به نقل از قاهره :ربطی به رتبه نداره با رتبه 10 هزارم میشه یه انتخاب داشت(مثلا یه رشته ای تو پیام نور) و حتمن هم قبول شد..
قبول!به نقل از X R@y :شرط میبندم! حتی حاضرم بگم کجا قبول شدی!!!! تا نیم ساعت دیگه
شرط ببندیم؟
چون بهم نمیرسیم که ناهارو شامو اینا شرط ببندیم پس نقدی شرط میبندیم (کارت به کارت)به نقل از A30 :قبول!
سر چی؟
پری پر نباشتا!به نقل از X R@y :چون بهم نمیرسیم که ناهارو شامو اینا شرط ببندیم پس نقدی شرط میبندیم (کارت به کارت)
نیم ساعت دیگه میگم (اخه من اگه یکی دیگه رو هم بگم باید به اون طرف هم یه چیزی بدم(دوستم) ازاون بپرسم بعد)
شماره داوطلبی و شماره شناسنامه و نام پدر و سال تولد هم لازمه
وصف العیش بود اون روزا ها...به نقل از نــگــیــن:) :بچه ها یه چیز بگم؟؟؟؟؟ یه اصطلاحی هس که میگه وصف العشر نصف العشر یعنی تا میتونید به رشته ای که دوس دارین فک کنید حداقل این ساعات باقی مونده رو
من نظر خودم ُ میگم ... 11 به بعد ...تا وقتی که "شب" باشه که بشه اسمش شب نشینی باشه...مثلن تا اذون صبح به افق تهران ...به نقل از Һеѕтег ргчппе :بخوایم براتون شب نشینی بذاریم تو گفت و شنود ؛ چه ساعتی بهتره ؟! تا کی باز باشه ؟
ممکنه نصفه شب بیاد نتایجتون ؟
آقا منم هستم. شرطم میبندمبه نقل از X R@y :چون بهم نمیرسیم که ناهارو شامو اینا شرط ببندیم پس نقدی شرط میبندیم (کارت به کارت)
نیم ساعت دیگه میگم (اخه من اگه یکی دیگه رو هم بگم باید به اون طرف هم یه چیزی بدم(دوستم) ازاون بپرسم بعد)
شماره داوطلبی و شماره شناسنامه و نام پدر و سال تولد هم لازمه
حتما امشب. از 11،12 باز بشه. تا کی که نمیشه بگی. نمیشه محدودیت نداشته باشه فعلا تا ببینیم کی نتیجه ها میاد؟به نقل از Һеѕтег ргчппе :بخوایم براتون شب نشینی بذاریم تو گفت و شنود ؛ چه ساعتی بهتره ؟! تا کی باز باشه ؟
ممکنه نصفه شب بیاد نتایجتون ؟
منظورم اینه امشب بذاریم ؛ یا فردا شب ؟!
ثنا کی الان میدونه؟ منم میشناسمش؟به نقل از ثنــــــــــا :منم چندنفرو میشناسم ک نتایجشونو میدونن.کاش ماهم پارتی داشتیم
راست میگه!به نقل از ata :ثنا کی الان میدونه؟ منم میشناسمش؟
میشه دیگه از این حرفا نزنید؟!!!! :-s آدم دلش میگیره!به نقل از X R@y :از اخرین روز دانش اموزیتون لذت ببرین! (مال من داره بارون میاد اینجا دارم حال میکنم)
من از همون روزی که انتخاب رشته کردم می دونستم.به نقل از A30 :راست میگه!
کی میدونه چی و کجا قبول شده؟
به نقل از MellicA :وصف العیش بود اون روزا ها...
رتبت چند بود؟به نقل از X R@y :بچه ها من دپرس شدم
دندان قبول نشدم
پزشکی تبریز
امیدوارم شماها پیزی که میخواید باشید