• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فارغ التحصیل های پا در هوا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sampad20
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فارغ التحصیل های پا در هوا

به نقل از مـهـدی :
این که میگین سر کلاس نمیرین مشکلی نداره آیا ؟! :-"
من شنیدم فقط پیام نور میشه سر ِ کلاسا حاضر نشد ؟!
حضور غیابی چیزی ؟! :-"
دبستانه مگه؟! ;;)
البته شریف سخت گیری داره سر حضور و غیابش.تهران بستگی به استاد داره که اغلبشون حضور و غیاب نمیکنن.
به نقل از Nasrin737 :
حالا چندتاکلاسوربرداریم؟( به جای دفتر چند برگ :)) ;D )
فکرکنم من اصلاتصور درستی از دانشگاه ندارم ;D
میگم اشپزخونه خوابگاه دانشگاه تهران (تواتاقا)مجهزه یا بایدوسایل بیاریم؟
تو اتاقا؟! ;;)آشپزخونه؟! ;;)
هرطبقه یه آشپزخونه داره با 23 تا سینک دوقلو با 6 تا گاز سه شعله.
همین دیگه.بسه ;D منظورتون از تجهیز اگه وسایل آشپزخونه ست مطمئنا باید بیارین

به نقل از مـهـدی :
این که میگین سر کلاس نمیرین مشکلی نداره آیا ؟! :-"
من شنیدم فقط پیام نور میشه سر ِ کلاسا حاضر نشد ؟!
حضور غیابی چیزی ؟! :-"

ببخشید شماها مدرسه هم سر همه کلاساتون میرفتید؟! :-"
اینجا که دیگه دانشگاهه!سر کلاسی که 200 نفر میشینن کی میاد چک کنه کی هست کی نیست؟!
کاری ندارن باهاتون اگه نرفتید

به نقل از twilight :
دانشگاه تهران چی؟ ;;)
;;)
بهتر از شریفن :P
به نقل از :|.Mr :
ولی نمیدونم چیه که دخترا به پسرا جزوه نمیدن :-?

پسر دیدین تاحالا بره از دختر جزوه بگیره؟! :-s

بعدش یه چیز دیگه این دفتر و کلاسور و اینا از جمله سوالات بی شرمانه ایه که همه دلشون میخواد بپرسن ولی هیشکی نمی پرسه ;D مگه اینکه جسارت داشته باشه که بعدشم کلی چیز بش میگن ;D کلا" میگم مخاطب نداره
دخترا جزوه ندارن که بدن ;;)
من حل تمرینارو می رفتم می نوشتم واسه همه زیراکس می کردیم ;D اون شخص مذکور نماینده مون بود هر درسی که جزوه نداشت خودش از بقیه میگرفت و به علاوه اونایی که خودش داشت آپلود میکرد تو وبلاگمون که زحمت نکشیم جزوه بنویسیم ;;)
به نقل از سَعیده :
ببخشید شماها مدرسه هم سر همه کلاساتون میرفتید؟! :-"
اینجا که دیگه دانشگاهه!سر کلاسی که 200 نفر میشینن کی میاد چک کنه کی هست کی نیست؟!
کاری ندارن باهاتون اگه نرفتید
همونو بگو ;;)
البته در کلاسای 200 نفری یه سری استادا برگه میدن دور بچرخونیم اسم و شماره دانشجویی بنویسیم که خب کاری نداره آدم اسم دوستشم با یه دست خط متفاوت بنویسه ;;)

ولی نمیدونم چیه که دخترا به پسرا جزوه نمیدن :-?

پسر دیدین تاحالا بره از دختر جزوه بگیره؟! :-s

بعدش یه چیز دیگه این دفتر و کلاسور و اینا از جمله سوالات بی شرمانه ایه که همه دلشون میخواد بپرسن ولی هیشکی نمی پرسه ;D مگه اینکه جسارت داشته باشه که بعدشم کلی چیز بش میگن ;D کلا" میگم مخاطب نداره
اوووف خبر نداری چیزی که ما پسرا نمی نویسیم جزوس ;D ;D
دخترا هم تمیز مینویسن هم همه چیزو مینویسن ;D

اصلا دانشگاه باید این منبع عظیم الهی که دبیرستان ازش بی بهره بودیو کشف کنی فقط باید خیلی زیرکانه عمل کنی چون یه وقت دیدی با هم متحد شدن به پسرا جزوه ندن که اونم باز راه داره ;D

جزوه فقط من!
کل جزوه فیزیک پایه یک م نصف یه ورق پاپکو بود،اونم همش توش :دی و :پی داشت :))

والا!

مهمه خب! ;D

من پارسال کلی دفتر خوشگل خریدم همه اش نصفه پر شده بعضیاش به نصف هم نرسید دیگه هم نمیشه اون قبلی ها رو کند اصلا حروم شد دفترام! :-"

کم هم اگه بیاد بعد هی کلی برگه اضافه و دو تا دفتر و اینا قاطی میشه

( پ.ن: پارسال یکی از بچه ها جسارت به خرج داد این دفتر چند برگ رو از آقای اعلمی دیف پرسید جواب : برگه کاهی بیارین که اگه گشنه تون شد هم بتونین استفاده کنین :-" )

یک خاطره از ترم اول بگم

ترم اول رفته بودم دانشگاه بعد بچه های مکانیک رو گذاشته بودیم سر کار فکر میکردن ما ترم 7 ای ترم 5 ای چیزی هستیم نمیدونستن ورودی هستیم
سر کارشون گذاشته بودیم 1 ساعت بعد گفتیم ترم 1 هستیم باورشون نمیشد رسید کارت دانشجویی رو نشونشون دادیم بعد داشت باورشون میشد
دوستم گفت : ارشد میخونیم :))
2 ساعت گذشت باور کنن نمیخونیم ;D

کلا دانشگاه ترم اول یکم احساس غریبی و حس درسخونیو و فتح مدارج عالیه هست بعدا عاشقی و الافی و ولگردی و ... ;D
ترم 1 ترم پر خاطره ای میشه برای کسایی که دارن میرن دانشگاه ببینن کی گفتم

به نقل از مهســـــــــــــا :
;;)
بهتر از شریفن :P
جدی میگین؟ ;;)
به نقل از مهســـــــــــــا :
;;)
دخترا جزوه ندارن که بدن ;;)
اینم جدی میگین؟ :o
آقا اصن چطور دلتون میاد بقیه بشینن کیف بکنن تو کلاس، شما هم جزوه بنویسین و اونا کپی کنن؟! :P

به نقل از پگاه :
والا!

مهمه خب! ;D

من پارسال کلی دفتر خوشگل خریدم همه اش نصفه پر شده بعضیاش به نصف هم نرسید دیگه هم نمیشه اون قبلی ها رو کند اصلا حروم شد دفترام! :-"

کم هم اگه بیاد بعد هی کلی برگه اضافه و دو تا دفتر و اینا قاطی میشه

( پ.ن: پارسال یکی از بچه ها جسارت به خرج داد این دفتر چند برگ رو از آقای اعلمی دیف پرسید جواب : برگه کاهی بیارین که اگه گشنه تون شد هم بتونین استفاده کنین :-" )

اضافه دفتراتو بذار بعدا توش اثبات قضایا و اینا رو بنویس

به نقل از twilight :
آقا اصن چطور دلتون میاد بقیه بشینن کیف بکنن تو کلاس، شما هم جزوه بنویسین و اونا کپی کنن؟! :P
;D چرا عقاید مثل من داری خب؟!
من درسایی که خیلی خر میزنم براش رو نه جزوه میدم نه میذارم کسی تمرینامو کپی کنه ;D (ژانر آدمای عقده ای) :-"

من میخواستم پیشنهاد تاپیک جدا تو خاطرات واسه رانندگی بدما :-" از بس پر بود تو حرف بزن پست های مربوطه :-" حالا واسه سال اولی های دانشگاه و روز اول دانشگاه و ترم 1 و اینا میشه بعدا یه کارایی کرد :-"

Back
بالا