- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- قم
- سال فارغ التحصیلی
- 97
پاسخ : پرسش و پاسخ سوالات شیمی۱، ۲، ۳ و پیش دانشگاهی
فصل پنج چی؟
نام گذاریاش خیلی بده
فصل پنج چی؟
نام گذاریاش خیلی بده
چون پيوند وسطي يگانه هست ، دو طرف پيوند ميتونن حول پيوند دوران كنند در نتيجه همه ي حالات يكي هستن... البته من از مبتكران اين جوري فهميدم شايد منظور چيز ديگه اي باشه...به نقل از رضــــــــــــــــــا...N :من که والا اشکالی ندیدم ..چرا مبتکران گفته ساختار رزونانسی نداره
اره خب وقتی همه حالات یکی باشه یعنی ساختار رزونانسیه دیگهبه نقل از Im_SPHR :چون پيوند وسطي يگانه هست ، دو طرف پيوند ميتونن حول پيوند دوران كنند در نتيجه همه ي حالات يكي هستن... البته من از مبتكران اين جوري فهميدم شايد منظور چيز ديگه اي باشه...
به نقل از M____V :سلام
برای واحد جرم اتمی ک یک دوازدهم جرم اتک کربن دوازده رو گرفتن یک آ.ام.یو..اگر یک نوزدهم اتم فلوئور نوزده رو مقیاس میگرفتیم..تفاوتی توی جرم بقیه ی عناصر ایجاد میشد؟؟
مبتکران اشتباه کردهاشکال در سوال آزمون قلمچی
دیروز یه سوال توی شیمی 2 قلمچی(برای سومی ها) اومده بود که به نظرم سوال مشکل داره.....
توی قسمت (ت) سوال 219 گفته شده که تعداد ساختار اوزون و نیتروژن دی اکسید و گوگرد دی اکسید نصف تعداد ساختار رزونانسی دی نیتروژن تترا اکسید هست! در حالی که با توجه به درسنامه کتاب مبتکران دی نیتروژن تترا اکسید ساختار رزونانسی نداره!
سوال 219 و جوابش به علاوه اون قسمت از درسنامه مبتکران اوی پی دی اف زیر هست.... اگر ممکنه دانلودش کنید و ببینید حق با من هست یا نع
مرسی
http://s6.picofile.com/file/8266075634/New_Doc_10.pdf.html
چه قد دردسر داره جواب دادن سوال!1+جواب این مسئله رو هم میتونین بگین؟مشاهده پیوست 100
همینی رو که گفتی من قبلش نوشته بودما :/چه قد دردسر داره جواب دادن سوال!
کل عبارت رو A در نظر بگیر.از طرفی چون کسر سه نقطه داره میتونیم مخرج کسر رو هم A در نظر بگیریم.میشه A مساوی 1 به اضافه 6 بر روی A .که اگه معادله رو حل کنیم میشه A به توان دو مساوی A به علاوه 6.از طرفی هم که ما معادله درجه 2 نخوندیم پس بقیشو خودت حل کن
ساری ندیدمهمینی رو که گفتی من قبلش نوشته بودما :/
خواهش می کنمساری ندیدم
یه سوال دیگه :
اتانول مطابق واکنش شیمیایی رو برو می سوزد . برای تولید 5 مول آب چند مول اتانول باید مصرف شود؟
C2H5OH+O2------>CO2+H2O
جان من بگید 5 دوم . جان من!
چطوری پنج دوم میشه؟یه سوال دیگه :
اتانول مطابق واکنش شیمیایی رو برو می سوزد . برای تولید 5 مول آب چند مول اتانول باید مصرف شود؟
C2H5OH+O2------>CO2+H2O
جان من بگید 5 دوم . جان من!