با هواپیما فکر نکنم از 3 ساعت بیشتر بشه!به نقل از میعاد :من که اهوازم.از نیشابور تا اهواز خیلی راهه.2روز.
هر کی فهمید به ما هم بگه! فقط تو سایت نوشته جشن اغاز سال تحصیلی 2 مهر!به نقل از ثنــــــــــا :دانشگاه تهران (علوم پزشکی) ثبت نامش چجوریاست...!؟
خیلی شب نشینی جالب بود. به مولا راس میگمبه نقل از zahraaa :ولی دیشب عجب شبی بودا !!خاطره انگیز!
یه وداع حسابی بود!
دلمون تو حال و هوای مدرسه!فکر برای خداحافظی از اینجا! وداع آخر! :-ss
خوش با هم دیگه!که دیگه چیزی تو دلمون نمونه برای خوشی هامون!!!
خب من که یادم نیسبه نقل از arman19940326 :چه جالب منم 18 شدم
واقعنا من تا حالا شب نشینی به این باحالی ندیده بودم ....دقیقه ای 20 تا پست داشت وقت نمیشد بخونی حالا که انقد به هممون خوش گذشت بیاین بازم یه شب نشینی بذاریمبه نقل از :|.Mr :آقا فک کنم دانشگاه ها حدود 25ام یا 26ام خبر ثبت نام و ایناشون رو میذارن رو سایتاشون
جدا" یکی از بهترین شب نشینی ها بود ... همه فعالیت میکردن ... تا خود 6 صبح هم همه بیدار بودن .. آورین به این همه انرژی
واقعا؟!!!!!! شوخی میکنی؟!!به نقل از ata :خبر فوری! پرونده 91 زیر و رو شد!
بچه ها بدویین چک کنین.
من حقوق شیراز بود دیشب. الان زده بهشتی!
نمیدونم یعنی چی واقن!
بدویین
نه به خدا. من عوض شدهبه نقل از zahraaa :واقعا؟!!!!!! شوخی میکنی؟!!
بهت تبریک میگم!
مال من که عوض نشده!!!
مال تو هم اینجوری شده؟ میبینی؟ چراااااااااا؟به نقل از star-crossed :عاقا مرگ ِ من یکی بگه من باید چیکار کنم
از صبح تا الان همش دارم سایت امیرکبیرُ رفرش می کنم هی میزنه اطلاعات صحیح نمی باشد https://portal.aut.ac.ir/aportal/registerLogin.jsp
رفتم سایت ِ سنجشُ چک می کنم زده مکانیک علم و صنعت ..... این چرا اینجوریه
مگه دیشب نزده بود امیر کبیر؟؟من باید چیکار کنم؟؟ :-s
یه امیر کبیری این جا نی به داد ِ من برسه؟؟!!!!!به نقل از star-crossed :عاقا مرگ ِ من یکی بگه من باید چیکار کنم
از صبح تا الان همش دارم سایت امیرکبیرُ رفرش می کنم هی میزنه اطلاعات صحیح نمی باشد https://portal.aut.ac.ir/aportal/registerLogin.jsp
رفتم سایت ِ سنجشُ چک می کنم زده مکانیک علم و صنعت ..... این چرا اینجوریه
مگه دیشب نزده بود امیر کبیر؟؟من باید چیکار کنم؟؟ :-s
به نقل از star-crossed :یه امیر کبیری این جا نی به داد ِ من برسه؟؟!!!!!
سنجش چرا قاط زده ؟؟؟