من شخصا برام فرقی نمیکنه چی قبول شم!به نقل از ثنــــــــــا :منم اصلا هیــــــــــچ حسی ندارم...کلا بی تفاوت شدم دیگه.
24 ساعت دیگه هم مث امروزه .فقط دغدغه وسایل جمع کردنمون جدی تر میشه
حالا چی میخای ببری؟من که نمیدونم.مثلا از کتابو لباسو ظرفو لوازم تحریرو....به نقل از ثنــــــــــا :.فقط دغدغه وسایل جمع کردنمون جدی تر میشه
به نقل از میعاد :حالا چی میخای ببری؟من که نمیدونم.مثلا از کتابو لباسو ظرفو لوازم تحریرو....
کتاب غیر درسی ک فعلا نمیخواد!درسی هم از این جا نباید ببریم...به نقل از میعاد :حالا چی میخای ببری؟من که نمیدونم.مثلا از کتابو لباسو ظرفو لوازم تحریرو....
همه رو میخای بریزی تو یه کوله؟به نقل از ثنــــــــــا :کتاب غیر درسی ک فعلا نمیخواد!درسی هم از این جا نباید ببریم...
لباس هم ک اگه تهران باشم ترجیح میدم 2-3 دست ببرم بقیش اگه لازم شد اونج میگیرم
ظرف هم فقط در حد ی بشقاب و قاشق و چنگال و کارد و لیوان کافیه فعلا .چون بقیه وسایلو باید بین بچه های خوابگاه تقسیم کنین.
لوازم تحریرم هم خودکار و ی اتود و پاک کن هم کافیه...!
میمونه کوله ک من هنوز نگرفتم!
کفشم باید بگیرم
دمپایی و حوله و مسواک و دفترچه بیمه! و هندزفری و لپ تاپ! شارژر موبایل و مدارک هم یادتون نره!
دیگه چیزی یادم نمیاد
درس اختصاصی هم ک داریم.به نقل از میعاد :چون ترم اول درسای عمومیه کتاب متاب کمک درسی نمیخاد ببریم؟
به نقل از Maaat :آره!!! می شه بگید جک بگیم یا نه چه فرقی می کنه؟ اگر شماها واقعن عزادارید مسلن روشای بهتری هست برای اسبات این!!!! کاش بفهمیم که این قد ادعا نکنیم( اسلن شمارونمی گماا ناراهت نشید) مسلمونی به این چچیزا نیس
به نقل از no one :لطقا بحث رو سر موضوع خودش پیش ببرید!
بنظرتون من با رتبه ی 793 زیر گروه یک و منطقه ی 2! می تونم پزشکی تبریز قبول شم؟؟
چون بازم با این حال نمره پسرا اینقدر کمتر دخترا شده که با سهمیه هم اونا قبول شدن+تعداد داوطلبای دختر بیشتره.به نقل از zahraaa :عاقا من یه سوال دارم!
مگه نگفتن ظرفیت پذیرش دختر و پسر 30 به 70 هست!
پس الآن چه جوری 60 درصد پذیرفته شده ها دخترن؟!!!
تورشته ریاضی اینطوریهبه نقل از zahraaa :عاقا من یه سوال دارم!
مگه نگفتن ظرفیت پذیرش دختر و پسر 30 به 70 هست!
پس الآن چه جوری 60 درصد پذیرفته شده ها دخترن؟!!!
دوستان يكم فكر خوندني جات هم باشينبه نقل از Nasrin737 :فکرکنم پتو و روفرشی و سفره ودستگیره و زیرقابلمه ای هم لازم باشه
ملافه هم خیلی مهمه