به نقل از !!...me :آره.کیمیا داره میره. در مورد لبریزم باید بگم که اگرم بود چون پیش میرفت کمتر میتونست توی مناسبت ها و جشن ها باشه. من اینجا بوقم زهرا جان؟!!
اصلناااااا!!!فكر كنم دورى از درس و اينا حسابى خُلَم كرده!!
پس بنده اینجا اقرار میکنم که طبق سخنان گوهر بارشون منم ... ام!! چون من هم مقنعه ام گشاده هم شلوار لی میپوشم گاهی اوقات!!!به نقل از This is me :گفتن درباره انگيزه دادن به بچه هاو حمايت واينا س....بعد اول تاآخرش داش ميگفت شلوار لى نپوشيد و مقنعه ها گشاد نباشه و اين كارو نكنيد و اون كارو بكنيد.. (
واقعا اگه جات بودم به خاطر از دست دادن اين جلسه همه افسردگى ميگرفتم..بچه ها از بس مهم بود جلسه ضبط كردنش ازشون بگير
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مث که بقول آقای پریسایی مسئولین به جای کارهای اساسی تر بنظرشون با مقنعه تنگ کردن چیزی درست میشه!!!! 

به نقل از belata :بچه ها تند تند بیاین پست بذارین دیگه!!! سزمین اشباح ازینجا جنبشش بیشتره بخدا!!! پاشین بیاین دیگه!!! زهراااااااااااا.... افراااااااااااااا... شیمااااااااااا.... !!!![]()

به نقل از belata :بچه ها تند تند بیاین پست بذارین دیگه!!! سزمین اشباح ازینجا جنبشش بیشتره بخدا!!! پاشین بیاین دیگه!!! زهراااااااااااا.... افراااااااااااااا... شیمااااااااااا.... !!!![]()

)
اولا سلامبه نقل از طـوبــــــى :ســــــلام! :-اعلام حضور!
خوب الان دقیقا بحث درمورد چیه?!
میگم بیاین درمورد اینکه هر پایه چجوری بوده(از درس ها و معلما و ناظما و بچه ها و...) بگین که بچه هایی که قراره امسال بیان پایه تون یه شناختی داشته باشن(البته اگه مثل هر سال کادر عوض نشه!)
راستی الان کار کادر و معلما خوبه?! بچه ها تو چه سطحین?!![]()