lleiilla
کاربر جدید
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- یزد
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
من نهمم الان جلد یک کمپلو گرفتم به نظرتون چه جوری شروع کنم
بخونشمن نهمم الان جلد یک کمپلو گرفتم به نظرتون چه جوری شروع کنم
با این که رشته ای که خوندم زیست نبوده ولی به عنوان کسی که این مسیر رو تجربه کرده پیشنهاد نمی کنم بهت زمان بسیار کمی داری . البته همیشه استثناهای بودن ولی توصیه من اینه نری سمتش. باز افرادی که اطلاع بیشتری دارن بیان نظر بدن خیلی بهتره ...من تصمیم گرفتم المپیاد بخونم ولی حس میکنم خیلی دیره
الان یازدهمم
تو مدرسه هیچ اطلاعی ندادن که مسابقه ش کیه و کجاست و منابعش چیان
دبیر زیستمونم اول گفت توصیه میکنم نری بعد گفت اگه تصمیمت جدیه با کتاب سه جلدی زیست مولکولی سلولی شروع کن ببین اگه حوصلات کشید بخونی برو جلو
نیاز به حمایت و پشتیبانی دارم
هم از لحاظ روحیه هم از لحاظ نشون دادن راه و چاه
ممنون میشم کمک کنین:)
سلام بچه ها
من حدود دو ماهی میشه ک شروع کردم
فقط نم دونم چجوری برنامه ریزی کنم . تا تابستون باید حداقل چهار جلد اول کمپبل رو بخونم
بعد این موسسه ها خوبن بنظرتون ؟ طلایی ها برای نوروز دوره گذاشته پنج روزه . ثبت نام کنم یا چی؟
شدیداً نیازمندم به این که بفهمم چجوری برنامه بریزم .
خیلی انگیزه دارم ولی خیلی خیلی زود خسته میشم . خسته جسمی ها .
میگن چون فشار میارم و اینا . ولی بابا با یه ساعت که آدم نباید هیچیش سه
نم دونم دیگه
یکی بیاد به من کمک کنه لدفا
برنامهت رو روزانه بنویس و سعی کن که از نظر ساعت و حجم معقول باشه. هیچکس اندازهی خودت، خودت رو نمیشناسه. بهتره بتونی این کار رو خودت انجام بدی. با آزمون و خطا پیش برو و ببین چه برنامهای واست بهتره. وسط مبحث خوندنات هم بهتره حل سوال رو بگنجونی تا بعدا به مشکل نخوری. استراحت کافی داشته باش، بعد از هر نیم ساعت خوندن، پنج دقیقه چشمات رو ببند و به چیزی به غیر از چیزی که خوندی فکر کن. حتما هم خوراکی دم دستت باشه. یه توصیهای هم که دارم اینه که نذار درس خوندنت باعث کمخوابی بشه، چون سیستم ایمنی بدنت میاد پایین و تند تند مریض میشی بعدش.سلام بچه ها
من حدود دو ماهی میشه ک شروع کردم
فقط نم دونم چجوری برنامه ریزی کنم . تا تابستون باید حداقل چهار جلد اول کمپبل رو بخونم
بعد این موسسه ها خوبن بنظرتون ؟ طلایی ها برای نوروز دوره گذاشته پنج روزه . ثبت نام کنم یا چی؟
شدیداً نیازمندم به این که بفهمم چجوری برنامه بریزم .
خیلی انگیزه دارم ولی خیلی خیلی زود خسته میشم . خسته جسمی ها .
میگن چون فشار میارم و اینا . ولی بابا با یه ساعت که آدم نباید هیچیش سه
نم دونم دیگه
یکی بیاد به من کمک کنه لدفا
یکم بی خیالی طی کن. قبول نشی مگه چه اتفاقی میوفته؟؟ زندگی که تموم نمیشه. کلی راه دیگه جلوت هست که ازشون خبر نداریمن دارم رسما از ترس میمیرم شبا خوابم نمیبره وقتیم میخوابم فقط دارم تو خوابم زیست حل میکنم اصلا زندگیم بد جوری شده کمک کنین خواهشا
به این فکر کن که یه سال دیگه هم فرصت داری! ولی ما امسال سال آخرمونه! بعدشم المپیاد یه مسیره برای رسیدن به هدف! با این فکرای منفی و استرس بیخود این راه قشنگو برا خودت تلخش نکنمن دارم رسما از ترس میمیرم شبا خوابم نمیبره وقتیم میخوابم فقط دارم تو خوابم زیست حل میکنم اصلا زندگیم بد جوری شده کمک کنین خواهشا
دو سال دیگه دارمبه این فکر کن که یه سال دیگه هم فرصت داری! ولی ما امسال سال آخرمونه! بعدشم المپیاد یه مسیره برای رسیدن به هدف! با این فکرای منفی و استرس بیخود این راه قشنگو برا خودت تلخش نکن
قبول نشم رسما از غصه میمیرمیکم بی خیالی طی کن. قبول نشی مگه چه اتفاقی میوفته؟؟ زندگی که تموم نمیشه. کلی راه دیگه جلوت هست که ازشون خبر نداری
حتما بوده، کسایی هم بودن که سال اول تا مرز مدال رفتن و سال بعد مرحله یک قبول نشدنعاقا کسی بوده که سال اول م۱ قبول نشه
بعد سال بعدش تا مدال بره؟؟
بلهدوسال؟=|
دهمنهمی؟
با این سال میشه دو سالخو پس یسال فرصت داری
اگر یافتی سلام مارا هم بهش برسان