• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

معرفی کنید!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع شقایق س.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : معرفی کنید!

یک کتاب بسیار عالی که ناگهان یادم اومد اینجا معرفی کنم، کتاب The Oxford book of Modern Science Writing هست.

این کتاب، به کوشش ریچارد داوکینز، تحت سه فصل اصلی با عناوین «دانشمندان چه چیزی را مطالعه می‌کنند؟»، «دانشمندان چه کسانی هستند؟» و «دانشمندان چگونه فکر می‌کنند؟»، نوشته‌های دانشمندان معروفی از جمله اینشتین، ژرژ گاموف، فرانسیس کریک، ریچارد فاینمن، فرد هویل، جان می‌نارد اسمیت، ادوارد ویلسون، رابرت اوپنهایمر و... در رابطه با این سوالات رو از کتاب‌هایی به تألیف خود این افراد برداشته و یک‌جا جمع‌آوری کرده. هدف کتاب، علاوه‌ بر پاسخ‌ دادن به این سوالات، به نمایش کشیدن مصداق‌های زیبا، روشن و صحیح نوشتن در رابطه با علمه که فکر می‌کنم برای هر دانشمندی لازمه، چرا که در قرن بیست و یکم، همه وظیفه داریم نه تنها علم رو مطالعه کنیم، بلکه گسترشش بدیم و قابل فهم‌ کنیمش. کتاب بسیار زیبائیه و خوندنش رو شدیداً پیشنهاد می‌کنم :)

81nl1ikZv7L.jpg

پاسخ : معرفی کنید!

Engineer Live یه سایتِ خوب‌ه که می‌شه جدیدترین مسائل و اخبار مربوط به تکنولوژی و پیشرفت‌هایِ گرایش‌های مختلفِ مهندسی رو توش دید و این که مجله‌هایِ جالب و جذابی هم داره.

مستند کیهان ادیسه فضا زمان
یه مستند سریالیه در مورد کیهان شناسی
از شبکه های فاکس و نشنال جئوگرافیک هم پخش شده
خیلی جالبه به نظرم. پیشنهاد میشه

مستند the grand design مال استیون هاوکینگ هست.و همینطور بقیه مستنداش

• لایک
امتیازات: azam
سلام اول کتابی که میخام بگم داستان مجموعه هاست قدیمیه ولی بینهایت به درد نهما و دهمای سایت میخوره
ولی یه سوالم داشتم اینکه من میخام یه سری مطالعه ی غیر از کتب درسی درباره دروس اختصاصی داشته باشم جوری که به دردم بخوره و باعث پیشرفت درسم هم بشه حالا چی بهم پیشنهاد میکنین؟

یه مستند که هر سمپادی واجبه ببینه :
"مرثیه ای برای یک رویا" ساخت یکی از بچه های سمپادی : "صدرا علی بک"

خب اول که سلام
بعد من اینو تو یه موضوع دیگه پرسیدم منتها کسی جوابمو نداد دیگه مجبور شدم یه تاپبک(شاید از نظر شما مسخره)بزنم.
خب سوال اینه که علاوه بر کتب درسی چه کتبی رو پیشنهاد میکنین که پایه باشن و توی درسای مختلف بهم کمک کنن.
من تا الان دو تا کتاب پیداکردم:
1)داستان مجموعه ها
2)فیزیک برای سرگرمی
نظرتون دربارشون چیه؟(اگه خوندینشون البته)
امیدوارم جواب بدین تاپیکمم حذف نشه
پیشاپیشم ممنون از همکاریتون

کتابای علوم ترسناک خیلی خوبن از این نظر
البته مستقیما علمی نیستن ولی خوب به خاطر سبک نگارش روونی که دارن راحت میشه خوندشون
واطلاعات زیادی هم میشه ازشون گرفت

من یه کتاب دیگه هم پیدا کردم کفتم بگم :هندسه مسطحه مقدمات تا المپیاد
بازم نظرتونو بگین لطفا
بازم پیشاپیش ممنون

خب از جوابای زیادتون خیلی ممنونم اینقد نظر دادین دارم میمیرم
من یه کتاب دیگه هم پیدا کردم کفتم بگم :هندسه مسطحه مقدمات تا المپیاد
بازم نظرتونو بگین لطفا
بازم پیشاپیش ممنون

کتاب خوبیه . برای شروع بخون .

Back
بالا