به نقل از sobasa :ثبت نام امیر کبیر نتیه????
به نقل از NoonKhoshk :آقا از جایی خبر ندارین 21 میاد یا دیرتر ؟ اه دیگه شورش در میاااااااااااااد >:p
علاوه بر همه اینا سکته هم میدهبه نقل از X R@y :بابا بیخیال دیگه
تا حالاش صبر کردیم! فوق فوقش 21 نمیاد 23 میاد! 2 روز که چیزی نیست!
سنجش به ما درس صبر! مقاومت! وفاداری! میده
پرونده همون کارت اعتباری ه هس که واسه سبت نام خریدی رمز توش وشمارهپرونده روبه عدد وهروف نوشته و....به نقل از آبجي مرضيه :بچه ها پرونده چيه نداشته باشي چي ميشه من نميدونم چيزي راجع بهش؟؟؟؟
اون شماره پرونده س :) پرونده ای که ایشون میگن همین پرونده س:به نقل از Maaat :پرونده همون کارت اعتباری ه هس که واسه سبت نام خریدی رمز توش وشمارهپرونده روبه عدد وهروف نوشته و....
تمام کارنامه ها و عکس ها مدرک ها (دیپلم و سیکل) و ... همه ش اون توئه :)به نقل از Manfred :داشتنشو که هر کی رفته مدرسه داره. یه پوشس که توش اطلاعات تحصیلی و انظباطی و پزشکی و ... دانش آموز رو تو دوران مختلف تحصیل تو خودش داره و بودنش تو یه مدرسه نشون میده شما دانش آموز اون مدرسه اید. (البته تا اونجایی که من میدونم)
باورکنید من خنگ نیسم...به هرهال اونمپرونده اسبه نقل از MellicA :اون شماره پرونده س :) پرونده ای که ایشون میگن همین پرونده س:تمام کارنامه ها و عکس ها مدرک ها (دیپلم و سیکل) و ... همه ش اون توئه :)
با عرض پوزش از بچه ها ! ولی دیگه توکلی بوق خورده که 23 بیاد ! مملکتنصفشون مردن تو استرسبه نقل از داماد مسعودی :امروز صبح توکلی گفت 23وم!
یکی که میگفت کلا علوم پزشکیا اینترنتیه همه ثبت نامشون+خوابگاه=>دیر رسیدن دیگه مسئله ای نیس.به نقل از ninja :اينايي که يه شهرديگه قبول ميشن!باتوجه به اينکه ميگن ديربرسي خوابگاه ميپره پس چيکاربايدبکنن؟؟
ولي خوبه سال ماکلانمونس!
:) اینجا شما دخترا نداریم. همه انسانیم. + بلاتکلیفی و گذراندن اوقات به بطالت چی داره که دوست داشته باشیم ادامه پیدا کنه؟به نقل از alijon :علیک...
چرا عجله دارین ....داریم با این وضع حال می کنیم...بخور بخواب ....بابا این عمو توکلی هم داره مراعات حال مارو می کنه!!!!
شما دخترا هم که شورشو دراوردین تا می خاد چیزی بشه استرس می گبرین!!!
به نقل از MellicA ::) اینجا شما دخترا نداریم. همه انسانیم. + بلاتکلیفی و گذراندن اوقات به بطالت چی داره که دوست داشته باشیم ادامه پیدا کنه؟