اين يعني چي الان؟؟؟؟ترس يه حسه ديگه ، توهم غير توهم نداره ،مثلا من از تاريكي مي ترسم شما نمي ترسي ،اين دليل نمي شه كه من توهم زده باشم .اگه ممكنه بيشتر توضيح بدينبه نقل از 1111mm :سعی میکنم ترسامو جدی نگیرم تا سرم نیان...
خب میرم توی دل ترسام تا برام عادی شن.
روانشناسا میگن 97 درصد ترسا توهمن. فقط 3 درصد واقعی...
مثلا شما یه بچه رو بزار توی یه اتاقی که بازی کنه بعدش یهو چراغ رو خاموش کنی. شما متوجه میشی اون بچه صدای گریه اش بلند میشه. در واقع این ترس اون بچه یه توهمه که ساخته ی ذهنشه. اون تا یه دقیقه پیش توی همون اتاق بود و داشت بازی میکرد با خاموش شدن لامپ اون محیط هیچ تغییری توش ایجاد نشد، پس این ترس میشه توهم.به نقل از Hossein9021 :اين يعني چي الان؟؟؟؟ترس يه حسه ديگه ، توهم غير توهم نداره ،مثلا من از تاريكي مي ترسم شما نمي ترسي ،اين دليل نمي شه كه من توهم زده باشم .اگه ممكنه بيشتر توضيح بدين
به نقل از sadlove128 :بعضی وقتام ناشی از توهم تنها نیست..
مثلن ممکنه اتفاق بدی افتاده باشه براش تو تاریکی این دیگه هر وقت تو تاریکی قرار میگیره میترسه
به نقل از sadlove128 :یه مستند دیدم تو منو تو راجب همین بود . میگفت یه سری ترسها غریزی هستن . توی همه ادمها هستن وقتی تحقیق کردن
انسانهای اولیه چون تو تاریکی مطلق زندگی میکردن شبها و خطر زیاد اطرافشون بوده میترسیدن از تاریکی میرفتن رو درخت میخوابیدن .
یا از صدای کشیدن ناخن روی یه تخته هممون چندشمون میشه ک دلیلش اینه ک شبیه صدای یه نوع میمونه ک اونوقتها شبها صدا میدادن تو تاریکی میگفت حتمن خاطره خوبی ازشون نداشتن :د
به نقل از نيلوفر ب. :من م اعتقاد دارم توهم أز ترس نيست
ادم وقتي ميگه از تاريكي ميترسه چون چيزي نمي بينه
به نقل از 1111mm :ترس از تاریکی همون برداشت غلط از تاریکیه... از یه زمانی به ما گفتن تاریکی ترسناکه و اون شد باور ما که همیشه بترسیم. بترسیم واسه چیزی که اصلا دلیلی نداره...
به نقل از نيلوفر ب. :خب قبول هميشه ميگن تاريكي ترسناكه ،ولي خودتاريكي توهم نيس يه واقعيته كه همه اون ُتجربه كردن مثن طرف رفته مسافرت وقتي مياد خونش قطعن لامپاش خاموشه ،اين دليل نميشه بترسه ازتاريكي