• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پرسش و پاسخ سوالات شیمی۱، ۲، ۳ و پیش دانشگاهی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پرسش و پاسخ سوالات شیمی۱، ۲، ۳ و پیش دانشگاهی

به نقل از kabiri :
چرا به HCl میگن هیدروکلریک اسید؟! ینی منظورم اینه چرا کلریک اسید نشده؟! دلیل خاصی داره یا عشقشون کشیده اینطور بگن؟!:دـی
و اینکه چرا H2CO3 ناپایداره؟!؟!
علت داره
اولا اینو باید بدونین که اگر ترکیب مورد نظر محلول در آب باشه اسید هست در غیر اینصورت پیوند کواوالانسی داره همچنین نکته دیگه این هست که اسید هایی که در آنها فقط هیدروژن و یک هالوژن وجود دارد به صورت هیدرو هالیک اسید نامگذاری میشه مثال:
HF ı هیدروفلویوریک اسید نامدارد.
و اگر اسید مورد نظر دارای هالوژن و اکسیژن باشد به صورت های زیر نامگذاری میشه
HClO هیپو کلرو اسید
HClO2 کلرو اسید

HClO3 کلریک اسید
HClO4 پرکلریک اسید
HClO4

پاسخ : پاسخ : پرسش و پاسخ سوالات شیمی 2 , 3 و پیش دانشگاهی

به نقل از NEO :
یه فرآیندی در فیزیک 3 بخش ترمودنیامیک داریم به نام "فرآیند هم حجم" در این فرایند فشار با دما رابطه مستقیم داره یعنی با افزایش فشار میشه دمای ماده رو هم در این فرایند بالا برد
افزایش فشار هم که یه تغییر فیزیکیِ و نه شیمایی

https://telegram.me/mirzayiiiiiiiiiiiiii
لینک کانال آموزش شیمی

یه مستندی دنبال می کردم،که بیشتر به فیزیک مربوط میشد اما یکی از بخشاش این بود که اتم ها در یک لحظه،توی دوتا مکان قرار دارن.
اگر اینطور باشه،با اصل طرد پاءولی مشکلی پیدا نمی کنه؟
و اینکه چه طور میشه توجیه کرد اتم توانایی داره،فقط به یک موضوع فکر کنه؟

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
یه مستندی دنبال می کردم،که بیشتر به فیزیک مربوط میشد اما یکی از بخشاش این بود که اتم ها در یک لحظه،توی دوتا مکان قرار دارن.
اگر اینطور باشه،با اصل طرد پاءولی مشکلی پیدا نمی کنه؟
و اینکه چه طور میشه توجیه کرد اتم توانایی داره،فقط به یک موضوع فکر کنه؟

این مسئله به خواص موجی-ذره ای برمیگرده... اصل پائولی و طرد پائولی قضیه اش فرق داره

به نقل از Erfan.S :
این مسئله به خواص موجی-ذره ای برمیگرده... اصل پائولی و طرد پائولی قضیه اش فرق داره
متوجه نشدم

ببينيد اصل طرد پائولي بيان ميكنه كه دو الكترون هم اوربيتال داراي اسپين مخالف اند
علت اين است كه ذرات باردار متحرك ( يا در اين مورد در حال چرخش) ايجاد ميدان مغناطيسي مي كنند پس براي اينكه در يك اوربيتال حضور داشته باشند بايد خلاف جهت هم بچرخند كه اثر ميدان هاي مغناطيسي آن ها جاذبه اي باشد و اثر دافعه ي الكتريكي را خنثي كرده تا حدي و بتونند به خوب و خوشب در يك اوربيتال كنار هم باقي بمونند
و اما چيزي كه شما ميگيد به اين صورت است كه مثل اتم ها كه شما گفتيد الكترون ها هم رفتار موجي دارند و موقعيت مشخصي ندارد (همان چيزي كه به عنونجان حضور همزمان در چند نقطه تعبير مي شود)و وقتي مي گوييم اوربيتال منظور فضايي است كه احتمال حضور الكترون در آن زياد است
پس حالا دو الكترون براي اينكه احتمال حضورشون در يك اوربيتال زياد باشه به اين معناست كه نبايد نيرو هاي بين آن ها باعث از بين رفتن اين احتمال بشه
پس چون ميدانيم احتمال حضور هم زمان دو الكترون خاص در يك فضا وجود دارد توحيه منطقي اين است كه نيرويي خلاف دافعه الكتريكي وجود داشته (يعني نيرويي جاذب)كه مغناطيسي بوده و بر اثر اسپين مخالف است
البته خاصيت موجي ذره اي ((اتم)) و اصل طرد پائولي اصلا ارتباطي به هم ندارند
ولي طرد پائولي با خاصيت موجي ذره اي ((الكترون)) ها رابطه داره كه اين طوريه كه گفتم

توجیح شما،اصلا جواب این سوال نیست.
منم این تعاریف رو بلدم ولی وقتی فقط دوتا جهت برای الکترون داریم،این اصلا برای من قابل هضم نیست که ربطی به اصل طرد پاءولی نداشته باشه،ینی یه الکترون در هر دو جهت باشه،و با الکترون هم اوربیتالش ....
بعد تازه توجیحشون اصلا کاری به رفتار موجی نداشت.
کلا متوجه نمیشم

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
توجیح شما،اصلا جواب این سوال نیست.
منم این تعاریف رو بلدم ولی وقتی فقط دوتا جهت برای الکترون داریم،این اصلا برای من قابل هضم نیست که ربطی به اصل طرد پاءولی نداشته باشه،ینی یه الکترون در هر دو جهت باشه،و با الکترون هم اوربیتالش ....
بعد تازه توجیحشون اصلا کاری به رفتار موجی نداشت.
کلا متوجه نمیشم
منم یه همچین مشکلی رو دارم ...
تعاریف کتاب به طر جداگانه قابل هضم هستن ولی وقتی کنار هم میذاریشون یه جوری میشه .. پیدا کردن ربطش سخته ... باید از یک مقام آگاه پرسید ... :-w

مباحث شیمی دو به هم مرتبط هستن اما خیلی گسترده ن. چه طوری برای سوم همه شون یادمون بمونه؟

معلمها مرور میکنن معمولن چیز زیادیش نیاز ندارین برا سوم فقط نام نویسی ترکیبها اینها میخواین . اینقدر تکرار میشه میره تو خونتون :د نگرانش نباش :د

Back
بالا