آره دستشون درد نکنه واقعا ولی خب هر چی تخته هوشمند گذاشتن از اون ور با شهریه مدرسه جبران شده!! B-)به نقل از استرانسیم :تخته هوشمند ؟! نه بابا !! مدرسه ولخرجی کرده ، راضی نبودیم با این وضع بد اقتصادی ...
برای همه کلاسا ست ؟
ممنون از اطلاع رسانی!
تخته هوشمند ^-^؟ پس چرا من ندیدم ؟به نقل از Mohandes Leily :آره دستشون درد نکنه واقعا ولی خب هر چی تخته هوشمند گذاشتن از اون ور با شهریه مدرسه جبران شده!! B-)
فک کنم هنوز نصبش نکردنبه نقل از raadikaal2:D :تخته هوشمند ^-^؟ پس چرا من ندیدم ؟
+بچه ها معلمای پیش بسی عالی ــَن!خیلی
قندچی
عباس پور
افخمـــــی
جعفر زاده
فتاحی
مصلاییِ برادر
صادقی [-(
درباره دوم نظری داری آیا؟؟به نقل از raadikaal2:D :معلمای سوم هم خیلی خوب بودن بسی دلتنگشونم
من واسه رتبه درس نمیخونم هدف ما کسب علم و خدمت به جامعه است
ﺍﺷﻜﺎﻟﻲ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺑﺸﺮﻁ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﭘﺴﺘﻲ ﻛﻪ ﻣﻴﺬﺍﺭﻱ ﺗﺨﺮﻳﺒﻲ ﻧﺒﺎﺷﻪ(ﺍﺷﺎﺭﻩ ﺑﻪ ﻫﻤﻴﻦ ﭘﺴﺖ) (به نقل از مَِهدی.ش :فقط تو زیست مقام آوردید ها ...
تو آزمون های بعدی مشترک هم حتما به رده ب سر بزنید
حالا یه تبریک گفتیم دیگه گندش نکنید (مخاطب خاص)
(ما که تو تاپیک مدرسمون پست نمیدیم اقلا اینجا پست بدیم )
ایرادی داره آیا؟
به نقل از lab0o :----من بگم؟
دوم همه افتضاحند
من کلا با معلم های دوم حال نمی کردم. شاید بعضی هاشون از نظر اخلاقی خوب بودند ولی درس دادنشون
ولی خوب دیگه شاد باشید باهاشون.
--------------
وای من دیروز رفتم مدرسه، وقتی تراس و کلاً ساختمون رو دیدم افسرده شدم! از مدرسمون بدم اومد آخه این چه کاریه که کردند؟؟؟؟؟
B-) میگم الکی نسوزون فسفراتو تخته هارو هنوز نذاشتنبه نقل از This is me :براي پيشا نبود تخته هوشمند به نظرم البته دقت نکردم حالا شنبه دقت ميکنم ميام ميگم!
ليلي بالاخره بايد معلوم باشه مابزرگتريم،زور بگيم واينا ديگه..بعله بله
چون امسال اولین سالیه که اول راهنمایی هست.به نقل از ش. :بچّهها؛ ما از اوّلمهر امسال قرار بریم مدرسهی جدید [تو شهرکنفت] ؛ ولی مدرسههه هفتطبقهست! از اونجاییکه تو سال جدید ما دوازده تا کلاس خواهیم بود و دوازهتا کلاس در دوسهطبقه هم جا میشن، میخواستم بپرسم که آیا شماها هم با ما ادغام میشید؟
پینوشت. از بیستوخردهای سالِ پیش تا حالا، رسم بوده که نودنفر ورودی میگیرن. چرا امسال یهویی حرکت زدهن و صدوپنجاهتا اوّل گرفتهن؟
پارسال یهآزمون ورودی دیگه گرفتن که نودنفر دیگه ورودی گرفتن برای پایهی دوّم؛ ینی نیازی نیست ظرفیّتشون برای اوّلها رو افزایشبدن.به نقل از صُبهان :چون امسال اولین سالیه که اول راهنمایی هست.
بعد از موقعی که ۶م اومد و اینا
به نقل از lab0o :متاسفانه مقدم خیلی مدیر بهتری از صفایی بوده دیده جا کمه بردتون یه مدرسه دیگه ولی صفایی تنها کاری که داره می کنه این هست که ریخت مدرسه رو به هم ریخته تا چند تا کلاس توش بسازند.
لذا خوش به حالتون
ما هم پارسال 150 تا اول گرفت مدرسمون حالا نوبت شماست
عسکری دیگه کیه؟؟؟؟به نقل از lab0o :معلم فیزیکشون هم ظاهراً معلم سال بعد ما خواهد بود احتمالاً مصلایی دوم می مونه شایدم تجربی ها رو بگیره اون یکی آقا ریاضی ها. آقای عسکری هستند ظاهراً کسی می شناسه؟
همه چیز که مال پیش ها شد کولر گازی و تخته هوشمند و اینا