اکسین باعث تحریک رشد می شه و اتیلن باعث مهار رشد میشه ( شاید بخاطر این گفته آنتاگونیست همدیگن ) اما اکسین در غلظت زیاد باعث تولید اتیلن میشه ، توی چیرگی راسی هم یه فرضیه وجود داره که میگه این اکسین باعث تولید اتیلن میشه که از رشد جوانه جلوگیری می کنه . به خاطر این به نظر من نمیشه بگیم اثرشون مثل همه .به نقل از SaϔnA.M :اتيلن آنتاگونيست اكسينه؟ توي سولومون اين جوري نوشته اما مثلا توي چيرگي راسي؛ اثرشون شبيه به همه.
رُست..فصل ريشه،اگه اشتباه نكنم فصل٦هستبه نقل از نفس... :بچه ها من شدیدا به یه مطلب یا منبع راجع به ریشه های تغییرشکل یافته احتیاج داریم اگه میشه یکی بهم بگه خیلی فوری لازمش دارم
[quoبه نقل از M.R.A :اکسین باعث تحریک رشد می شه و اتیلن باعث مهار رشد میشه ( شاید بخاطر این گفته آنتاگونیست همدیگن ) اما اکسین در غلظت زیاد باعث تولید اتیلن میشه ، توی چیرگی راسی هم یه فرضیه وجود داره که میگه این اکسین باعث تولید اتیلن میشه که از رشد جوانه جلوگیری می کنه . به خاطر این به نظر من نمیشه بگیم اثرشون مثل همه .
پ.ن : آقا من تحقیق کردم هر جایی رو گشتم ندیدم این فرضیه رو که گفتم پس از کجا اینو دیده بودم !؟ به هر حال ویرایش 9 کمپل گفته که در چیرگی راسی انتقال قطبی اکسین از بالا به پایین باعث تولید هورمونی ( که تازه کشف شده ) به نام strigolactone میشه که این باعث مهار رشد جوانه ها میشه .
یه منبع اینترنتی چون بره فردا میخوام نمیتونم کتاب تهیه کنمبه نقل از This is me :رُست..فصل ريشه،اگه اشتباه نكنم فصل٦هست
این نکته هم بدونیم که کامبیومها علاوه بر رشدی که باعث ساخت ساختار ثانویه میشه، به صورت عمود هم تقسیم میشه که دوباره ساختار کامبیومی به وجود میاد از تقسیمش.به نقل از This is me :منشاءكامبيوم آوندى و چوب پنبه ساز پارانشيم پوست است
كامبيوم چوب پنبه ساز رو به داخل پارانشيم(فلودرم)و رو به بيرون چوب پنبه ميسازه.
اگر به جاى چوب پنبه پارانشيم بسازه عدسك تشكيل ميشه
دربرگ ها مزوفيل قسمت بالايى برگ نره اى(سلول ها فاصه ى كمى باهم دارند،براى جذب بيشتر نور)و درقسمت پايين اسفنجى است(تبادل گاز ها و رطوبت)