• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دلنوشته‌های رمضان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ناجی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : حرف هاى رمضانى

بیدار شدم دیدم 1 دقیقه مونده تا اذان خودمم نفهمیدم چی رو چطوری خوردم....
گور بابای این ساعت لعنتی! ;D

اما من اگه یه دقیقه مونده باشه به اذان بیدار شم راحت میشینم میخورم یه 5 دقیقه..بابا تو قرآنم که گفته نگفته صدای اذان تلوزوون..گفته تا طلوع فجر! عمرا منو تو بریم ببینیم تو اون 5 دقیقه فرقی رو بفهمیم!

الان دو روزه دارم بدون سحری روزه می گیرم!!!!

ماه رمضون ماه مهمونی خداس دیگه؟ ماه برکت؟
که مردم با دهن روزه باید بلند میشدن میرفتن تو صف شیر و مرغ 4700 تومنی میایستادن ، راضی بودن مردم ، حالا باید مرغ 7400 بخرن ؛ خرما جعبه ای 5000 تومن ، همون که میگفتن روزه تونو باهاش باز کنین دیگه؟

:|

بازم ماه رمضونو روزه...
چقدر سحري پاشدن سخته
اما من پاشدم :>

دیروز واقعا هلاک شدم.کلاس والیبال داشتم.تو سانس ما هم از بین 24 نفر فقط 8 نفر روزه بودیم :|
قبل ماه رمضون آب سرد کن سالن مثل درجه کویر بود حالا که ما روزه گرفتیم آبش مثل فریزر شده بود؛ شیطونه می گفت:..... ول کن بابا زدم لهش کردم. البته خودمم تا آخر روز له شدم ;D ;D
واقعا معنای گرسنگی و تشنگی و دیروز فهمیدم.خدایا ما که داریم بخوریم و این یک ماه نباید زیاد بخوریم ؛ خودت مواظب کسایی باش که
می خوان بخورن اما ندارن :-<

صحبت از گرمای هوا بود که به ماه رمضان رسید …

امسال روزه می گیری؟

اگر خدا بخواهد …

من هم می گیرم، ولی کدام پزشک این همه سختی را برای بدن تایید می کند؟

همان که وقتی همه پزشکان جوابت کردند ، برایت معجزه می کند !

یعنی میشه الان اگه برم بخوابم، پا شم ببینم ساعت 8:50 ئه؟! 8-^

دوستان عرض کنم خدمتتون که برنامه های علافی در نت، مانند تراوین و اف B، از همونا که تا پاش میشینی میبینی 4 ساعته پاشی، از اونا رو سعی کنید امتحان کنید وقت راحتتر میگذره!

+ البته در سریع گذروندن وقت، اون توانایی رو که در طی امتحانات خرداد در وقت گذاروندن زمان داشتند، الان ندارند. ;D

الهی بمیرم واسه دلم :-<
هی بی هوا میرم در یخچال رو وا میکنم یا میدوم تو آشپزخونه یادم میاد روزم :-<
@-}--
دیروز از کلاس زبان میومدیم بعد کاشون خیلی گرمه دیگه دهنم خشک خشک خشک بود آب میخواستم بعد یکی ی شیشه آب دسش بود تو لیوان ریخت خورد :))
میخواستم خفش کنم :-<
4ساعت دیگه سومین روزمونو افطار میکنیم 8-^

Back
بالا