اگه دوست دارید تو دانشگاه نمره بیارین،برید بشینید ردیف اول خودتونو بکنید تو چشم استاد!جواب میده ها!مخصوصا برای استادایی که آخر ترم ورقه تون وصحیح نمیکنن!
ترم اول ورقه های ریاضی ما صحیح نشداصن،استاد از روی جایی که تو کلاس میشستی نمره میداد!من در حد 20 ورقه م رو پر کرده بودم،ولی خب چون اکیپ ما اراذل و اوباش ورودی هستن
![Big Grin ;D ;D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
و همیشه ته کلاس بودیم نمرات درخشانی داد من شدم 14
![Pensive :( :(](/forum/data/assets/smilies/mini_pensive-face.png)
کسی که نصف من بارش نبود 17!از خواهران و برادران ردیف اول نشین 19 و 20 هم داشتیم!!!
ترم دو من فقط درس خوندم،نمرات دروس اصلی م از اون خواهران و برادران مذکور 2 نمره بالاتر شد!به سواد نمره دادن ما تاپ شدیم
به آدمیت سر کلاس نمره میدادن من تا مرز افتادن میرفتم
![Frustrated :-L :-L](/forum/data/assets/smilies/frustrated.gif)
بعد زبان!کسی که حتی نمیتونست به انگلیسی بگه چی میخونه!شد 20!من به خاطر سه جلسه غیبتم ازم سه نمره کم شد!
حتی نمره کلاسای حل تمرین!ما یه جماعتی بودیم که از 14 نمره امتحان فیزیک1 شده بودیم 12!TA به من داد 4 از 6 شدم 16!به یکی دیگه از 6 داد 7 شد 19!به یکی دیگه داد 2 شد 14!به یکی که 7 شده بود امتحانشو داد 7 شد شد 14!حالا ملاک های کلاس حل تمرین چی بود؟!کنفرانس علمی(دوستان مطالب ویکی پدیا رو از حفظ لکچر دادن!!!)،حضور سر کلاس!که من کلا اینا رو نداشتم
؛TAهای خوب فقط نمره رو به تمرین اختصاص میدن ،که ترم دو این اتفاق افتاد من فول شدم همه حل تمرین هام رو
(البته حضور هم مهمه)
همه ی استادا به سواد نمره نمیدن!بهتره واقعا در کنار اینکه درس میخونید راه های زیر آبی رفتن رو هم یاد بگیرید