زرگری حرف بزنیم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع zahra:)
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : گویش زرگری

@لیلی : خب آخه اول درباره گویش زرگری یه سری اطلاعات بدست بیاریم.بعد یه آموزش کلی براش داشته باشیم.بعدش شروع کنیم ب تمرین.
خب یکی این داستانه رو تموم کنه یا یه جوری آخرشو بنویسه ک بتونیم بعدا ادامش بدیم.
بعد این ک اکثرا یاد گرفتن شروع کنیم ب تمرین دوباره.اینجوری خیلیا میان تو تاپیک میبینن بلد نیستن میرن.
@زهرا : خب اگ بچه ها موافق باشن شروع میکنیم به یاد دادنش اول.

آخییییییییییی ^___^
منم بلدم :D
خیلی خوبه !
;;)

خـو اونـایی کـه بلـدن شـروع کنـند بـه آمـوزش لـطفـا

به نقل از ::پژواک:: :
@لیلی : خب آخه اول درباره گویش زرگری یه سری اطلاعات بدست بیاریم.بعد یه آموزش کلی براش داشته باشیم.بعدش شروع کنیم ب تمرین.
خب یکی این داستانه رو تموم کنه یا یه جوری آخرشو بنویسه ک بتونیم بعدا ادامش بدیم.
بعد این ک اکثرا یاد گرفتن شروع کنیم ب تمرین دوباره.اینجوری خیلیا میان تو تاپیک میبینن بلد نیستن میرن.
@زهرا : خب اگ بچه ها موافق باشن شروع میکنیم به یاد دادنش اول.

خب فک کنم تا اینجای داستان رو که قبلا به طور کامل تو یک پست آوردم نگه میداریم تا بعد از آموزش و بیکار شدن :دی

اخه میدونید تو صفحات اول اموزش داده شده! فک کنم همون کافی باشه!

پست متوالیx
نمیدونم این دوستانی که میخواستن اموزش بدن کجا غیبشون زد
اگه کسی موافقه به داستان خودمون ادامه بدیم!

راستش اصلا چیز شاخ و سختی نیس.

کافیه بعد از هر مصوت یه ز بزارین (مصوت که میدونین چیه ب امید خدا ؟ :)) ) بعد از اون ز ، مصوت رو دوباره تکرار کنیم.

مثلا :

به نام خدا : ب + -ِ ن + ا + م + -ِ + خ + -ُ + د + ا ==> مصوت ها : -ِ ، ا ، -ِ ، -ُ ، ا

حالا بعد هر مصوت ی ز میزاریم و بعد ز هم دوباره اون مصوت رو تکرار میکنیم.اینجوری :

ب + -ِ + ز + -ِ + ن + ا + ز + ا + م + -ِ + ز + -ِ + خ + -ُ + ز + -ُ + د + ا + ز +ا

بِزِنازامِزِ خُزُدازا

خوب فاطمه جان عزیزم اینا رو که تو صفحات قبل هم گفته بودن اگه اجازه بدین یه داستان تازه رو شروع کنیم!

عههه! آره ها ! زودتر میگفتین خو! دستم شیکس انقد شیفت گرفتم :-"

خب؟موضوع داستان؟ ژانر جنایی و این صوبتا چطوره ؟ :-"

سه تا پست بالا تر از پستی که توش اموزش دادی اینو گفتم !!!!!!!!!
به نظر جذاب میاد

بزنازامز خزدازا

سازارازا دزختزرز یزکیزی ازز بزرزگتزریزین بازاززرگازانازان هازایز تزهرازان وزقتیزی دازاشت سزوازارز مازاشیزینزش میزیشزد بازا شزنیزیدزنز صزدازایز یز دزختزر سزرزشزو بزرگزردوزوند کز یزهوزو دزستمازالازاییزی روز جزلزویز دزهزنزش حزس کزرد هزمیزینطوزور کز نززدیزیک شزدزنز دوزوتازا مزردز قزویزی هزیکزل رز ازحسازاس میزیکزرد چزشمازاش بزستزه شزد.
چزشمازاشوز کز بازاز کزرد خوزودزشوز توزو یز ازتازاقز کوزیچیزیک وز روزو یز تزختز چوزوبیزی دیزید.مزدزتیزی بزعد دزر بازاز شزد وز یز مزردز تزقریزیبزن چزهزل سازالزه بازا یز کیزی ازز هزموزون مزردازایز قزویزی هزیکزل وازارزدز ازتازاق شزدزن....

شرمنده من با گوشیم اومدم دیگه حرکت هارو نتونستم بنویسم. خب یکی ادامش بده!

طرف فامیلیش زرگریه میگه خانوادش جد در جد زرگر بودن خیلی تند و معمولی زرگری صحبت میکنه میگه تو خونش همه هم تند میحرفن هم میشنون
میگفت زرگری رو زرگرا ابداع کردن تو بازار زرگراا برای در آوردن قیمت و ... از دیگر زرگرا اینجوری صحبت میکردن تا مشتری نفهمه
اصن دنیایی داره ززرگزریزی

اونی که به من یاد دادن ی جور دیگه بود :-/

به نقل از ..پـــــری نـــــاز.. :
اونی که به من یاد دادن ی جور دیگه بود :-/
ولی به ما ینجوری یاد دادن :-"
چطوری بود؟

يازادِزِش بِزِخِزِير ايزين تازاپيزيكه‌زه. 8->

مازا هزمیزشز سزرز کزلازاس ایزینطوزوریزی میزیحزرفیزیم :-"
ایزینقزدر بازاحازالز بزلز :D مازا ایزینیزیم دیزیگز :-"

=)) گويشه يعنى واقعا ؟؟ :)) يهنى واقعا زرگرها اينجورى حرف ميزدن ؟؟ :)) من هميشه فك ميكردم بچه ها مسخره بازى در ميارن !!!
به علاوه !! يكى از چيزايى بود ك هيچوقت ياد نگرفتم :D

بنده زبون سوسكى رو ترجيح ميدم :))
اسون تره :))

مزن بزلزدزم ززرگزرزی بزحزرفزم :))

دُزُ روزو د
مَزَ ن تازا زِ زِ کازا رَزَم
....
الان بخوایم بگیم زبان زرگری جالبه چی میشه؟؟؟؟
دست چی میشه مثلن به زرگری؟؟؟

Back
بالا