• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

طرح پزشـک خانواده

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ...roze...
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : طرح پزشـک خانواده

به نقل از شوکوهــ :
اخه من شنیدم بر اساس اون تعدادخانوار و جـنس‍‌‍یت افراد خانوار براشون سرانه تعیین می شه !
بر اساس تعداد زنان باردار،بچه های زیر 5سال،افراد بالای 60سال و جمعیت کل که برای هر پزشک 2500نفرن براشون سرانه تعیین میشه! :-"
پزشک مسئول هم به ازای هر نفر 850تومن اضافه تر میگیره!البته پزشکی که درمونگاه ش بیشتر از 10000نفر جمعیت داشته باشه!

به نقل از شقایق.س :
بر اساس تعداد زنان باردار،بچه های زیر 5سال،افراد بالای 60سال براشون سرانه تعیین میشه! :-"

بله ، اما الان اینکه بگن در آمد هر کدوم 5میلیون یا اینا یک مقدار عجیبه ! اینکه مقداربدن .

به نقل از شوکوهــ :
اخه من شنیدم بر اساس اون تعدادخانوار و جـنس‍‌‍یت افراد خانوار براشون سرانه تعیین می شه !
من اینو نشنیدم بابای من گفت برای پزشکای عمومی یکسانِ! (دیگه نمیدونم درسته یا نه)

به چه داروهایی یارانه تعلق میگیره؟
ما برای دندونپزشک و آزمایش و اینجورچیزا هم یعنی پول نمیدیم؟

به نقل از parsha :
به چه داروهایی یارانه تعلق میگیره؟
ما برای دندونپزشک و آزمایش و اینجورچیزا هم یعنی پول نمیدیم؟
دندونپزشک شاملش نمیشه ;D

منم شنیدم که قراره 5 میلیون به یک پزشک عمومی واسه این طرح بدن.واسه همین داروسازی که امروز باهاش حرف زدم گفت اگه سرمایه کافی واسه داروخونه زدن و اینا نداری پزشک عمومی بهتره با این طرحی که قراره اجرا بشه درآمدش از داروسازی بیشتره. اما حرف کجا و عمل کجا؟!

دقیقأ چی رایگان میشه؟ چشم پزشک و دندون پزشک که نیست! حالا اگه کسی برای سرماخوردگی هم نخواد بره دکتر دیگه به چه دردی میخوره این پزشک خانواده؟
داروهای خارجی و گرون هم که رایگان نیست!
تا حالا نشنیده بودم که به دارویی یارانه تعلق بگیره! به چه جور داروهایی؟
بیماری هایی که واقعأ نیاز به تخصص داره هم که رایگان نیست؟!

طرح پزشك خانواده به علت پول نداشتن دولت پكيد همه سر كارين
مسئولين :((((((((
پزشكان:|

به نقل از S!DiOuS :
طرح پزشك خانواده به علت پول نداشتن دولت پكيد همه سر كارين
مسئولين :((((((((
پزشكان:|

یک منبع معتبر برای خبر ؟

آره پس چی فکر کردین؟؟؟ میدونستین همش به خاطر جمع کردن پول بود؟ کسایی که بیمه شدن برای پزشک خانواده!! هر نفر حساب کنیم 60ت و حساب کنیم تو همین مدت 10 میلیون نفر از مردم بیمه شده باشن میشه به عبارتی 60 میلیارد تومان... حالا با جمعیت بیشتر خودتون حساب کنید...

Back
بالا