به نقل از ~DREAM~ :واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
این گزینه 2 درسته؟
من داروسازی شهید بهشتی قبولم اینجوری!
غلطه مگه نه؟
ذوق مرگ شم یعنی؟
امسال هم سطح علمی بچه ها بالا بود هم اینکه به طور پیش بینی نشده ای اختصاصی ها راحت تر بودبه نقل از ninja :آره خيلي فرق داشت
من اگه پارسال توکنکوراين درصداروميزدم رتبم نصف ميشد!
امسال سطح علمي بچه هافوق العاده بالابوده!
ببین لزوما سطح علمی نرفته بالاها!شاید آسون بوده به نسبت کنکورتون!به نقل از ninja :آره خيلي فرق داشت
من اگه پارسال توکنکوراين درصداروميزدم رتبم نصف ميشد!
امسال سطح علمي بچه هافوق العاده بالابوده!
به نقل از ninja :من خیلی پشیمون شدم ... خیلی ...
از این که به چه دلیل مسخره ای درس نخوندم ...
از این که یه عمر باید حسرت اون دانشگاهی که میخواستمو بخورم ...
نه مهسا این اشتباهُ نکن...تو میگی آسون بوده منم قبول دارما ... مثلا پارسال از بهینه سازی سوال اومده ک امسال نیومد ..شاید واسه اینکه از بعضی مبحثای سخت سوال نیومده بعضیا میگن آسون بوده...ولی همین آسون بودن آدم ُ به شک میندازه سر جلسه...همش فک می کنی اشتباه شده..من مخصوصا تو ریاضی که بقیه آسون آسون میکنن ریاضی 90 ُ بهتر زدم تا 91.....یا مثلا هندسه پایه که نقطه قوت من بود تو آزمونا امسال سوالاش آسون اومد بعد من سر جلسه دپ بودم که اگه سخت بود فقط یه عده ی خاصی ج میدادن ولی این سوالای ِ بسیار بسیار پر مفهوم ُ الان همه ج میدن .روحیم داغون شد کلن...به نقل از مهســـــــــــــا :ببین لزوما سطح علمی نرفته بالاها!شاید آسون بوده به نسبت کنکورتون!
مثلا امسال کنکور ریاضی به طرز مسخره ای آسون بود!اینجوری مثل ابا درصدای پارسال من رتبه م میشد دو برابر!!کنکور 89 و 90 ریاضی رتبه هاش مثل هم بود یعنی با هم قابل تخمین بود.ولی با بقیه سالها نه!دلیلش هم سطح علمی نبود!سطح سوالات کنکور بود...