نهبه نقل از Leonora :@clever child :
الان این تلسکوپ ــتون کامل شده ؟؟!
تا حالا امتحانش کردین ؟!
خودتون هم میتونید امواج رادیویی رو به صوتی تبدیل کنین ؟؟
هنوز اولاشیم
ولی کار سادهایه از لحاظ نظری فقط باید عملیاتیش کنیم :)
سر چی گیری؟به نقل از clever child :نههنوز اولاشیم
ولی کار سادهایه از لحاظ نظری فقط باید عملیاتیش کنیم :)

خوب برای چه رنج فرکانسی؟به نقل از clever child :آمپلی فایر![]()
نه دیه یه ذره با آمپلی فایرایی که روی سیستمها میبندن میفرقه ، اون چیزی که ما میخوایم طول موج 1 سانتی متره ، فعلا داریم اطلاعات جمعآوری میکنیم ببینیم ساز و کار آمپلی فایر رادیوتلسکوپ چه جوریهبه نقل از شهریار :خوب برای چه رنج فرکانسی؟
صوتی میخوای دیگه؟
چرا ، اون کلی توضیح داده بود و منبع خوبی بود ، الان دنبال ساختمان آمپلی فایریمبه نقل از Lady moon :چی شد اخرش هنوز ترجمه نکردین اون هند بوکه رو؟

دقیقا رنج فرکانسیش رو مشخص بکن ببینم این آمپلی ها به کارت میان یا یه چیز خوب برات پیدا کنم(یا شایدم طراحی کنم!به نقل از clever child :نه دیه یه ذره با آمپلی فایرایی که روی سیستمها میبندن میفرقه ، اون چیزی که ما میخوایم طول موج 1 سانتی متره ، فعلا داریم اطلاعات جمعآوری میکنیم ببینیم ساز و کار آمپلی فایر رادیوتلسکوپ چه جوریه![]()
)صوتیش که صوتیه اینجاش درست ، و اما رنج طول موج ، دقیقا 7.5 سانتی متر(4GH) ولی از یک سانتی متر تا مثلا 10 یا شاید البته شاید 15 سانتی متربه نقل از شهریار :دقیقا رنج فرکانسیش رو مشخص بکن ببینم این آمپلی ها به کارت میان یا یه چیز خوب برات پیدا کنم(یا شایدم طراحی کنم!)
اونوقت این فرکانس ها رو با چی آشکار سازی میکنید؟اگه صوتی نباشه

شرمنده اینا فرکانسش خیلی بالاست!به نقل از clever child :صوتیش که صوتیه اینجاش درست ، و اما رنج طول موج ، دقیقا 7.5 سانتی متر(4GH) ولی از یک سانتی متر تا مثلا 10 یا شاید البته شاید 15 سانتی متر