خب آخه من فرض رو بر این گذاشتم که همه عربی و ادبیات و زبان فارسی 1 رو گذروندیم و بلدیم و فقط یه مرور نیاز داره و ادبیات و عربی2 ئم که قرار شماها پیش خوانی بکنید بیشتر تا با شروع سال تحصیلی مشکلی از بابتشون نداشته باشید و راحت سرکلاس یادبگیرید و در واقع مسلط بشید.به نقل از سـ. :برای عربی وقت کمه. بهتره عربی ُ شمردهتر بخونیم که برسیم تمرین حل کنیم. ایضاً ادبیات یک وقت بیشتری میخواد.
به نقل از ارنواز :بچه ها چرا نمیاید نظر بدید ؟
حرفی چیزی ... من منتظرما !
منم همین فکرو می کنمبه نقل از happymoon :الان یه سوال ذهن من رو درگیر کرده
شما طبق برنامه جلو رفتین و دارین میخونید؟
احساس میکنم هیچکی شروع نکرده
من زبان فارسي 1 و 2به نقل از ∞ارنواز :23 مرداد - 30 مرداد
ادبیات فارسی 1 - کل کتاب
تاریخ ادبیات 1 - از اول تا آخر عصر عنصری صفحه ی 72
عربی 1 - درس های 1تا6
به نقل از sirio :سلام بچه ها من امسال میرم دوم ادبیات اول بار اصلا علاقه نداشتم ولی حالا ..... چند تا راهنمایی ازتون میخوام درمورد المپیاد چون میخوام ببینمم شروع کنم یا نه ؟اولا ماچه سالی باید امتحان بدیم ؟سوال بعدی اگر قبول بشیم بازم کنکور داریم یا نه؟و مزایاش چیه ؟و اخرین سوال من شنیدم اگر قبول بشیم فقط باید ادبیات بخونیم ولی من به امید روانشناسی دارم میرم عزیزان لطفا کمک کنید ایمیلمم :z.asgarpoor@yahoo.com
شدیدا به یاری سبزتان نیازمندم
منتظرم \/ :)
آره میتونید :)به نقل از sirio :ممنون از کمک و یه سوال ذیگه اگر سال دوم قبول نشدیم میتونیم سال سوم شرکت کنیم ؟شما برا امسال اماده اید؟
به نقل از ریــحــانــه :اگه طلا بشید تو هر رشته ای از انسانی و هنر که بخواید می تونید شرکت کنید.