mohaddeseh ti
❄️mohi
پاسخ : حیا داری یا نداری؟
حیا یعنی حد کاملا استاندارد و رعایت کردن در مقابل افراد
چه خانواده چه غریبه
همین
حیا یعنی حد کاملا استاندارد و رعایت کردن در مقابل افراد
چه خانواده چه غریبه
همین
حیا از نظر من یعنی خجالت کشیدن از انجام کارایی که فکر می کنی غلطن.به نظر شما حیا چیست؟
اصلا حیا خوبه یا بده؟
کاربرد حیا تو زندگی ؟
آیا حیا ربطی به جنسیت داره؟
شما تا چه حد حیا دارید؟
منتظر نظراتتان
ببین پردیس جان تو بیخیالش شو لطفا : )) منظورش همون منظور مامانتهاگه شاخصه های حیا داشتن هموناست که مامانم میگه نه خب ندارم
حالا خدایی یکی بیاد بگه منظورش دقیقا از حیا چیه خب ؟ یه استاندارد خاص نیست اصولاً
عججججبببین پردیس جان تو بیخیالش شو لطفا : )) منظورش همون منظور مامانته
ب نظرم ب اینا نمیشع گفت بی حیااینا بیشتر بی عقلن تا بی حیاحیا چیست؟ چگونه است؟
با حیا نمیدونم کیه ولی بی حیا کسیه که خیلی داغونه ازونایی که می ترسی برخلاف میلشون عمل کنی بزنن از وسط نصفت کنن:/ بیجا فحشای خفن و خز میدن خودشونو می کنن تو چش اینو اون بابت مسئله های بی اهمیت بی ابرویی را میندازن
کلا ادمای داغونین
ما وقتی میگیم طرف به شدت بی حیاست منظورمون اینه کسی که خجالت سرش نمیشه ادم محترمی نیستب نظرم ب اینا نمیشع گفت بی حیااینا بیشتر بی عقلن تا بی حیا
ولی خب الان فکر کن ببین تعبیر مردم از حیا چیعوالا بعضی اوقات ادم کسایو میبینع ک بر هر حرکت دخترا میگن بی حیاییشاید باورش برات سخت باشع ولی چن وقت پیش ی فرد نسبتا محترمی ب یکی بدلیل اینکع با ی استاد عاقا کلاس ورداشتع بود گفت بی حیا و بی خانوادهاصل حیا همینیع ک شما میگین ولی خب متاسفانع حیا تو ذهن مردم کلا یچی دیگسما وقتی میگیم طرف به شدت بی حیاست منظورمون اینه کسی که خجالت سرش نمیشه ادم محترمی نیست
نه دیگه حالا اینقدر شدیدحیا چیست؟ چگونه است؟
با حیا نمیدونم کیه ولی بی حیا کسیه که خیلی داغونه ازونایی که می ترسی برخلاف میلشون عمل کنی بزنن از وسط نصفت کنن:/ بیجا فحشای خفن و خز میدن خودشونو می کنن تو چش اینو اون بابت مسئله های بی اهمیت بی ابرویی را میندازن
کلا ادمای داغونین
نهخيلي خوب بود اين دري وريا چيه ميگي☺☻پاسخ : حیا داری یا نداری؟
میگن حجب و حیا
حجب فک کنم از حجاب میاد. و میشه اینجوری معنیش کرد حیا یه جور پوشش رفتاری هستش که رفتار انسان رو جلوی همسرش با همکار نامحرم متفاوت میکنه
حیا هیچ ربطی به جنسیت نداره!و هر دو جنس میتونن داشته باشنش اما توی زنان حساس تره
برای مثال اگر یه وزیر بی ادب باشه خیلی تاثیر بدتری تو جامعه میزاره تا یک انسان با شغل ازاد.
چون وزیر افراد زیادی رو تحت طرفداری یا حتی الگوبرداری خودش داره و همچنین نماد رفتار یه کشوره.
جنس مونث و مذکر هم هردو لازم به با حیا بودن هستن اما خوب زن با توجه به منزلت بالاش و همینظوری زیبایی و.... حساسیت بیشتری داره.[nb]منبع هم ندارم همش خودم گفتم!!!!!!!!!بد بود؟[/nb]
نداردحیا آن است که گربه در برابر دیزی در باز دارد.
با این تفاسیر من یه پیشیِ زشتِ چشم آبی میباشم :- "ندارد
معمولا گربه ها رو جانوران بی حیایی می دانند