پاسخ : زندگی بدون کاغذ
من حرفم اینه : همون اندازه ای که سیستم سنتی نیاز به دفاع داره، سیستم مدرن هم داره و خواهد داشت. اما سیستم مدرن روز به روز پیشرفت می کنه و تضمین بالاتری رو ارائه میکنه
ببین، لینوکس مثل مک تجاری نیست که تبلیغات الکی کنه. تبلیغ لینوکس هم برای من سود نداره. اما لینوکس خودشو تبلیغ نمیکنه که پول دربیاره. پس تبلیغات الکی نیست ... در ضمن، من هم مک رو دیدم، هم ویندوز، هم لینوکس. بله بسیار بسیار قدرتمند تر از لینوکس هستن که دو سه نفر در کل این انجمن بیشتر اونا رو نمیشناسن. شما هم اگر تحقیق کنید میبینید امنیت اطلاعات در این سیستم عامل ها بسیار بسیار قابل اطمینان هست ( مثل bsd ها ) اما خُب نمیخوایم بحث بحث کامپیوتری شهبه نقل از mysterious queen :در مورد mac هم یه زمانی همین حرفا رو می زدن اما می بینیم که حتی mac هم دچار مشکل شد.
ببینین، من به شخصه مدافع حقوق درختان و محیط زیست و اینا هستم!
اما باید واقع بین بود... همیشه باگ ها وجود خواهند داشت...
سیستم سنتی به محافظت سنتی نیاز داره، که نمی شه گفت محافظت سنتی کاملا ناکارآمد شده، به نظر من هرچیزی باید جای خودش باشه...
من حرفم اینه : همون اندازه ای که سیستم سنتی نیاز به دفاع داره، سیستم مدرن هم داره و خواهد داشت. اما سیستم مدرن روز به روز پیشرفت می کنه و تضمین بالاتری رو ارائه میکنه