• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

زندگی بدون کاغذ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amir abbasi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا به نظر شما روزی خواهد رسید تا کاغذ به طور کامل از زندگی ما حذف شود؟!

• رای‌دهندگان
    51

amir abbasi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستانِـــ CNIHS یا همون CIHS سابق
شهر
مـــشـ CO
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
UWO
درود به همگی ;)

همون طور که همه ی ما شاهدیم که در طول زندگی از کاغذ استفاده های مختلفی میکنیم. از فاکتور خریدگرفته تا مدارک تحصیلی و...
با این که تکنولوژی های مختلفی هم برای نگه داری اطلاعات بوجود اومده بوجود اومده از سایت های مختلف گرفته تا وسایل مختلف.
حالا دو سوال اساسی برام پیش اومد. :-??

1- به نظر شما روزی میرسه که ما اصلن از کاغذ در زندگی استفاده نکنیم؟! :-?
2- اگر به این روز رسیدیم به نظر شما چه چیزهایی جای کاغذ رو میگیره و از چه چیزهایی برای نگه داری اطلاعاتی که از کاغذ استفاده میکردیم حالا استفاده میکنیم؟! :-?

پاسخ : زندگی بدون کاغذ

فکر نکنم ممکن باشه کاغذ کاملا از زندگیه بشر حذف بشه .....حتی اگه تکنولوژی پیشرفته تر از اینی که هس بشه (که حتما میشه)
بازم یه عده هستم که توانایی استفاده از تکنولوژیو ندارن ینی همون کسایی که سواد کمی دارن ...... بدشم واسه من یکی هیچی مثه کاغذ ارامش بخش تر نیس چون سفیدیه کاغذ همیشه ذهنمو قلقلک میده که تفکراتمو بسپارم بهش ..... به نظرم نویسنده ها بدون کاغذ هیچی ندارن ................................ در واقع هرچی دارن از سفیدیه کاغذ دارن ...........

به نقل از uniQue :
فکر نکنم ممکن باشه کاغذ کاملا از زندگیه بشر حذف بشه .....حتی اگه تکنولوژی پیشرفته تر از اینی که هس بشه (که حتما میشه)
بازم یه عده هستم که توانایی استفاده از تکنولوژیو ندارن ینی همون کسایی که سواد کمی دارن ...... بدشم واسه من یکی هیچی مثه کاغذ ارامش بخش تر نیس چون سفیدیه کاغذ همیشه ذهنمو قلقلک میده که تفکراتمو بسپارم بهش ..... به نظرم نویسنده ها بدون کاغذ هیچی ندارن ................................ در واقع هرچی دارن از سفیدیه کاغذ دارن ...........

به نظر من که با این پیشرفت تکنولوژی هیچی بعید نیست. :-?

و فک کنم در آینده ای نه چندان دور کاغذ نقش بسیار کم رنگی تو زندگی داشته باشه.

ولی در حال حاظر هضم این موضوع فک کنم برا ما سخت باشه! :-?

به نظر من اره آوون روز مياد خيليم دور نيست! :|
راجع ب استفادهي همه هم بگم يه روزي مياد ك علم استفاده إز إيزار برا همه يكي ميشه و همه بلد ميشن...وقتي تكنولوژي پيشرفت كنه ك ادما ثابت نميمونن.. ^-^

به نقل از ۩ امــیــر محــمــد ۩ :
به نظر من که با این پیشرفت تکنولوژی هیچی بعید نیست. :-?

و فک کنم در آینده ای نه چندان دور کاغذ نقش بسیار کم رنگی تو زندگی داشته باشه.

ولی در حال حاظر هضم این موضوع فک کنم برا ما سخت باشه! :-?
خب اره منم گفتم کاملا حذف نمیشه ولی کمرنگ میشه ...........
ولی خب کسایی که سواد ندارن اخه مثلا چطوری با تکنولوژیهای جدیدی مثله موبایلو کامپیوترو این چیزا کار کنن ...

به نقل از uniQue :
خب اره منم گفتم کاملا حذف نمیشه ولی کمرنگ میشه ...........
ولی خب کسایی که سواد ندارن اخه مثلا چطوری با تکنولوژیهای جدیدی مثله موبایلو کامپیوترو این چیزا کار کنن ...

سواد لازم نداره که
مگه الان که شما با موبایلتون کار میکنید کسی بهتون یاد داده؟! :-?

در ضمن به نظر من همین طور که تکنولوژی پیشرفت میکنه ولی به سمت سادگی و آسانی میره و جوری میشه که هر کی با هر سوادی میتونه با اون وسایل کارکنه.

در جواب سوال تاپیک:بزودی کاغذ کلا حذف میشه! ;Dمنتظر باشین!
چرا که با پیشرفت تکنولوژی روز به روز مصارف کاغذ و اینا کم و کمتر میشه!
مثلا...الان توی آمریکای لاتین که برای خودشون یه پول جدید ساختن،دیگه کاغذ معنی نداره و ارزشون الان کارتی و الکترونیکی شده! ;;)
خیلیم خوبه!چون دیگه نیازی به قطع درختا نیس!
درباره ی بحث:خوب آقای امیر محمد راس میگن...همراه پیشرفت تکنولوژی،دانش مردم هم بالا میره!الانم کمتر کسی پیدا میشه که یا بی واد باشه،یا طرز کار با چیزایی مثل موبایل رو بلد نباشه! :-?

سواد لازم نداره که
مگه الان که شما با موبایلتون کار میکنید کسی بهتون یاد داده؟! :-?

در ضمن به نظر من همین طور که تکنولوژی پیشرفت میکنه ولی به سمت سادگی و آسانی میره و جوری میشه که هر کی با هر سوادی میتونه با اون وسایل کارکنه.
کار کردن به گوشیو کسی به من یاد نداده اما سواد دارم که بتونم منوشو بخونم ........
اما خب اینو موافقم که اونقدر ساده میشه که همه بتونن استفاده کنن به این فک نکرده بودم

1- به نظر شما روزی میرسه که ما اصلن از کاغذ در زندگی استفاده نکنیم؟! :-?
2- اگر به این روز رسیدیم به نظر شما چه چیزهایی جای کاغذ رو میگیره و از چه چیزهایی برای نگه داری اطلاعاتی که از کاغذ استفاده میکردیم حالا استفاده میکنیم؟! :-?
1.به نظرم من این روز فرا نمی رسه که ما "کلا" از کاغذ استفاده نکنیم، کاغذ همچنان وجود خواهد داشت. دلیل هم برای حرفم این هستش که در حال حاضر کاغذ امنیت بیش تری داره تا دنیای مجازی. ببینین در حال حاضر در همه جای دنیا هنوزم که هنوزه برای رای گیری از کاغذ و سیستم سنتی استفاده می شه، چون ضریب امنیتی بالاتری داره.. برای کار هایی که نیاز به امنیت بالا داره، کاغذ هم چنان وجود خواهد داشت.
2. اگه کاغذ حذف بشه، اول این که خیلی خوبه، بیش تر از همه برای محیط زیست و خودمون...
در حال حاضر به نظر من برای آموزش و پرورش می تونیم کاغذ رو حذف کنیم و این کار خیلی مفید تر خواهد بود، همچنین برای پول هم کارت های اعتباری و همچنین اتوماسیون اداری هم اگه در کشور ما اجرا بشه(که اندکی اجرا شده) خیلی خوب می شه و دیگه این کاغذ بازی ها نخواهد بود...
البته هم چنان باید بحث امنیت رو در نظر گرفت.

به نقل از mysterious queen :
1.به نظرم من این روز فرا نمی رسه که ما "کلا" از کاغذ استفاده نکنیم، کاغذ همچنان وجود خواهد داشت. دلیل هم برای حرفم این هستش که در حال حاضر کاغذ امنیت بیش تری داره تا دنیای مجازی. ببینین در حال حاضر در همه جای دنیا هنوزم که هنوزه برای رای گیری از کاغذ و سیستم سنتی استفاده می شه، چون ضریب امنیتی بالاتری داره.. برای کار هایی که نیاز به امنیت بالا داره، کاغذ هم چنان وجود خواهد داشت.
2. اگه کاغذ حذف بشه، اول این که خیلی خوبه، بیش تر از همه برای محیط زیست و خودمون...
در حال حاضر به نظر من برای آموزش و پرورش می تونیم کاغذ رو حذف کنیم و این کار خیلی مفید تر خواهد بود، همچنین برای پول هم کارت های اعتباری و همچنین اتوماسیون اداری هم اگه در کشور ما اجرا بشه(که اندکی اجرا شده) خیلی خوب می شه و دیگه این کاغذ بازی ها نخواهد بود...
البته هم چنان باید بحث امنیت رو در نظر گرفت.

منظور شما از امنیت چیه؟! :-?
الان اگه شما یه مطلب مهمی رو روی کاغذ داشته باشی،احتمال گم شدن، پاره شدن، سوختن، دزدیده شدن و... بیشتر از این که شما همون مطلب رو توی کامپیوترت داشته باشی.
در ضمن الان نرم افزارهایی اومده که بتونه هم از اطلاعات Bakup بگیره و هم امنیت اونا رو بالا ببره.

Back
بالا