• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیک 2012 لندن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MePeR
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : المپیک 2012 لندن

حالا قدر ساعی رو بیشتر بدونید ، برید عکسشو خطخطی کنید :)) ( خطاب به اونایی که تو دهکده المپیک عکسشو خطخطی کرد و ابرو هر چی ایرانی بود بردن :-w)
انصافا تکواندوکار بود ها ( ساعی ):) حالا اشکال نداره خودتون رو نبازید بچه ها :)) من هنوز امیدوارم ;D

به نظرم این که از همون اولش فکر کنن یه نفر میبره و همش شیرش کنن یه جورایی غرور کاذب میده حالا درسته که یوسف کرمی خیلی زحمت کشیده ولی کلا این گزارشگره روی مخ من بود! ولی امیدوارم بعدا جبران کنه!

نمیدونم اینا چشونه هادی ساعیم تو فینال با قد بلندتر ا خودش مسابقه داد
اما اینطوری بالا نخورد تازه بالا هم زد نمیدونم چرا ضعف تکنیکی داشتن واقعا
عوض کردن مربی چی بود این وسط؟کرمی تکنیکی ترین تکواندو کار هس اما.....

----------------
آزاد اینطور نشه فک کنم خادم خوب کار کرده اما آزاد از وقتی محمدی بود روندش خیلی بهتر شد

همین ساعی هم بعد المپیک افت داشت طوری که بازی های آسیایی به حریف افغانی باخت و برنز گرفت.مهماندوست وزنشو عوض کرد،خیلی مخالفت بود،اصرار کرد رو کارش، تک مدال طلا رو تو پکن گرفتن.

من احساس میکنم امسال ایرانیا اصلا" بلد نبودن تو سر بزنن ...

هم باقری هم کرمی مشکل داشتن ... کلی هم امتیاز واگذار کردن ...

کلا امروز همه باختن تا اینجا٬ قایقرانی هم نفر آخر گروه شد و حذف شد. (البته این معلوم بود :-")

قابل توجه شما دوستان عزیز این گزارشگر گفت اگه بازی اول ببازه کلا حذف ینی برا برنز هم نمیره :|
++ تورو خدا اینجوری نگید من امروز مدال میخوام اونم زرد

به نقل از Grandfather :
قابل توجه شما دوستان عزیز این گزارشگر گفت اگه بازی اول ببازه کلا حذف ینی برا برنز هم نمیره :|
++ تورو خدا اینجوری نگید من امروز مدال میخوام اونم زرد
اونایی که از یک هشتم به بعد می‌بازن می‌رن برا برنز این تو مرحله قبلش باخت.

از روز اول المپیک تا امروز همش منتظر بازی یوسف کرمی بودم.
اصلا باورم نمیشه.
چقد مسخره مدال طلاشو از دست داد...! :-<

دم باقری معتمد گرم، خیلی اصولی کار کرد. عالی بود! ;;)

به نقل از Dandelion :
حالا قدر ساعی رو بیشتر بدونید ، برید عکسشو خطخطی کنید :)) ( خطاب به اونایی که تو دهکده المپیک عکسشو خطخطی کرد و ابرو هر چی ایرانی بود بردن :-w)
انصافا تکواندوکار بود ها ( ساعی ):) حالا اشکال نداره خودتون رو نبازید بچه ها :)) من هنوز امیدوارم ;D

یاشاسین آذربایجان آقا... آقا یوسف ما بهت افتخار میکنیم ، مدال نگرفتی ، فدای سرت.. ما ، بچه های میانه ، به همشهریمون افتخار میکنیم ،
تو پهلوونی... =D> =D> =D> =D> =D>

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا