- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اصفهان
- رشته دانشگاه
- معمارم
پاسخ : نتایج کنکور ۹۱
ازادو کی میدن؟
ازادو کی میدن؟
به نقل از no one :واسه دانشجوهای جدید! ورودی 91؟
لینک میدی؟
به نقل از silence :جا داره به همه سمپادی هایی که رشته موردعلاقشون قبول شدن تبریک بگم...
همچنین به همه کسایی که دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی قبول خواهندشد پیشاپیش خیرمقدم می گم...![]()
صادقانه میتونم بگم بدترین زمان کل کنکور زمانیه که پا در هوا منتظر اینی که بفهمی نتیجه ی تلاش هات چی میشه. توی این تابستون واقعا" احساس پوچی میکردم.به نقل از فهــــــــیمه :من از خدامه الان جا شماها بودم!
زندگى كنين
خوش باشين باو!
امضا،كنكورى 92
به نقل از داماد مسعودی :خب این چه وضعه تبریک گفتنه مردم آزار؟!نمیگی طول میکشه با دایل آپ سایت سنجشو باز کنم؟!
دلم ریخت خب فک کردم زدن نتایجو!چرا فعل مستقبل به کار نمیبری؟ایجاد گمراهی میکنه![]()
مام از خدامونه جاي تو باشيم!!!به نقل از فهــــــــیمه :من از خدامه الان جا شماها بودم!
زندگى كنين
خوش باشين باو!
امضا،كنكورى 92
به نقل از فهــــــــیمه :من از خدامه الان جا شماها بودم!
زندگى كنين
خوش باشين باو!
امضا،كنكورى 92
واقعابه نقل از MellicA :صادقانه میتونم بگم بدترین زمان کل کنکور زمانیه که پا در هوا منتظر اینی که بفهمی نتیجه ی تلاش هات چی میشه. توی این تابستون واقعا" احساس پوچی میکردم.
اینجا همه ازمرز استرس رفتن یخورده اونورتربه نقل از فهــــــــیمه :من پوزش ميطلبم :دى
انگار حس تون رو نميتونم فعلا درك كنم :دى تا سال ديگه
ايشالا همه راضى باشين از نتيجه فقط خواسم از استرستون بكاهم :دى
به نقل از فهــــــــیمه :من پوزش ميطلبم :دى
انگار حس تون رو نميتونم فعلا درك كنم :دى تا سال ديگه
ايشالا همه راضى باشين از نتيجه فقط خواسم از استرستون بكاهم :دى
به نقل از sadlove :یه چیزی بگم من ؟؟
چطور 32 نفر تو این سایت 1 تا 10 کنکور شدن ؟! (نظرسنچی )
: سوت
البته نفر دهم تک رقمی محسوب نمیشه B-)به نقل از X R@y :قبلا گفته شد که 150 نفر میتونن یک رقمی شن(سه منطقه! 5 رشته! 10 نفر! ضرب شن میشه 150)
به نقل از (619سابق) MSA :البته نفر دهم تک رقمی محسوب نمیشه B-)![]()