turquoise کاربر فوقفعال ارسالها 133 امتیاز 399 نام مرکز سمپاد فرزانگان تهران شهر تهران مدال المپیاد - دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشكي 2012/8/1 #331 پاسخ : خبر فوری، نتايج فردا مياد فردا چي ميشه آيا؟؟؟
smartgirl کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 480 امتیاز 1,116 نام مرکز سمپاد فرزانگان ری شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1393 مدال المپیاد کامپیوتر (البته ب جایی نرسیدم متاسفانه ... ) دانشگاه خوارزمی، امیرکبیر رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2012/8/1 #332 پاسخ : خبر فوری، نتايج فردا مياد ]چقدر استرستون باحاله ... ایشالله همتون موفق میشید ...
cowboy کاربر حرفهای ارسالها 284 امتیاز 714 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر مياندوآب مدال المپیاد کمی ریاضی و کامپیوتر دانشگاه شریف رشته دانشگاه نرم افزار 2012/8/1 #333 پاسخ : خبر فوری، نتايج فردا مياد حیف که دیگه ترک کردیم مردم آزاری رو!! B-) وگرنه چه حالی میداد مثلن هی بیایم اینجا و بگیم که بچه ها بدووییییییین نتایج اوووووووووومد. حیف که ترک کردیم!!! :P
پاسخ : خبر فوری، نتايج فردا مياد حیف که دیگه ترک کردیم مردم آزاری رو!! B-) وگرنه چه حالی میداد مثلن هی بیایم اینجا و بگیم که بچه ها بدووییییییین نتایج اوووووووووومد. حیف که ترک کردیم!!! :P
MePeR کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,008 امتیاز 4,732 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی شهر قم دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی عمران 2012/8/1 #334 پاسخ : خبر فوری، نتايج فردا مياد اتفاقا چند بار خواستم بکنم این کار ُ ، ولی به فحشایی که میخوریم نمی ارزه
پاسخ : خبر فوری، نتايج فردا مياد اتفاقا چند بار خواستم بکنم این کار ُ ، ولی به فحشایی که میخوریم نمی ارزه
ali jahangiri کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,090 امتیاز 8,421 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی شهر قم مدال المپیاد طلای المپیاد دانشجویی -مکانیک دانشگاه شریف رشته دانشگاه مکانیک 2012/8/1 #335 پاسخ : خبر فوری، نتايج فردا مياد ساعت 6 و نیمه من سه چهار ساعته تازه از زندون(کلانتری25 قم!)آزاد شدم فکرشو بکنید شبه اعلام نتایج شما رو ببرن کلانتری به جرمه .... توی حرف بزن میگم! توی خاطرات هم میگم. میخایید همین جا بگم؟ ضایس! میبینمتون!
پاسخ : خبر فوری، نتايج فردا مياد ساعت 6 و نیمه من سه چهار ساعته تازه از زندون(کلانتری25 قم!)آزاد شدم فکرشو بکنید شبه اعلام نتایج شما رو ببرن کلانتری به جرمه .... توی حرف بزن میگم! توی خاطرات هم میگم. میخایید همین جا بگم؟ ضایس! میبینمتون!
ayda کاربر فوقفعال فارغالتحصیل ارسالها 87 امتیاز 1,479 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تبریز.زنجان.تهران.ارومیه.ازمیر.آنکارا :)) سال فارغ التحصیلی 1391 دانشگاه دانشگاه Metu و RWTH رشته دانشگاه معماری 2012/8/1 #336 پاسخ : خبر فوری، نتايج فردا مياد پس چرا نمی دن؟!من دیگه چشام نمی بینه!اینجا ساعت5!
ali_93 کاربر فعال ارسالها 32 امتیاز 49 نام مرکز سمپاد شهيد بهشتي شهر سبزوار مدال المپیاد دوبار عدم موفقیت در المپیاد نجوم :دی دانشگاه صنعتی شاهرود رشته دانشگاه معماری 2012/8/1 #337 پاسخ : خبر فوری، نتايج فردا مياد شب خوبی نداشتی مثل که!! من از دیشب خواب به چشام نیومده، هنوزم هیچ خبری نیست
پاسخ : خبر فوری، نتايج فردا مياد شب خوبی نداشتی مثل که!! من از دیشب خواب به چشام نیومده، هنوزم هیچ خبری نیست
persianboy1373 کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 472 امتیاز 1,312 نام مرکز سمپاد دبیرستان شهید هاشمی نژاد 1 شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1391 دانشگاه دانشگاه تهران - دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی رشته دانشگاه مهندسی نقشه برداری- سیستم های اطلاعات مکانی GIS 2012/8/1 #338 پاسخ : خبر فوری، نتايج فردا مياد شب باحالی بود... این انتظار رو تجربه نکرده بودم تاحالا... من که خیلی بد دادم، اصلا برام مهم نیست...ولی حس جالبی داشت انتظارش... من که یه سال دیگه میخونم... ولی میذارن نتایج رو تا یکی 2 ساعت دیگه...
پاسخ : خبر فوری، نتايج فردا مياد شب باحالی بود... این انتظار رو تجربه نکرده بودم تاحالا... من که خیلی بد دادم، اصلا برام مهم نیست...ولی حس جالبی داشت انتظارش... من که یه سال دیگه میخونم... ولی میذارن نتایج رو تا یکی 2 ساعت دیگه...
ayda کاربر فوقفعال فارغالتحصیل ارسالها 87 امتیاز 1,479 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تبریز.زنجان.تهران.ارومیه.ازمیر.آنکارا :)) سال فارغ التحصیلی 1391 دانشگاه دانشگاه Metu و RWTH رشته دانشگاه معماری 2012/8/1 #339 پاسخ : خبر فوری، نتايج فردا مياد شما از کجا می دونید؟!
persianboy1373 کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 472 امتیاز 1,312 نام مرکز سمپاد دبیرستان شهید هاشمی نژاد 1 شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1391 دانشگاه دانشگاه تهران - دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی رشته دانشگاه مهندسی نقشه برداری- سیستم های اطلاعات مکانی GIS 2012/8/1 #340 پاسخ : خبر فوری، نتايج فردا مياد به نقل از ayda : شما از کجا می دونید؟! کلیک کنید تا باز شود... حدسی، حسی...
پاسخ : خبر فوری، نتايج فردا مياد به نقل از ayda : شما از کجا می دونید؟! کلیک کنید تا باز شود... حدسی، حسی...