کریک" (در جریان جنگ داخلی).

این عکسو تو سایت فرارو دیدم ،گفتم بیایم در مورد جنگ داخلی آمریکا بحث کنیم ،خیلی تو فیلما باهاش مواجه میشیم ولی اکثرا دقیقا نمی دونیم جریان چی بوده
اول : جنگ بین کدوم گروها بوده؟
دوم : ثمرش چی بوده ؟
و ...
به نظرم یه سری مطلب در این باره بخونین بعد خلاصه های خودتونو در موردش بنویسید چون معمولا کپی پیست می کنید :D سعی کنیم نظرات خودمونو بگیم و مطلب جدید و یا کمتر توجه شده بیان کنیم

• لایک
امتیازات: nils
عکاس = یوگنی خالدی

موضوع عکس =
جنگ جهانی دوم

محل گرفتن عکس = ر
ایشس تاگ

مفهوم عکس = پیروزی شوروی بر آلمان نازی

هدف عکاس از گرفتن این عکس =
قدرت شوروی (طبق مصاحبه با خالدی)

Reichstag_flag_original.jpg

Back