• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چه چیزی مانع درس خواندن میشود؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع konkor93
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چه چیزی مانع درس خواندن میشود؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ای بابا تو که باز خیلی خوبه واسه تنهاییت دلیل داری
خیلیا هستن که 100 ساله تو یه شهر دارن زندگی میکنن اما هنوز نتونستن یه دوست خوب پیدا کنن
اولا بگم که این روزا پیدا کردن یه دوست خوب و واقعی خیلی سخته
دوما تو هنوز نخواستی که پیداش کنی

خوب حالا راه حلش اینه که اول از همه نزدیک ترین دوست خودتو پیدا کنی ، همونی که از رگ گردن بهت نزدیک تره
چون میدونم الان چی میخوای بگی در جواب میگم که تو دلیلی نداره با منتقل شدن به شهر دیگه رابطتو با دوستای قبلیت تموم کنی
اتفاقا میتونی به اونی که از همه بیشتر مطمئنی شماره ی جدیدتو بدی
شکر خدا این روزا که همه موبایل دارن و دیگه این مشکل هم حل شده و تو میتونی رابطتو ادامه بدی ، اصلا لازم نیست دو تا دوست حتما چشم تو چشم همدیگه با هم دوست باشن
اما یادت نره با اونی ادامه بده که بیشتر مطمئنی چون این روزا پیدا کردن یه دوست خوب و واقعی خیلی سخته ;)

به نقل از !! El !! :
ای بابا تو که باز خیلی خوبه واسه تنهاییت دلیل داری
خیلیا هستن که 100 ساله تو یه شهر دارن زندگی میکنن اما هنوز نتونستن یه دوست خوب پیدا کنن
اولا بگم که این روزا پیدا کردن یه دوست خوب و واقعی خیلی سخته
دوما تو هنوز نخواستی که پیداش کنی

خوب حالا راه حلش اینه که اول از همه نزدیک ترین دوست خودتو پیدا کنی ، همونی که از رگ گردن بهت نزدیک تره
چون میدونم الان چی میخوای بگی در جواب میگم که تو دلیلی نداره با منتقل شدن به شهر دیگه رابطتو با دوستای قبلیت تموم کنی
اتفاقا میتونی به اونی که از همه بیشتر مطمئنی شماره ی جدیدتو بدی
شکر خدا این روزا که همه موبایل دارن و دیگه این مشکل هم حل شده و تو میتونی رابطتو ادامه بدی ، اصلا لازم نیست دو تا دوست حتما چشم تو چشم همدیگه با هم دوست باشن
اما یادت نره با اونی ادامه بده که بیشتر مطمئنی چون این روزا پیدا کردن یه دوست خوب و واقعی خیلی سخته ;)
شمارشونو دارم.اما همش با اس بازی و زنگ که نمیشه
یه دوست اهل حال و با معرفت لازمه که موقع سختی کنارت باشه و دلگرمی بده
شما در شبانه روز چقدر با خانوادتون هستین؟؟
من بیشتر از 3 ساعت با خانواده نیستم
خانواده کم جمعیت هم داریم.مثلا خواهر و برادر همسن یا بزرگتر هم واسه دلگرمی ندارم.تنها دلگرمی من،بردن خواهرم به پارکه

به نقل از oranus :
شمارشونو دارم.اما همش با اس بازی و زنگ که نمیشه
یه دوست اهل حال و با معرفت لازمه که موقع سختی کنارت باشه و دلگرمی بده
شما در شبانه روز چقدر با خانوادتون هستین؟؟
من بیشتر از 3 ساعت با خانواده نیستم
خانواده کم جمعیت هم داریم.مثلا خواهر و برادر همسن یا بزرگتر هم واسه دلگرمی ندارم.تنها دلگرمی من،بردن خواهرم به پارکه
چنین دوستی خیلی کم پیدا میشه اما چون شما پسری یه کم برات راحت تره
منم خواهر و برادر بزرگتر و همسن ندارم اما خودم واسه کوچیکه دلگرمیم ;)
زیاد سخت نگیر
به اونایی فکر کن که خانواده ای ندارن که حتی بتونن همون 3 ساعت رو هم باهاش بگذرونن

به نقل از !! El !! :
چنین دوستی خیلی کم پیدا میشه اما چون شما پسری یه کم برات راحت تره
منم خواهر و برادر بزرگتر و همسن ندارم اما خودم واسه کوچیکه دلگرمیم ;)
زیاد سخت نگیر
به اونایی فکر کن که خانواده ای ندارن که حتی بتونن همون 3 ساعت رو هم باهاش بگذرونن
حق با شماست
داشتن خانواده خودش نعمت بزرگیه.تا کسی رو از دست ندی،زیاد نمیتونی جای خالیشو حس کنی

پاسخ : چه چیزی مانع درس خواندن میشود؟

چیزی که باعث درس نخوندنمون میشه فقظ بی برنامگی و افراط و تفریط تو کارامونه.

گوشیم و صداهای اطرافم،بخصوص صدای تلویزیون

دژمن! ;D جدی!
تا روز کنکور چند تا از دوستام شبانه روز بهم اس ام اس میدادن! اصلأ خاطراتشونو تعریف میکردن تو اس ام اسا! حدود 20-30 تا اس ام اس رد و بدل میکردیم!
جالبه بگم یکیشون اصلأ تو مدرسه ما نبود! یعنی یک شهر دیگه بود! منم خوشحال بودم که هنوز به فکر منه و بهم اس میده!
خلاصه خودش که درساشو قشنگ میخوند موقع استراحتش اس میداد!!!
ولی الان هیچکدوم از اون افراد مثل قبل نیستن! حدود 20 روزیه خبری ازشون ندارم!!! [-(
خلاصه بگم! دشمنان دوست نما مانع درس خوندن میشن!
گوشی دشمن نیست اگر دوست دشمنان نباشد! :>

اره منم باهات موافقم.ادم نمیتونه درست دوست و دشمنشو بشناسه. :-\همیشه هم تو زندگی اینجور ادما پیدا میشن. X-(

من احساس می کنم که واقعا علاقم به درس رو از دست دادم درجه ی شیطنتام بالا رفته فقط یه نکته مثبت وجود داره این جا که من اینو کهه علاقه ندارم پیش خودم اعطراف کردم نمیشه گفت علاقه ندارم باید بگم اون حس قبل رو که با شوق می شستم پای کتابام رو ندارم و الان خیلی دارم بهخودم تاسف می خورم من یه معتاد به رمان شدم که ....د و سال پیشم معتاد شده بودم ولی ترک کردم الان نمی دونم باید چی کا کنم دیونه دارم میشم علاوه بر اون احساس می کنم ارادم خیلی ضعیف شده ~X( ~X( ~X( ~X(

به نقل از parsha :
دژمن! ;D جدی!
تا روز کنکور چند تا از دوستام شبانه روز بهم اس ام اس میدادن! اصلأ خاطراتشونو تعریف میکردن تو اس ام اسا! حدود 20-30 تا اس ام اس رد و بدل میکردیم!
جالبه بگم یکیشون اصلأ تو مدرسه ما نبود! یعنی یک شهر دیگه بود! منم خوشحال بودم که هنوز به فکر منه و بهم اس میده!
خلاصه خودش که درساشو قشنگ میخوند موقع استراحتش اس میداد!!!
ولی الان هیچکدوم از اون افراد مثل قبل نیستن! حدود 20 روزیه خبری ازشون ندارم!!! [-(
خلاصه بگم! دشمنان دوست نما مانع درس خوندن میشن!
گوشی دشمن نیست اگر دوست دشمنان نباشد! :>
منکه با خاموش کردن و آکبند کردن گوشی مخالفم!

Back
بالا