• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

برنامه ی متینگ تئاتر تهران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ادیبَک
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : برنامه ی متینگ تئاتر تهران

تئاتر بعدی در کار هست ؟

:: آقا من یه چی بگم , تو گلوم مونده :-<
سینا ! همه ی عکس ها رو نیگا کردم , تو چرا همش به حالتِ " :o" هستی !؟ :))
اون دهنت رو ببند عزیزِ من ! ;D

والا متینگ که زیاده..درمورد تئاتر باشه یا خیر من دیگه فک نکنم بتونم بیام تا بعد از کنکور. اما واسه این تابستون 2نفر صلاحیت گذاشتن متینگ رو دارن ، نرگس و بیتا. بقیه تونم میتونید بذارید اما خب یحتمل گندش در بیاد و از سالن بندازنتون بیرون :-" 8-^
اما به نظر من باز نرید تئاتر! خز میشه! :-" سعی نید مکان های جدید پیدا کنید (ابتکار مثلا :-") اینجوری متینگ های متعدد و متفاوتی تو کارنمه سمپادیا ثبت میشه.

به نقل از Nirman_historic :
والا متینگ که زیاده..درمورد تئاتر باشه یا خیر من دیگه فک نکنم بتونم بیام تا بعد از کنکور. اما واسه این تابستون 2نفر صلاحیت گذاشتن متینگ رو دارن ، نرگس و بیتا. بقیه تونم میتونید بذارید اما خب یحتمل گندش در بیاد و از سالن بندازنتون بیرون :-" 8-^
اما به نظر من باز نرید تئاتر! خز میشه! :-" سعی نید مکان های جدید پیدا کنید (ابتکار مثلا :-") اینجوری متینگ های متعدد و متفاوتی تو کارنمه سمپادیا ثبت میشه.
اينجايي كه من مگم همه چي هست
سينما . تياتر . نمايش كنسرت و .......

2نفر صلاحیت گذاشتن متینگ رو دارن ، نرگس و بیتا. بقیه تونم میتونید بذارید اما خب یحتمل گندش در بیاد و از سالن بندازنتون بیرون
[/quote]
ببخشيدا اما نرگس خانوم نميتونن (شماره كارت ملي ميگم) تازه وقتي آغا سهيل هست كي ميتونه جاشونو بگيره شادمونم ميكنن =)) =)) =)) =))

تاپیک تا دیدار(=میتینگ ;D) بعدی قفل میمونه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا