- شروع کننده موضوع
SR
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید اژه ای 1
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 00
- مدال المپیاد
- درست نخوندم به جایی نرسیدم
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
سلام
بالاخره این انجمن زده شد
هدف من چی بود؟
این بود که بیام بگم الکترونیک هم هست زیر دست فیزیک و رباتیک نمیگنجه یکم فراتر از این حرف هاست
الکترونیک به این اسم نیست که دو ماه بری کلاس رباتیک بعد بلد باشی 4 تا مدار از این ور و اونور جور کنی و یکم برنامه نویسی بلد باشی و رو ربات پیاده کنی
این فقط یه مقدار از الکترونیک هست
تو الکترونیک هر کاری که بخوای میتونی انجام بدی و هر وسیله ای که دلت خواست میتونی بسازی!
مثلا من تا حالا هر وقت نیاز داشتم ازش استفاده کردم از ربات گرفته تا برای نمره ترم!!!
خلاصه میتونه یک ابزار کاربردی در دست یک سمپادی باشه
خلاصه این حرف هام این بود که شما که مثلا طرح علمی برای خوارزمی داری شاید یه جا به این بر بخوری که مثلا یه جوری یک داده رو اتوماتیک به کامپیوتر بدی یا میخوای یه پردازش داده انجام بدی اما اصلا کامپیوتر واقعا نیاز نباشه با اون همه امکانات و با یه چیز کوچک تر هم میشه ردیفش کرد
اینجاست که الکترونیک خودنمایی میکنه
یه دریچه ای میتونه باشه برای عملی کردن ایده هاتون و حتی برای اختراعاتتون!
کسانی که الکترونیک کار کردند میتونند انگیزشون رو بگند تا انگیزه بقیه بالاتر بره
بالاخره این انجمن زده شد
هدف من چی بود؟
این بود که بیام بگم الکترونیک هم هست زیر دست فیزیک و رباتیک نمیگنجه یکم فراتر از این حرف هاست
الکترونیک به این اسم نیست که دو ماه بری کلاس رباتیک بعد بلد باشی 4 تا مدار از این ور و اونور جور کنی و یکم برنامه نویسی بلد باشی و رو ربات پیاده کنی
این فقط یه مقدار از الکترونیک هست
تو الکترونیک هر کاری که بخوای میتونی انجام بدی و هر وسیله ای که دلت خواست میتونی بسازی!
مثلا من تا حالا هر وقت نیاز داشتم ازش استفاده کردم از ربات گرفته تا برای نمره ترم!!!
خلاصه میتونه یک ابزار کاربردی در دست یک سمپادی باشه
خلاصه این حرف هام این بود که شما که مثلا طرح علمی برای خوارزمی داری شاید یه جا به این بر بخوری که مثلا یه جوری یک داده رو اتوماتیک به کامپیوتر بدی یا میخوای یه پردازش داده انجام بدی اما اصلا کامپیوتر واقعا نیاز نباشه با اون همه امکانات و با یه چیز کوچک تر هم میشه ردیفش کرد
اینجاست که الکترونیک خودنمایی میکنه
یه دریچه ای میتونه باشه برای عملی کردن ایده هاتون و حتی برای اختراعاتتون!
کسانی که الکترونیک کار کردند میتونند انگیزشون رو بگند تا انگیزه بقیه بالاتر بره