• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دلنوشته‌های رمضان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ناجی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دلنوشته‌های رمضان

سلام به ماه خدا...سلام به ماه دلدادگی... سلام به رمضان میشه بوی رمضان رو که تمام فضای دل رو پر کرده رو استشمام کرد یک قدم ...یک پله.... با اخلاص برداریم مثل بنده های مخلصش بهرمضان واقعی برسیم.قربون این خدا برم دوباره این فرصت رو برای بنده هاش به وجود آورد تا کاسه های گدائیشون رو به طرفش دراز کنندخدائی خیلی مهربونه کاش یه ذره قدر بدونیمخدایا ، صد هزار مرتبه شکرت که این فرصت دوباره رو دادی که با تمام وجود صدات کنیم خیلی ها اسیر خاک شدند و دیگه این لحظه ها رو درک نمیکنند . خدا به ما توفیق درک لحظه لحظشو بده ، توفیق درک شب قدر روبذار شب قدر امسال با همه سالها فرق کنه ... الهی!توفیق ده رمضان امسال نامهای زیبات از همه وجودم برخیزه....فرصت ده رمضان امسال شب قدر را قدر بدانم و درک کنم ....توفیق ده وقت سحر لحظه دلدادگیم باشد....از لحظه سحر تا افطار تنها ذکرم برای تو باشد لحظه اخر غرق دروجودت شوم....عید فطر با تمام وجود حس کنم که 11 ماه باقی مانده را هم رمضان خواهم دانست....خدایا! کمکم کن ماه رمضان امسال برای من هم ماه رمضان باشد و 11 ماه باقی مانده رمضانی بمانم.................... خدایا خوبات که جای خود رو دارند ، این بدا هستند که محتاج یک نگاه مهربون تو هستند،پس به حق خودت دریغ نکن... آمین

امسال از همه سالا خوشحال ترم برای اومدن ماه رمضان 8-^ به شدت نیاز دارم یه بُعد مهم از زندگیم تقویت شه

روزه گرفتن یه طرف کنکور خوندن هم همون طرف درسته سخته ولی جفتش رو درست انجام میدم B-)

ای خدا...چند ساله این مشکل باهامه....همون 20 روزی که سالای پیش روزه گرفتم رو به بقیه بگم چطور گرفتم تعجب خواهند کرد....
آخه این چه مشکلیه که به هر دکتر و کس دیگه ای میگی بهت نگاه میکنه و یه پوزخند میزنه و میگه چیزی نیس....
اگه همین وضع ادامه داشته باشه من چطور روزه بگیرم؟آخه وقتی نتونم درست و حسابی غذا بخورم چطور روزه بگیرم....16 ساعت.....حالا امروز رو هر جور هست میگذرونم ولی امیدوارم بعدش رو خودت درست کنی...به حق همین روزا....

مرسی از ابر و ماه و مه و بقیه شون که دست به دست هم دادن تا موقع اذان رو اشتباه بفهمم و نه تنها خودم هم اتاقی بیچاره هم بی سحری بشه. لطفا یه امروز سرطان غدد بزاقی بگیرم تا نمیرم. :)

خدایا خودت دستمو بگیر کمکم کن تا آخرش بتونم ادامه بدم....
مدرسه و کنکور رو بهونه واسه روزه نگرفتن قرار ندادم پس خودت بهم کمک کن :)

اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِمَا تُجِیبُنِی [بِهِ‏] حِینَ أَسْأَلُکَ فَأَجِبْنِی یَا اللَّهُ.

یادش بخیر پارسال باید درس میخوندم و انگار هیچ گلوکزی در دسترس نبود.
اروم چشامو می بستم میگفتم پانکراس گلوکاگون لطفا.دارم می میرم .
و دوباره ادامه میدادم.
شاید توی این ماه رمضون بفهمم حکمت اون جریانات چی بود.نمیدونم شاید ماه رمضون سال بعد شاید بعدش.ولی ی حسی بهم میگه علت حکمت دری ک بستی رو ماه رمضون می فهمم:)

اوممم
میرم که داشته باشیم یه ماه رمضون سنگین و گرم و پر از کار
دور از خانواده ، سحری و افطاری دانشجویی ماس مالی بخور بخور کاذب

میریم که داشته باشیم یه ماه پر از شب بیداری و دعای سحر و افطار،
مهمونیای دورهمی، ماه عسل، وامسال خندوانه :)
و همچنین دعای زیاد برای کنکوری های چه امسال و چه سال بعد :)

Back
بالا