این یعنی منطقی که خودتون ازش حرف می زدین رو بردین زیر سوال !به نقل از This is me :ولي موضوعي که نميشه ناديده گرفت اينه که ف2هم باسرود هاي اخير زندگي کرده..تک تک افتخارامون،کارگاه هامون،شب هايي که مدرسه ميمونديم برا آماده کردن کارگاه علوم وشعر هارو ميخونديم،همش گره خورده باهم..الان تعدادي شون جز مدرسه و قسمتي از زندگي همه مون هستن.پس چيزي که ازش مطمئنم اينه که تاروزي که تواين مدرسه هستم همچنان ميبينم که توحلقه لبريز وپروازبند باز و سرگردان و درميان طوفان و خاموشي جهان خونده ميشه..ايناچيزايي هستن که حتي رفتن به دانشگاه هم نميتونه باعث شه مافراموششون کنيم...اينا هستن به اضافه ي سرود ملي هاي خودمون..
سردودملي هاي فرزانگان 2 که اوليش"فرزند باران"بود..
چشم هر چی شما ها بگین ... میشه بیخیال شین ؟!به نقل از m3$|-|k@t :این یعنی منطقی که خودتون ازش حرف می زدین رو بردین زیر سوال !
اگه شما با لبریز خاطره داری واسه یه اشتباهه گذشته هاتونه ، چون لبریز واسه فرزانگان یکه !!!
نه واسه شما ، بچه ها تو فرز1 اهنگ انتخاب کردن ، شعر گفتن ، هماهنگ کردن !!!
با اجازه کی کپی شد ؟؟؟؟
حالا این اشتباه رو شما هم تکرار می کنی که به نسل بعد هم برسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اونم بدون اجازه ؟؟؟! با نارضایتی سازنده های سرودملی ؟؟؟؟
اگه خیلییییییییییییییییییییییییییی سرودا واستون عزیزه یا تو خونه گوش کنین ، یا تا وقتی تک تک بچه های فرز 1 اجازه ندادن سرودا رو نخونین و یه ذره از خر شیطون بیاین پایین و "اجازه گرفتن" رو یاد بگیرید
به نقل از lab0o :شنبه جشن عید نوروز داریم احیانا؟
یا شایعست؟
خوب مسلما فردا نیست عزیزم ! فردا پنج شنبه می باشد !به نقل از P@RI$A :مرسییییییییییی آره من شنیدم که فردا هست یعنی یه شخص ناشناسی اومده تو کلاسمون اعلام کرده !!! فردااا کلا درس مرسا پَـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر !!!!
به نقل از استرانسیم :خوب مسلما فردا نیست عزیزم ! فردا پنج شنبه می باشد !
راستی از طرف منم خوش اومدی !
سلام مایی خانوم! خوش اومدی! ما ریاضیا همه میایم جز 2 نفرمون که مسافرتن!شنبه هم امتحان میان ترم حسابان داریم!به نقل از maE :از بچه های سوم تجربی فک کنم هیـــــــــــــــــچ کس نمیاد جز من !!
شنبه امتحان هم نداریم!