• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

میزگرد روان شناسی: روان شناسی و زندگی امروز بشریت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع no one
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : میزگرد روان شناسی: روان شناسی و زندگی امروز بشریت

به نقل از "?" :
معنی واقعی و مشخصی نداره. سایکو اصلا اسم یه خانومه بوده. هیچکدمتون تا حالا میدونستین.
خب شما مگه روانشناسی خوندین که میگین تعریف مشخصی نداره؟!!

نه نمیدونستم.ولی خب چه ربطی داره به قضیه؟؟

به نقل از no one :
پس از مدت ها با همکاری مدیران تصمیم بر این شد که میزگردی هم برای روان شناسی گداشته شه!

موضوع بحث:
خب خیلیا می دونن که روان شناسی چیه! ولی برای این که یه بحث کامل و جالب داشته باشیم که همه شرکت کنن اول در مورد علم روان شناسی صحبت میکیم! تا در مورد این علم که هنوز بخش های زیادی ازش ناشناخته هستش رو بشناسیم!
بعد می خوایم در مورد این صحبت کنیم که در جوامع امروزی نیاز به این علم و دانش و کسایی که این علم رو دارن (روان شناس ها) چه قدره!؟! و تفاوت ها رو نسبت به این نیاز ها در زمان حال و گذشته بررسی کنیم!

امیدوارم این بحث برامون جذاب باشه! و توش شرکت کنیم تا با بحث و صحبت پیرامون این موضوع اطلاعات خوبی بدست بیاریم!
خیلی ممنون از حضور گرم شما در آینده!

میزگرد از شنبه شاهد بحث و صحبت های ما خواهد بود! :)

ب نظرم واقعا تاپیک جالبیه و خیلی جای مانور داره

از نظر من روانشناسی تو جامعه ی ما از نون شب هم واجب تره
چون ناهنجاری های روانی و اخلاقی تو جامعه ی ما موج میزنه
و اگه تو هم همراه این موج نشی ی آدم مطرود.سوسول.پاستوریزه و ... خطاب میشی

واللا استقبال مردم از روانشناسی هم ک کاملا مشخصه
اگه بخوایم مقایسه بکنیم تا چن سال پیش اگه یکی میرفت پیش روانشناس بهش انگ دیوانگی میزدن
یا اگه ب یکی پیشنهاد ی مشاوره رو میدادی میگفت مگه من روانی ام؟

اما حالا خداروشکر مردم ب این حد از سواد و فرهنگ رسیدن ک واقعا برای تک تک افراد مشاوره لازمه
چون هممون خیلی با یک انسان ایده آل و آرمانی فاصله داریم و مشاوره با هرکسی ک قدری از شما دانا تره ب سود آدمه
(البته همیشه استثنا هایی هم هست.مثل مورد هایی ک دوستان مثال زدن.خیلی از روانشناسایی ک دارن تو جامعه ی ما کاسبی میکنن شاید از من و شما هم ناتوان تر باشن تو جمع کردن زندگیشون.اما این دلیل بر این نیست ک قشر روانشناسا یا حتی علم روانشناسی رو زیر سوال ببریم.چون دقیقا خلاف یک ضرب المثل سنتی.مشت نشونه ی خروار نیست!!)

ب نظرم یکی از علم هایی هست ک مقدار مجهولاتش خیلی از مقدار معلوماتش بالاتره.ب دلیل اینکه مغز آدمی (ک محور اصلی روانشناسی است) پیچیده ترین و در عین حال ناشناخته ترین سیستم روی زمینه.
اما جای مانور بسیار زیاد داره.همونطوری ک بسیاری از دانشمندان تونستن تا جاهای بسیار زیادی اونو ارتقا بدن.از فروید(ک پدر روانشناسی نوین هست) تا آدلر و پاولف و واتسون و اسکینر و دکتر ویکتور امیل فرانکل ( ک ب نظرم روانشناسی رو ب نقطه ی اوج خودش رسوند)

امیدوارم دوستان در بحث شرکت کنند
اما خواهشا منطقی و بدون اهانت
چون از کسایی ک تو این تاپیک پست میدن بعیده ی همچین کارایی ازشون سر بزنه.
:)

به نقل از "?" :
معنی واقعی و مشخصی نداره. سایکو اصلا اسم یه خانومه بوده. هیچکدمتون تا حالا میدونستین.

منبع حرفاتون ؟؟؟

:-w :-w :-w

به نقل از بـابـکـــ :
منبع حرفاتون ؟؟؟

:-w :-w :-w
جلسه نهم کلبه کرامت دکتر حسن عباسی ;D. اصلا کلا اون جلسه در باره ی روانشناسی بحث شده. گوش بدید مفیده. ;;)

خوب مسلما اونقدرا روانشناسا تاثیر ندارن رو جامعه یا کسی که به اونا مراجعه میکنه و بیشتر امید میدن به افراد...
مثلا اونا یک زندگی خیییلی خوب رو بدون هیچ مانعی واست به تصویر میکشن و ی جورایی انرژی مثبت و امید به آدما میدن ولی هیچ وقت نمیتونن راه افرادو مشخص کنن...
اونا فوق فوقش یک کاری بکنن اینه که ذهن مراجعه کننده رو باز کنن تا بتونه بهتر تصمیم بگیره...

به نقل از "?" :
جلسه نهم کلبه کرامت دکتر حسن عباسی ;D. اصلا کلا اون جلسه در باره ی روانشناسی بحث شده. گوش بدید مفیده. ;;)

خواهشآ اینجا را خراب نکنین
آخه این چرت و پرتا چیه که میگین
میخوایم چهار کلمه درست حرف بزنیم که به دردمون بخوره
آخه ...
بگذریم

یه نفر یه بار بهم یه حرف خوبی زد ...
گفت خیلی از ما ایرانیا, وقتی مریضی جسمی هم میگیریم نمیریم پیش دکتر , خودمون سر خود قرص میخوریم یا میگیم خوب میشه ...
اینقدر سماجت میکنیم تا ...
حالا ما که به جسممون , که بیماریش واضحه , توجه نمیکنیم و پشت گوش میندازیم
به بیماری های روحی و کلآ به روان و دنیای درونمون توجه میکنیم ؟؟؟
البته اولشم گفتم : "اکثرمون نه هممون"

:-?

به نقل از بـابـکـــ :
خواهشآ اینجا را خراب نکنین
آخه این چرت و پرتا چیه که میگین
چرت و پرت نبود . جواب سوالت بود.

به نظرم خیلی از افراد جامعه فک میکنن روانشناس کارش درمان افراد(عذر میخوام)روانی هستش! :-??
یا مثلا اونایی که کمی بیشتر اطلاع دارن از این علم، فک میکنن کار روانشناس دادن مشاوره و درمان یه سری بیماری های کوچیک و بزرگ مربوط به روان و شخصیت و ... هستش.
اما در واقع این تنها بخشی ازین علم گسترده و تنها بخشی از کار روانشناسا هست
روانشناسا مثل تمام دانشمندای دیگه خیلی از وقتشونو به تحقیق هم میگذرونن مسلما (مثل متخصصین بقیه ی رشته ها) :-?
که مسلما جامعه ی ما (و هر جامعه ی دیگه ای) به همشون نیاز داره

+ میشه یه کتاب مفید و معتبر روانشناسی (به نثر روان :-") معرفی کنین
در رابطه با مفهوم روانشناسی؟

به نقل از پدرام فــ . :
به نظرم خیلی از افراد جامعه فک میکنن روانشناس کارش درمان افراد(عذر میخوام)روانی هستش! :-??
یا مثلا اونایی که کمی بیشتر اطلاع دارن از این علم، فک میکنن کار روانشناس دادن مشاوره و درمان یه سری بیماری های کوچیک و بزرگ مربوط به روان و شخصیت و ... هستش.
اما در واقع این تنها بخشی ازین علم گسترده و تنها بخشی از کار روانشناسا هست
روانشناسا مثل تمام دانشمندای دیگه خیلی از وقتشونو به تحقیق هم میگذرونن مسلما (مثل متخصصین بقیه ی رشته ها) :-?
که مثلما جامعه ی ما (و هر جامعه ی دیگه ای) به همشون نیاز داره

+ میشه یه کتاب مفید و معتبر روانشناسی (به نثر روان :-") معرفی کنین
در رابطه با مفهوم روانشناسی؟

ب نظر من اگه میخوای راجع ب روانشناسی اطلاعاتت زیاد شه باید کتابای دانشگاهی رو بخونی
وگرنه نویسنده های ایرانی ک راجع ب روانشناسی عمومی مینویسن اصلا مطالبشون در حد مطالعه نیست
البته تو روانشناسی تربیتی یا شاخه های کمی تخصصی تر چرا
میتونی با کتابای فروید یا یونگ شروع کنی
ب نسبت نثر روون تری دارن
من خودم لوگوتراپی یا معنی درمانی رو پیشنهاد میکنم
یکی از جدید ترین مکاتب بزرگ روانشنسیه
بهش میگن مکتب چهارم وین
نظریه پرداز و بنیان گذار این مکتب هم دکتر ویکتور امیل فرانکل هست
از کتاباش هم میشه اینارو معرفی کرد:
انسان در جستجوی معنی
معنی درمانی
فریاد ناشنیده برای معنی
خدا در ناخودآگاه

ب نظر من کارای فروید یا گذشتگان برا کسی ک میخواد مطالعه ی عمومی داشته باشه دیگه ارزش خوندن نداره
جون نظریه هاش خیلی قدیمیه
اکثرشون نقض شدن
فقط بدرد کسایی میخوره ک میخوان راجع ب تاریخ روانشناسی یا سیر روانشناسی در طول تاریخ یا نظریه های گوناگون مطالعه کنن
این زاویه ی دید بندس :)
لمیدوارم بدردت بخوره ;)

اتفاقا از کتابای دانشگاهی کتاب"روانشناسی شخصیت" نوشته ی دکتر کریمی رو خوندم. مال دانشگاه پیام نوره!
حتما ازین کتابایی که معرفی کردی هم استفاده میکنم
به نظرم روانشناسی یه چیزیه که دونستن مطالب مقدماتیش برای هر کسی لازمه.
خیلی لازمه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا