• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پرسش و پاسخ سوالات شیمی۱، ۲، ۳ و پیش دانشگاهی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پاسخ : پرسش و پاسخ سوالات شیمی 2 , 3 و پیش دانشگاهی

به نقل از کوییــ ـ ـن :
امروز دبیر ما جواب این سوال را داد و گفت که علاوه بر این اختلاف فشار ، خاصیت ِ کشش سطحی آب هم در این امر دخالت داره .یکم در این باره توضیح می دین ؟

کشش سطحی مربوط به فیزیکه
یعنی یه نوع نیروی چسبندگی بین ذرات مایع که اجازه میده اجسامی با چگالی بیشتر از مایع بتونن روی سطح اون مایع شناور باشن و به درون مایع نرن
حالا ارتباطش با چشمه رو دقیقا نمیدونم !

سلام
(مربوط به بحث قبلی)
در صفحات 143 و 144 کتاب شیمی عمومی مورتیمر نشر دانشگاهی(جلد قرمز) هم اون عناصر رو به صورتی که پشت کتاب شیمی 2 بود نوشته(همونطوری که بعضی ها اشاره کرده بودن(!)) پس قطعا" کتاب اشکالی نداره.

به نقل از M3HR4N :
سلام
(مربوط به بحث قبلی)
در صفحات 143 و 144 کتاب شیمی عمومی مورتیمر نشر دانشگاهی(جلد قرمز) هم اون عناصر رو به صورتی که پشت کتاب شیمی 2 بود نوشته(همونطوری که بعضی ها اشاره کرده بودن(!)) پس قطعا" کتاب اشکالی نداره.
منظورتون از بعضیا بنده هستم دیگه،نه؟!؟!؟! ;D ;D ;D
من که گفتم خیلی از منابع هم همین رو نوشته...! حالا مورتیمر یکیش...

به نقل از Shalale :
منظورتون از بعضیا بنده هستم دیگه،نه؟!؟!؟! ;D ;D ;D
من که گفتم خیلی از منابع هم همین رو نوشته...! حالا مورتیمر یکیش...
بعله... ;D من فقط شماره صفحه رو هم گفتم..... :-"

یه سوال:ما می گیم توی گروه ها شعاع از بالا به پایین افزایش پیدا می کنه.پس چرا شعاع گالیم نسبت به آلومینیوم کمتره؟ :-?

به نقل از kosar_A :
یه سوال:ما می گیم توی گروه ها شعاع از بالا به پایین افزایش پیدا می کنه.پس چرا شعاع گالیم نسبت به آلومینیوم کمتره؟ :-?

دلیلش اینه که وقتی از Al به Ga میریم یعنی یه تناوب میایم پایین ، بار مثبت هسته (عدد اتمی ) 18 تا افزایش داره و همینطور الکترون ها هم همین تعداد زیاد شدند اما : از این 18 تا الکترون 10 تاشون وارد اربیتال d شدند ! که این اربیتال اثر پوششی چندانی نداره به خاطر همینه که بین این دو عنصر استثناً جاذبه هسته روی الکترون های ظرفیتی زیاد میشه در حالی که انتظار داریم کم بشه پس شعاع هم کمتر میشه نسبت به Al !! :)
و اگه تو همین دو تا تناوب جلو بریم میبینیم که اختلاف شعاعشون با هم از آلومینیوم و گالیم به بعد زیاد میشه چون بعد از "روی" الکترون ها دارن وارد اربیتال p میشن که اثر پوششیش نسبت به d بیشتره پس هرچی تعداد الکترون هایی که وارد این اربیتال میشن بیشتر بشه شعاع هم نسبت به عنصر بالایی بیشتر افزایش پیدا میکنه ...

سال سوم=
سلام
خواهش ميكنم جواب اينو با توضيح بديد خيلي مهمه
ممنونم
سوال:از واكنش مقدار اضافي MnO2 با 750 ميلي ليتر هيدرو كلريك اسيد 1/7 مولار چند ليتر گاز كلر توليد مي شود؟(چگالي گاز كلر 1/12 گرم بر ليتر)
86622335706234746260.jpg

امیدوارم کافی باشه :)

71z652rjjq335j5lqp70.jpg

جواب آخر هم میشه : 20.2 لیتر کلر !

سلام
2 دلیل
1 ورقه پذیری طلا
2 نازک شدن زیاد

الان بحث این تاپیک تموم شد؟ :-/ :-/ :-/