سوال پشت سوال!

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع esfrwms
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوال پشت سوال!

به نقل از 2NE1 :
بر اساس کتاب درسی میشه 8 تا
معلم ما که گفت خیلییییی مهم نمیدونم والا ;D

چه نسبتی از سطح محیط یک سلول آندودرم به آب نفوذ بذیر است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(نمیدونم از نظر شما خوبه یا نه)

+منظورت از سطح محیط همون مساحت سطحه دیگه؟!
سلول رو مکعب در نظر میگیری یا مکعب مستطیل؟اگه مکعب منظورته که میشه 1/3.
اما اگه منظورت مکعب مستطیله باید طول و عرض و ارتفاع یا حداقل نسبتشون رو داشته باشیم!
 
پاسخ : سوال پشت سوال!

آخه اصن نمیشه دقیق گفت چقدره ...!

میشه منبع سوال رو بگی شاید سوال یه ادامه ای یا یه قبلی داشته ;D
 
پاسخ : سوال پشت سوال!

kنه همین بود هیچ ادامه ایم نداشته.....
جوابشم درست گفتین میشه 1/3
;D
توضیح دقیقشم

یک سلول آندودرم مثل یک مکعب 6 وجه دارد که از این وجوه دو وجه جلویی و عقبی غیر سوبرینی و به آب نفوذ پذیر است و 4 وجه دیگر (بالایی و پایینی دست راست و چپ)سو برینی هستند در نتیجه 1/3=2/6سوبرین ندارند

منبع اونم میشه خیلی سبز دوم :-"
 
پاسخ : سوال پشت سوال!

خیلی هم خوب! الان \m/باید سوال بعدی رو بگه!
بگو ;;)
 
پاسخ : سوال پشت سوال!

خب، کسی سوالی نگفت من میذارم: ;;)
Glycoconjugation چیه و دستورش از کدوم بخش از سلول صادر میشه؟
 
پاسخ : سوال پشت سوال!

به نقل از كتايــون :
خب، کسی سوالی نگفت من میذارم: ;;)
Glycoconjugation چیه و دستورش از کدوم بخش از سلول صادر میشه؟
اگه الیگو ساکارید به پروتئین وصل بشه ، glycoproteins و اگه به لیپید وصل بشه ، glycolipids نامیده میشه .
گلیکو لیپید در ساختار غشا اهمیت داره .
گیرنده هایی از جنس گلیکو پروتئین روی سلول داریم که وقتی هورمون یا دارویی وارد خون بشه ، اون رو به مقصد میرسونن .
به این ۲ دسته ، glycoconjugates میگن و به عمل جفت شدن چند مونو ساکارید با لیپید یا پروتئین ، glycoconjugation می گویند .

سؤال بعدی :
نقش "پپتیدیل ترانسفراز" چیه؟
 
پاسخ : سوال پشت سوال!

بچه ها جواب که ميدين بايد سوال بعدي رو بپرسيد.توي همون پست!
 
پاسخ : سوال پشت سوال!

به نقل از نیلوفــــــــر :
سؤال بعدی :
نقش "پپتیدیل ترانسفراز" چیه؟

کلا کار کلاس ترانسفراز انتقال یه قطعه هست و کار پپتیدیل تزرانسفراز احتمالا انتقال پپتیده!

فرق عمل لیاز ها با لیگاز ها در چیست؟
 
پاسخ : سوال پشت سوال!

به نقل از This is me :
کلا کار کلاس ترانسفراز انتقال یه قطعه هست و کار پپتیدیل تزرانسفراز احتمالا انتقال پپتیده!
انتقال پپتید نه ؛ باعث به وجود اومدن پیوند پپتیدی میشه :-"
 
پاسخ : سوال پشت سوال!

به نقل از This is me :
فرق عمل لیاز ها با لیگاز ها در چیست؟
لیاز آنزیمی هست که شکستن پیوندهای شیمیایی مختلف رو از راه‌هایی به جز اکسیداسیون و هیدرولیز کاتالیز می‌کنن و بیشتر باعث ایجاد یه پیوند دوگانه جدید میشه و بدون استفاده از ATP ولی لیگازها آنزیمی هستن که با کاتالیز ترکیب قسمتی از مولکول‌های اول با همه یا قسمت‌هایی از یه مولکول دیگه ، مولکول بزرگت‌تری می‌سازن و معمولا ATP مصرف می‌کنن .

سوال بعدی :
"جایگاه پپتیدیل" و "جایگاه امینواسیل" در کجا هستن و چه نقشی دارن؟
 
پاسخ : سوال پشت سوال!

به نقل از نیلوفـــــــر :
سوال بعدی :
"جایگاه پپتیدیل" و "جایگاه امینواسیل" در کجا هستن و چه نقشی دارن؟

پپتیدیل و آمینو اسیل، دو زیر واحد تشکیل دهنده ی ریبوزومن که در ریبوزوم، در جایگاه قرار گرفته ن؛ جایگاه پپتیدیل p و جایگاه آمینو اسیل A هست. نقششون هم که بدیهتاً تشکیل ریبوزومه.

سوال بعد:
تفاوت آسپارتات و آسپارژین توی چیه؟ ( میدونم خیلی ساده ست با عرض معذرت. ;;) )
 
پاسخ : سوال پشت سوال!

به نقل از كتايــون :
سوال بعد:
تفاوت آسپارتات و آسپارژین توی چیه؟ ( میدونم خیلی ساده ست با عرض معذرت. ;;) )
آسپارتات شکل اکسید شده ی آسپارژین است.

×درباره سوال قبل:میشه گفت کار لیگاز ها ایجاد یا ازبین بردن پیوند 2گانه به واسطه ی مصرف انرژی و لیاز ها به واسطه ی کم و زیاد کردن گروه هست[مختصر مفید!].

سوال:منشا خارها,تیغ ها و تیغکها درگیاه چیست؟
 
پاسخ : سوال پشت سوال!

به نقل از This is me :
سوال:منشا خارها,تیغ ها و تیغکها درگیاه چیست؟

منشاشون ساقه های فرعین دیگه؟ که میتونن به پیچک، خار، تیغ، تیغک تبدیل بشن یا مثل ساقه ی اصلی به صورت گوشتی در بیان.(مث اسفناج) :-؟

سوال بعدی: تفاوت آلدهید و کتون ِ موجود در کربوهیدراتای مختلف از نظر اکسید شدن و کاهیدگی چیه؟ (آیا قابلیت اکسیداسیون و کاهیدگی رو هر دو دارن؟) و این که در اثر این دو فرآیند روی هر کدوم، نام کربوهیدرات ِ به دست اومده رو بنویسین.
چون سوالم به نظر نامفهومه یه مثال میزنم: در اثر اکسید شدن الکل آخر زنجیره (CH2OH) قندمون تبدیل میشه به یورونیک اسید(که COOH داره.) حالا برای آلدهید و کتون بگین.
 
پاسخ : سوال پشت سوال!

منشاهاشون متفاوته ها :-"الان یعنی باید سه تا بگید!

×اول سوال قبل رو جواب بدید بعدش سوال کاتیون رو!
 
پاسخ : سوال پشت سوال!

تیغ منشا برگی داره
تیغک هم از اپیدرم منشا میگیره
خار منشا ساقه داره ینی کلن یه ساقست که تغییر شکل پیدا کرده
 
پاسخ : سوال پشت سوال!

درسته،سوال کاتيون رو جواب بدين الان!
 
پاسخ : سوال پشت سوال!

کو سوال کاتیون؟؟؟ :-? من سوال کاتیون نمیبینم :o
 
پاسخ : سوال پشت سوال!

به نقل از /m\ :
کو سوال کاتیون؟؟؟ :-? من سوال کاتیون نمیبینم :o
اسم کاربری من قبلا کاتیون بود و زهرا اونو یادش مونده بود. :دی
 
پاسخ : سوال پشت سوال!

به نقل از كتايــون :
سوال بعدی: تفاوت آلدهید و کتون ِ موجود در کربوهیدراتای مختلف از نظر اکسید شدن و کاهیدگی چیه؟ (آیا قابلیت اکسیداسیون و کاهیدگی رو هر دو دارن؟) و این که در اثر این دو فرآیند روی هر کدوم، نام کربوهیدرات ِ به دست اومده رو بنویسین.
چون سوالم به نظر نامفهومه یه مثال میزنم: در اثر اکسید شدن الکل آخر زنجیره (CH2OH) قندمون تبدیل میشه به یورونیک اسید(که COOH داره.) حالا برای آلدهید و کتون بگین.

کتوز:کربوکسید
آلدوز:لابد کربوکسیلیک اسید

درست متوجه شدم منظور سوالتو آیا؟
 
پاسخ : سوال پشت سوال!

به نقل از /m\ :
کتوز:کربوکسید
آلدوز:لابد کربوکسیلیک اسید

درست متوجه شدم منظور سوالتو آیا؟
منظورم این نبود؛ اکسید شدن آلدوز ابتدای زنجیره ی مولکول قندی، Aldonic acid میده بهمون مثلا اگه این فرآیند برای آلدهید ِ گلوکز اتفاق بیفته، Gluconic acis بدست میاد.
در اثر اکسید شدن ِ کتوز موجود هم به اسم قند، لفظ Itol اضافه میکنیم. مثلا Iditol ، Xylitol .
نکته ی دیگه هم این که کتون فقط اکسید میشه ولی آلدهید میتونه اکسید یا کاهیده بشه.

سوال بعدی رو خودت بگو. ;)
 
Back
بالا