دقیقا تو هر تاپیکی که شما حضور دارید یک جبهه ی کاملا مخالف میبینم....به حدی که مطمئنم نه من قبول میکنم حرف شمارو نه شما حرف منو....به نقل از مازیمون :خب بازم جواب نمیده. الان افراد دیگه از طریق خانواده ها دیگه خیلی اشنا نمیشن.
وقتی تو خودت تو جامعه ی بزرگتری زندگی می کنی و افراده بیشتری رو میبینی و اشنایی ها میتونه خیلی عمیق تر از فقط ۱ ماه و زیره نظره خانواده باشه (زیر نظر خانواده بودن بدیش اینه که خیلی لازمه مراعات هایی بشه که واقعن لازم نیست بشه دردسر کلامی زیاد پیش میاره)
بعد از همه اینا بگذریم سلاح مملکت خویش خسروان دانند هیچ کس نمیتونه به خوبی وقتی که خودت یه نفرو انتخاب میکنه کسی رو برات انتخاب کنه. خانواده هم از یه مجموعه ی ادم محدود همسر رو انتخاب می کنه که لزومن مجموعه ی مورد نظر خانواده با مجموعه ی مورد نظر شخص اشتراکی نداره و در نتیجه اندازه ی مجموعه ی اشتراک صفر هست و تهی. پس نمیشه. بعد شما گویا به دوستی قبل ازدواج اعتقاد ندارید
ولی به نظرم ازدواج سنتی چیزی بود که برایه ۲۰ ساله پیش خیلی خوب جواب میداد الان اصلن جواب نمیده و خوبو بد کلن نداره (
ایشاللله همتون خوشبخت شین به حقه کله اون ۱۴۴۰ تن
به نقل از ناطق :دقیقا تو هر تاپیکی که شما حضور دارید یک جبهه ی کاملا مخالف میبینم....به حدی که مطمئنم نه من قبول میکنم حرف شمارو نه شما حرف منو....
من یک سوال میپرسم راجع به این حرفتون:
فردی با یک آقا پسر و یا دختر خانومی دوست شد و خواست ازدواج کنه...بحث اعتقادیشم اصلا مهم نیست
ببینید اینا چند وقتی رو با همن و قرار ازدواج گذاشته میشه...
من واقعا به این فکر میکنم
اون طرف با خودشون نمیگن کسی که اومد و با من انقدر راحت دوست شد با دیگری دوست نشده بوده؟
من اینارو به چشم دیدم...
عموی من توی شواری حل اختلاف و ایناس بعد داشت توضیح میداد کلی طلاق اینجوری داریم
این فقط یک جنبه کوچیکشه
اولین باری بود که پستتون رو دوست داشتمبه نقل از مازیمون :ناطق خوب همینه دیگه. مشکل همینه که شما هنوز افراد با گذشتشون می سنجی و الانشونو ایگنور می کنی.
مثلن من می خوام با یه نفر دوست شم :
من این ادمو الان چند وقته میشناسم. موجوده مورده قبولیه از نظره من. عاقلو منطقی هست.
بعد باهاش چند بار بیرون میرم که ببینم فقط همون طوری هست که من فکر می کن
بعد من در مورد ادمی که الان میبینم تصمیم می گیرم نه در مورد اینکه در گذشته با چه کسایی بوده.
ناطق من شما رو نمی دونم ولی ایا شما فقط با یه نفر بودی ؟ من که نه !!!
به هر حال اصل رو رویه صداقت باید گذشت و اگه سوالی شد باید درست جواب داد ولی بهتره در مورد گذشته زیاد سوال نگرد و بذاریم خوده فرد در همون حدی توضیح بده که خودش معقول می دونه.
ناطق فرق شما و من اینه که معنی کلمه ی باکره بودن رو کمی متفاوت می دونیم
بازم اگه جایه بحثی باشه خوشحال میشم. ^-^