رتبه تو اون رشته و دانشگاهبه نقل از khorshidz :بچه ها این رتبه چه جورین منظورم اینه که رتبه کل ؟ یا چیز دیگست؟
رتبه کل نیست؟چون زده رتبه ی نفر آخر قبول شده مثلا 900 و خرده ای !ظرفیت رشته که 900 نفر نیست!؟؟به نقل از error :رتبه تو اون رشته و دانشگاه
نه دیگه نیس. مثلا به من گفته تو پزشکی نجف اباد شدم فلان رتبه. اما اون حد نصاب که نوشته یعنی کلا پزشکی تو تمام دانشگاه ازادای ایران تا تراز چند میگرفته.به نقل از حامد مهدوی :رتبه کل نیست؟چون زده رتبه ی نفر آخر قبول شده مثلا 900 و خرده ای !ظرفیت رشته که 900 نفر نیست!؟؟
کارنامه ما چنین چیزی نداره!فقط یه عدده،نوشته رتبه ی داوطلب!بعد کنار رتبه نوشته رتبه ی آخرین نفر قبول شده 911 مثلا!به نقل از نیلوفــــر :نه دیگه نیس. مثلا به من گفته تو پزشکی نجف اباد شدم فلان رتبه. اما اون حد نصاب که نوشته یعنی کلا پزشکی تو تمام دانشگاه ازادای ایران تا تراز چند میگرفته.
خب شاید اون رشته ای که شما انتخاب کردی تعداد کمی به عنوان رشته اول انتخاب کردن واسه همین رتبه نفر آخر بالا شده.به نقل از حامد مهدوی :کارنامه ما چنین چیزی نداره!فقط یه عدده،نوشته رتبه ی داوطلب!بعد کنار رتبه نوشته رتبه ی آخرین نفر قبول شده 911 مثلا!
از یه چیز اینجا خیلی بدم میاد.فقط جواب کسیایی رو می دین که می شناسین پای ثابت اینجانبه نقل از p30v :من با تراز 6677 پزشکی نجف اباد که تراز اخرین فرد قبولی 6954 بوده قبول نشدم و انتخاب دومم که مامایی نجف اباد بوده رو اوردم .تازه من سهمیه شاهدم داشتم(فرزند جانباز 25 درصدم)اما طبق اون قوانین با تراز 5500 و اینام می شده من پزشکی نجف ابادو بیارم.
من که تو انتخاب دومم قبول شدم ایا می تونم تو تکمیل ظرفیت پزشکی شرکت کنم؟
برای اعتراض باید چی کار کنم؟رسیدگی می شه؟
نتایج نهایی تکمیل ظرفیت کی میاد؟
خب عزیزم وقتی جواب نمی دیم ینی نمی دونیم :) حداقل من که نمیدونم جواب سوالتو...به نقل از p30v :از یه چیز اینجا خیلی بدم میاد.فقط جواب کسیایی رو می دین که می شناسین پای ثابت اینجان
متاسفم منم سوال پرسیدمااااااااااااااااااا X-(