• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپاد = بی دین بودن!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sisyphus
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپاد = بی دین بودن!

به نظر من دینداری هر کس به خودش مربوطه و ربطی به این نداره که تو چه مدرسه ای باشی.
توی مدارس سمپاد اکثرا تو این موارد فکر رو آزاد میزارن ولی نه زیاد!!به هر حال بقیه فک میکن این مدارس به دلیل اینکه مثه سایر مدارس به مذهبی بودن بچه هاشون گیر نمیدن پس بچه های بی دینی دارن.ولی موندم چرا به این فک نمیکنن که هر فرد به جز مدرسه خانواده ای هم داره که توی دین اون بیشترین تاثیر رودارن!!

تو روز اول مدارس استاندار اومده بود تو مدرسه ما. امسال هم تازه چادر پوشیدن اجباری شده بود و خیلیا نمیدونستن یا دوست نداشتن در کل فقص 20 یا 25 نفری که خودشون چادری بودیم چادر پوشیده بودیم بعد ایشون گفته بودن که نخبه هاتون حجابشون اینجوریه دیگه وای به حال بقیه دانش آموز های استان
ولی من این چیزا رو قبول ندارم بزرگترا باید مارو برای پیدا کردن راه درست راهنمایی کنن اما نه با اجبار به نظرم اگه دبیرامون با دوستی پیش بیان(عین کاری که دبیر دین و زندگی ما میکنه) خیلی بهتر از عهده کمک به ما یا به قول خودشون هدایت ما بر میان ماها به دلیل شرایط محیطی که داریم که خودشون مارو به استدلال و تحلیل دعوت میکنن به راهنمایی های دقیق تر و معقول تری نیاز داریم وگرنه تمام دستورات دین ما بر اساس علمه باید اونو به ما نشون بدن نه به قول بچه ها چون آقا گفته

اولا اینکه چادری نبودن و بد حجاب بودن مساوی با بی دین بودن نیست!!!
دوما اینکه بخاطر اینکه بچه های سمپادی بیشتر از بچه های عادی خوشن بی دینی نیست!!!
و..
نمیدونم ب چ دلیل اما اکثریت حتی معلما هم این فکر رو دارن!
معلم ادبیات ما میخواست نصیحت کنه میگفت بچه ها ب سمپادی بودنتون مغرور نشید و دیگه نماز نخونید!!
من واقعا نمیفهمم منظورشون از دین چیه ک سمپادی=بی دینی!!
تازه مدرسه ی ما ی تابلو داره ک روش نوشته مدرسه ی قرآنی استعداد های درخشان !!
ولی خدایی ی تعریف از دین واسمون باعد بذارن!!!!!!

کلا هر جا آدم فکر بکنه یکم سوال درباره ی دینش بپرسه یه برچسب کافر بهش میزنن :-<
بیشتر معلما هم توانایی جواب دادن به یسری سوالا رو ندارن پس ترجیح میدن به بچه ها لقب بی دین بدن
به جای جواب دادن.
فقط مربوط به سمپادم نیست خیلی های دیگه هم اینطورین

یه سمپادی شاید زیاد کنجکاو باشه و بعضی وقتا سوالاش کفر محسوب بشه اما بهتره به اونا به طور فلسفی و اعتقادی و حسابی پاسخ داده بشه ت موجبه گمراهی نشه
بعضی وقتامون خودمون با همون ذهنی که این سوالا رو درمیاره باید اروم اروم جواب درستش رو هم پیدا کنه

ب نظر من این حرف رو ب خاطر این میزنن ک ما خیلی ساده از کنار همه چیز نمیگذریم روی مسائل دینی فکر میکنیم و خیلی ساده یه حرف رو قبول نمیکنیم و روش بحث میکنیم . ;;)

یه روز یکی از مامان آ از مـن پرسید:تو این مدرسه چیزی از دین هم به بچه ها یاد میدن؟ منم گفتم:خوب یه سری برنامه های مذهبی هست ولی هر کی بخواد شرکت میکنه.
-یعنی هر کی نخواد شرکت نمیکنه؟
-خـوب نه دیـگه!:دی
+این قضیه واقعاً بستگی به خودِ آدم داره بیشتر تا جوی که توش قرار میگیره به علاوه به نظرم کاملاً یک مسئله ی شخصیِ!

نه ، اين حرف رو بيشتر براي اين مي زنند که سمپادي ها بيشتر روي درس وقت مي ذارن .
و سمپاد مشهد هم از لحاظ اعتقادي و ديني خيلي داغون هست (نگيد که اين طور نيست چون هر کس خبر نداشته باشه من ديگه از مشهد خبر دارم)

مراکز دیگه رو نمیدونم اما تو مرکز ما چون همه راهنمایی تو مدارس مذهبی بودن سر کلاس دینی کسی مشکلی نداشت. البته معلممون هم خیلی خوب بود هم به سوالای همه جواب می داد هم بیشتر بحثای خوب تو کلاس می کرد. واسه همین ما از این لحاظ زیاد مشکل نداریم.

ما یه معلم ریاضی داشتیم میگفت هرکی هرچی گفت الکی قبول نکنین بگین چرا؟
راست هم میگفت ,آدم الکی نباید چیزی رو قبول کنه,حتی توی دین,خود خدا هم تو قرآن گفته تو آیات من تدبر کنین اونوقت اینا کی باشه که میگن نکنین؟
شدن کاسه داغ تر از اش!
اتفاقا من فکر میکنم محیط مدارس سمپآد خیلی سالم تر و دینی تر از مدارس دیگه است!

Back
بالا