- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- dk
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
آقا ترم 6 که گروه بندی میشیم برای بخش، گروهی که هستیم تا سال آخر همینه یا تغییر میکنه؟
بستگی به دانشگاهتون داره، به ما یه ترم گفتن روت ۳۰تایی ببندین ترم بعدش گفتن ۱۸ تایی ترم بعدش ۲۷تایی! بچهها باهم مشکل پیدا میکردن ترکیب هی عوض میشد.آقا ترم 6 که گروه بندی میشیم برای بخش، گروهی که هستیم تا سال آخر همینه یا تغییر میکنه؟
واقعا علم و هنر رو میفهمی؟؟؟؟؟؟..من تا حالا هرجور کتابی از این منبع بود رو تو کتابخونه نگاه کردم اما حتی یک ص هم مثل آدم ترجمه نکرده بودند و آخر زبان اصلی خوندم....من تا حالا کتاب تکست نخریدم
ولی با توجه به این تق و لقی دانشگاه حس می کنم بهتره برای ترمیمی نظری ها کتاب علم و هنرو بگیرم.
الان علم و هنر هم بوک بریف داره هم CDR که سیصد صفحه ای انگار از بوک بریف هم کوتاه تره. کدومو بگیرم؟ رو بوک بریف نوشته فصلهای آنلاین رو هم داره، یعنی CDR اینارو نداره و برا همین کوتاهتره؟
اگرم نظری راجع به خرید کتابای خلاصه دیگه مثل وایت فارو و اینا دارید لطفا بگید که به کار میان اصلا یا نه و اصلا سی دی آر بگیرم یا بوک بریف.
مثلا یادمه اون ترمای اول بعضیا بیوشیمی هارپرو خریدن ولی فقط اون اولا باهاش سر و کار داشتیم و پشیمون شده بودن. ولی خب اینا دیگه فرق دارن انگار.
به رفرنس انگلیسی خوندنم فکر کرده بودم ولی ببین مشکلم انگلیسی بودنش نیست چون کتاب غير علمی انگلیسی هم میخونم ولی با پی دی اف بودنش مشکل دارم. چشم اذیت میشه بعد یه مدت.واقعا علم و هنر رو میفهمی؟؟؟؟؟؟..من تا حالا هرجور کتابی از این منبع بود رو تو کتابخونه نگاه کردم اما حتی یک ص هم مثل آدم ترجمه نکرده بودند و آخر زبان اصلی خوندم....
من تجربه ای ندارم چون جزوه خونم به جز برا سمینارها و کلا بعد علوم پایه کتابی نخریدم همش پی دی اف رفرنسه اما اگه کتابی میخری که برا رزیدنتی هم همون رو بخونی بخر وگرنه واقعا انگلیسی سلیس تره بخدا...چون همش هم اصطلاح عه واقعا نیاز نیس که زبان خوبی هم داشته باشی...
من خودم سه تا فصل برکت رو برا یه انتشارات باید خلاصه میکردم اما کلا یه ص کمتر از کتاب شد...
یه رزیدنت جراحی هم داریم که حتی برا آزمون هم انگلیسی خونده!!!!!!!!!!!!! البته این دیگه شاهکاره واقعا :/
والا بریف آرت هم عکسهای بیشتری داره، هم صفحهبندی بهتری داره و متنش هم خیلی روونتره. شخصا خودم بریفش رو میخونم. CRDش شلوغ پلوغه و ریز نوشته (بریفها حروفشون بزرگتره) و دوستام که خوندن راضی نبودن.من تا حالا کتاب تکست نخریدم
ولی با توجه به این تق و لقی دانشگاه حس می کنم بهتره برای ترمیمی نظری ها کتاب علم و هنرو بگیرم.
الان علم و هنر هم بوک بریف داره هم CDR که سیصد صفحه ای انگار از بوک بریف هم کوتاه تره. کدومو بگیرم؟ رو بوک بریف نوشته فصلهای آنلاین رو هم داره، یعنی CDR اینارو نداره و برا همین کوتاهتره؟
اگرم نظری راجع به خرید کتابای خلاصه دیگه مثل وایت فارو و اینا دارید لطفا بگید که به کار میان اصلا یا نه و اصلا سی دی آر بگیرم یا بوک بریف.
مثلا یادمه اون ترمای اول بعضیا بیوشیمی هارپرو خریدن ولی فقط اون اولا باهاش سر و کار داشتیم و پشیمون شده بودن. ولی خب اینا دیگه فرق دارن انگار.