• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آشنایی با رشته های مهندسی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مهسـا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آشنایی با رشته های مهندسی

به نقل از nasirnorth158 :
بابا ايول..
خوب شد مهندسي شيمي قبول شدم ... =D>

باید نارحت باشی نرم افزار قبول نشدی :-"

من یک سری جملات دیدم اینجا که گفتم شاید بد نباشه یک توضیحی درباره ی مهندسی سخت افزار بدم
مهندسی سخت افزار که جدیدا بهش معماری کامپیوتر هم گفته میشه یک رشته ی بین رشته ای ، بین رشته ها الکترونیک و نرم افزاره که صحبت اصلیش درباره ی طراحی و ساخت کامپیوتر هاست که از اونجایی که هیچ سخت افزار و کامیپوتری بدون نرم افزار کارایی اصلی خودش رو نداره پس تو این رشته مباحث درسی رشته ی نرم افزار به طور کلی گفته میشه و در کنار اون به صورت تخصصی تر درباره ی قطعات ، ساخت و طراحی مدار ها صحبت میشه پس به نوعی رشته ایه که هم نرم افزار رو در بر میگیره هم سخت افزار .
یک مسئله ی مهمی که هست اینه که بدونید وقتی صحبت از کامپیوتر میشه فقط کامپیوتر های شخصی و لپتاپ ها مدر نظر نیست ، هر سیستمی که یک کار خاص و برنامه ریزی شده ای رو به طور خودکار انجام بده به نوعی یک کامپیوتر حساب میشه ، سیستم های نهفته (embedded system) که در کارخانه ها استفاده می شود ، ECU خودرو ها و به طور کلی در هر صنعتی مثل : خودرو سازی ، هواپیما سازی ، کشتی سازی ، ساخت و طراحتی موشک ، طراحی و ساخت موبایل ها ، ساعت های هوشمند ، همه و همه زیر مجموعه ای از کامپیوتر ها هستن و طراحی و ساخت این محصولات از وظایف رشته ی سخت افزار است ! ;D

الان بیشترین درآمد برای کدوم شاخه از مهندسیه؟

به نقل از کچل موفرفری :
الان بیشترین درآمد برای کدوم شاخه از مهندسیه؟
اون شاخه ای که بهش علاقه داشته بشی ;D
من الان کسی رو میشناسم که از حساب داری داره ماهی 10 ملیون بیشتر در میاره ، یکی هم میشناسم از عمران که میگن خیلی در آمد داره ماهی هزار تومن هم در نمیاره .
الان وضعیت طوریه که پیشرفت و در آمد آدم فقط و فقط به خودش بستگی داره ، پس برین دنبال علاقه چون بدون علاقه تو هیچ رشته ای هیچی نمیشین ! ;D

مهندسی پزشکی نبود ؟

Back
بالا