- شروع کننده موضوع
belata
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان2
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 93
- دانشگاه
- صنعتی امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی عمران
پاسخ : سمپادی های فرزانگان ۲ تهران
گولی:سه پست متوالی؟!ادغام شد.
خب اسمتو نمیدونم!! بعدم سوال بپرس شما.. من جواب میدم!! بگو درباره سال دوم چه سوالی داری؟؟به نقل از mischievous :منم که چغندر دیگه ...
خوب من الان یه سوال دارم بچه هایی که الان دارین میرین سوم لازم نمیدونین یه سری نکته در مورد درسا ، معلما ، کتاب کمکی ، چه میدونم از این چیزا به ما بگین؟
نیازمند یاری سبزتان هستیم...
من این سوال زهرا رو هم دارم.
طوبی!!!!!!! خیلی ممنون اومدی!!! مزین کردی!!! والا من اولارو نمیدونم.. ولی دوما واقعا سطحشون به طور متوسط بالاس.. سومام که خودمون باشیم که اصن دیگه حرف نداره!!!! :P ولی بنظرم پیشا خیلی قبولی نخواهند داد... البته توشون خوب کم نیستا ولی نظر مد هم همینه!!! بحث همیناس... بلاخره به همینا میگن بحث دیگه!!به نقل از طـوبــــــى :ســــــلام! :-اعلام حضور!
خوب الان دقیقا بحث درمورد چیه?!
میگم بیاین درمورد اینکه هر پایه چجوری بوده(از درس ها و معلما و ناظما و بچه ها و...) بگین که بچه هایی که قراره امسال بیان پایه تون یه شناختی داشته باشن(البته اگه مثل هر سال کادر عوض نشه! )
راستی الان کار کادر و معلما خوبه?! بچه ها تو چه سطحین?!
طوبی رو باید بذاریم مشاوره تحصیلی ... معلما هرسال عوض میشن!! خصوصا دیگه سال اونا زمین تا آسمون با دوره ماها فرق داشته!!! :P مدیرم همینطور!!!!!!!!!!!!به نقل از mischievous :اولا سلام
بعدم اين كه ممنون كه اومدي ...
كاملا موافقم در مودر درسا و معلما و ناظما بگين تا ما ها كه پايه هاي پايين تريم يه چيزايي دستمون بياد.
شما فك كنم مشاوره تحصيلي هم بتوني بدي
گولی:سه پست متوالی؟!ادغام شد.