پرسش و پاسخ سوالات شیمی۱، ۲، ۳ و پیش دانشگاهی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پرسش و پاسخ سوالات شیمی 2 ، 3 و پیش دانشگاهی

اگ در میدانی با جهت ثابت جهت حرکت e عوض شه جهت نیرو و در نتیجه انحراف e هم عوض میشه حرکت شرق ب غرب باشه نیرو رو ب شمال میشه

سلام یه سوال داشتم فکرمیکنم اسون باشه ولی چکار کنم بلد نیستم
چرا تو ازمایش شعله برا تشخیص رنگ عنصرها اون رنگی که تشخیص میدیم برا عنصر با بار + حساب میشه مثلا از NaClرنگی که بدست میاد مربوط به Naاست؟

سلام !! من اولم ولی این سوالو معلممون داده کسی میتونه جواب بده ؟ :(
آیا میتوان ماده ای ساخت که Ph آن 7 باشد ؟!!!!!!!!!

به نقل از mohtasham :
سلام یه سوال داشتم فکرمیکنم اسون باشه ولی چکار کنم بلد نیستم
چرا تو ازمایش شعله برا تشخیص رنگ عنصرها اون رنگی که تشخیص میدیم برا عنصر با بار + حساب میشه مثلا از NaClرنگی که بدست میاد مربوط به Naاست؟
سوال اینه ک چرا فلز ها یونشون رنگیه یا یه چیز دیگه ؟
مرتبط ب انرژی یونش پایینشونه ! خودت فکر کنی فک کنم ب جواب برسی !

بالایی :
تا منظور از ساختن و ماده چی باشه ؟ شما 1 حجم مشخص از یه محلول سدیم هیدروکسید با مولاریته ی مشخص رو با همون حجم و مولاریته هیدروکلریک اسید مخلوط کن ، یه محلول خنثی با پ هاش 7 داریم !

کمک کمک

با سلام بچها امروز معلم شیمیون اومد و نمکهای سه تایی رو درس داد و طریقه ی نوشتن فرمول انها و خواندن انها رو کمی اشاره کرد میخواستم اگه کسی میتونه برام یه توضیح خیلی خوب و مختصر و ساده(اما نکته دار)بده که چه جوری باید نمکهای سه تایی رو فرمول نویسی کرد من سال اولی هستم اگه میشه بگید توی شیمی چندم دبیرستان درباره ی این مبحث بحث شده است با تشکر =D> =D>

منظورتون از نمک سه تایی دقیقا چیه؟

منظورتون ترکیب یون های چند اتمیه؟مثلا"KNO3"؟؟

به نقل از Smiling Girl :
بالایی :
تا منظور از ساختن و ماده چی باشه ؟ شما 1 حجم مشخص از یه محلول سدیم هیدروکسید با مولاریته ی مشخص رو با همون حجم و مولاریته هیدروکلریک اسید مخلوط کن ، یه محلول خنثی با پ هاش 7 داریم !

والا به ما که هیچی نگفته ولی بازم ممنون..

به نقل از کلاوس :
منظورتون از نمک سه تایی دقیقا چیه؟

منظورتون ترکیب یون های چند اتمیه؟مثلا"KNO3"؟؟
درسته مثل پتاسیم نیترات یا سدیم کربنات یا .... اگه کسی میتونه طریقه ی فرمول نویسی این نمکها رو بگه؟؟ :(( :((

ببین یونهای چنداتمی(تقریبا)محدوده و باید[!]با اسم،فرمول و بار بلد باشیشون.
تو فرمول نویسی هم اونها رو (البته اونایی که بار -دارند)رو به صورت آنیون در نظر بگیر اول نام کاتیونو بگو بعد نام یون چند اتمی.
مثل
NO3- وK+ که با هم ترکیب KNO3 می سازن که بهش می گن پتاسیم نیترات

می تونید به شیمی ۲ فصل ۳ مراجعه کنید

مال کتاب کامل نیست , توی مبتکران سال دوم فصل سومش همه یونها رو آورده تقریبا " .

حق با کلاوسه باید اینها رو با زیروند و بارشون حفظ باشی , اینقدر بخون و بنویس که حفظ شی .

بچه ها بند دوم نظریه بور که می گه انرژی الکترون با فاصله ی اون از هسته رابطه ی مستقیم دارد با توجه به دانسته های امروز ما درسته یا نه؟؟؟ :-/

یعنی واقعا کسی نیس ک جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ~X( ~X( ~X(

ببین دانسته های امروز ما طبق نظریه شرودینگر شکل گرفته دیگه.تو نظریه شرودینگر دیگه مدار تعریف نمی شه ولی فاصله الکترون از هسته رو هنوز قبول داریم.یعنی فاصله 2s از 1s بیشتره.مثل شکل زیر:
spatial%20representation.jpg

انرژی الکترون 2s هم که از 1s بیشتره.

پس اینو قبول داریم که انرژی الکترون تو مدل شرودینگر هم تقریبا با فاصله از هسته رابطه مستقیم داره.

البته اثر پوششی هم تو انرژی الکترون تاثیر داره...

امیدوارم درست باشه جوابم...

ببین آخه این ک بور گفته ک انرژی الکترون با فاصلش از هسته رابطه ی مستقیم داره ی جورایی غلط نیس بنظرت؟؟چون تو حاشیه ی شیمی 2 نوشته ک معمولا در هنگام یونش سست ترین الکترون ها از اتم جدا می شن یعنی می شه الکترون های لایه ی آخر ک انرژیشون کمتره ک از اتم جدا می شن!حالا اینو چطوری توجیه می کنی؟؟ :-/

اشتباه نکن سست بودن الکترون به معنی کم بودن انرژی اون نیست بلکه دقیقا برعکسه!

سست ترین الکترون اونیه که بیشترین انرژی و کمترین پایداری رو داشته باشه.انرژی و پایداری با هم متفاوتن.هرچی انرژی بیشتر باشه پایداری کم تره و برعکس.

بچه ها پیوند BeF2 مگه یونی حساب نمیکنیم ؟ به نظر من تابلوئه که الکترونگاتیوی برلیم در مقابل فلوز هیچی نیست پس فلور الکترون ها رو میخوره و پیوند حتما یونی هست
توی کتاب شیمی2 تخته سیاه اینو پیوند کوالانسی در نظر گرفته فکر میکنم اشتباه کرده نظر شما چیه ؟

چرا خیلی از جاها توی واکنش به جای نوشتن S8 می نویسن S ؟
و همین طور P4

به نقل از The Sniper :
بچه ها پیوند BeF2 مگه یونی حساب نمیکنیم ؟ به نظر من تابلوئه که الکترونگاتیوی برلیم در مقابل فلوز هیچی نیست پس فلور الکترون ها رو میخوره و پیوند حتما یونی هست
توی کتاب شیمی2 تخته سیاه اینو پیوند کوالانسی در نظر گرفته فکر میکنم اشتباه کرده نظر شما چیه ؟
کلا برلیوم پیوند یونی نمیده ! یه حالت خاص داره نمیدونم تا 700-800 درجه که اونم به شدت ناپایداره :دی دلیلش رو هم درست حسابی نمیدونم که توضیح بدم :دی ولی کلا ترکیب های فلز نا فلز از نوع یونی هستن مگر اینه Be باشه فلز :دی

به نقل از The Sniper :

بریلیوم یون نیست پس احتمال اینکه کوالانسی بشه وجود داره . از طرفی پیوند یونی باید بین فلز و نافلز باشه که در اینجا میشه یونی در نظرش گرفت
تناقض جالبیه !
باید از معلمتون بپرسی ، جوابش رو فهمیدی اینجا هم بگو :)

به نقل از Babosiءه :
و همین طور P4

مثال بزن ، کتاب درسی اینجوریه؟!

به نقل از Babosiءه :
و همین طور P4

چون کتاب s نوشته اما در اصل همون s8 هس .

Back
بالا